Brooklyn Sightseeing Tour met lunch

 • Tourcode: 5247NEIGHBOR
 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
NIET BESCHIKBAAR TOT NADERE KENNISGEVING

Ervaar de meest iconische bezienswaardigheden geliefd bij lokale bewoners in de bruisende New York City borough Brooklyn. Laat u vanuit Manhattan een middag per touringcar rondrijden om monumenten te bewonderen waaronder de historische Brownstone-huizen van Brooklyn Heights, de oorspronkelijke thuisbasis van de Dodgers in Ebbets Field en het huis van Truman Capote. Bewonder het uitzicht op Manhattan vanaf de Promenade en zie bekende filmlocaties. Wilt u meer proeven van deze bruisende enclave dan de overbekende pizza? Geniet van een klassieke broodje pastrami en wereldberoemde cheesecake in het oorspronkelijke restaurant Junior's.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Lunch inbegrepen
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
NIET BESCHIKBAAR TOT NADERE KENNISGEVING

Geniet van de lokale schatten van Brooklyn tijdens een 4,5 uur durende tour die vertrekt vlakbij Union Square in Manhattan. Leun achterover en ontspan in een touringcar met airconditioning die u via de Manhattan Bridge meeneemt naar een middag vol met leuke weetjes, prachtige uitzichten en een heerlijke lunch in het op één na grootste gebied van de Big Apple!

Leer meer over een van de oudste Amerikaanse buitenwijken tijdens uw eerste stop in Brooklyn Heights. Bewonder de zandstenen gebouwen in een van de grootste wijken met huizen van voor de Amerikaanse burgeroorlog van het land. Strek daarna de benen tijdens een pauze van 15 minuten op de Promenade, een populaire plek met uitzicht op de East River, het Vrijheidsbeeld en de skyline van Manhattan.

Terug in de touringcar rijdt u langs het huis van Truman Capote, waar hij In koelen bloede en Ontbijt bij Tiffany schreef. Andere beroemde locaties zijn Plymouth Church of the Pilgrims, het huis uit de film Moonstruck en Hotel St George, te zien in The Godfather. Bekijk geselecteerde scènes op de schermen in de bus terwijl uw gids leuke weetjes over deze films vertelt.

Stop voor een lunch van een uur bij de oorspronkelijke Junior's op Flatbrush Avenue, sinds 1950 een instituut in Brooklyn, waar u uw tanden in een broodje pastrami zet voordat u uw verlangen naar iets zoets stilt met een stuk van hun beroemde cheesecake. Spoel al dit heerlijks weg met een 'fizzy egg-cream soda' (lijkt op limonade uit een limonadeautomaat), bekend van Oprah.com.

Na de lunch rijdt u over de Flatbush Avenue en ziet u de Brooklyn Academy of Music, het nieuwe Barclays Centre, Grand Army Plaza, de Soldiers and Sailors Memorial Arch, Brooklyn Library, Brooklyn Museum, Brooklyn Botanic Garden en Ebbets Field, de voormalige thuisbasis van de Brooklyn Dodgers.

Vervolgens doet u de wijken Park Slope en Windsor Terras aan voor meer staaltjes van de mooiste architectuur in de borough. U arriveert bij de historische Green-Wood Cemetery, de begraafplaats van ruim 4000 m2 op het hoogste punt van Brooklyn, voor een korte, stevige wandeling naar de Historic Chapel in gotische stijl. Deze National Historic Landmark concurreerde eens met Niagara Falls als toeristische topattractie. Waarom ziet u als u langs marmeren sculpturen en de granieten monumenten van overleden soldaten uit de burgeroorlog, mausolea met glas-in-loodramen en de serene Green-Wood Chapel loopt.

De tour eindigt met een rit door Victorian Flatbush. Sierlijke Victoriaanse huizen liggen aan beide kanten van de weg nabij Ditmas Park, een verrassende architectonische traktatie in het hart van Brooklyn. Kijk vervolgens naar een montage van beroemde inwoners van Brooklyn op de terugreis naar Manhattan.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
DEZE TOUR IS TOT NADERE KENNISGEVING NIET BESCHIKBAAR
Union Square, Lower Manhattan
Vertrektijd:
10.30 uur
Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 15:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Aanvullende informatie

Brooklyn Sightseeing Tour met lunch

Discover the Vibrant Neighborhoods of Brooklyn

Inbegrepen:
 • Gesproken bustour door Brooklyn
 • Lunch en dessert
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • DEZE TOUR IS TOT NADERE KENNISGEVING NIET BESCHIKBAAR
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Als u bepaalde dieetbeperkingen hebt, geeft u deze bij boeking op in het veld Speciale vereisten
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.