Ultieme tour langs de Amerikaanse oostkust van zes dagen met privévliegtuig: New York City, Washington D.C., Niagarawatervallen, Ontario en Amish-gemeenschap in Pennsylvania

 • Tourcode: 5290EAST
 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 6 dagen (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Wilt u de hoogtepunten van de Amerikaanse oostkust zien en tegelijkertijd genieten van betaalbare luxe? Zoals reizen per privévliegtuig? En overnachten in viersterrenhotels? Er is geen goedkopere en comfortabelere manier om langs de hoogtepunten van de Amerikaanse oostkust te toeren dan tijdens deze zesdaagse tour per privévliegtuig met vijf overnachtingen. Vliegen betekent dat u minder tijd kwijt bent met rijden, zodat u populaire bezienswaardigheden als de Niagarawatervallen en Washington D.C. op uw gemak kunt bezoeken. Op deze voordelige all-inclusivetour zijn overnachtingen in viersterrenhotels, twee maaltijden per dag en de entree voor bepaalde attracties inbegrepen!

Deze tour voor kleine groepen heeft een maximum van 30 deelnemers, zodat u meerdere bestemmingen kunt aandoen en de reisleiders de tijd hebben om u persoonlijke aandacht te schenken. U landt op privévliegvelden en ontloopt de lange wachtrijen op commerciële luchthavens als JFK. Een opwindende en unieke manier om de Amerikaanse oostkust te verkennen voor een geweldige prijs!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Ontbijt inbegrepen
 • Allesomvattende tour
 • Diner inbegrepen
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Meerdaagse trip
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Aanbevolen
Als u ooit hebt willen vliegen met een privévliegtuig, wordt deze droom nu werkelijkheid! Krijg het beste te zien van de Amerikaanse oostkust – inclusief de Niagarawatervallen en Washington D.C. – en dat in betaalbare luxe tijdens deze zesdaagse tour voor een kleine groep vanuit New York. Dankzij het vervoer per privévliegtuig hebt u meer tijd om de bezienswaardigheden op deze populaire bestemmingen aan de oostkust te bezoeken. U brengt in totaal gemiddeld drie uur in het vliegtuig door. In de lucht worden drankjes geserveerd en uw bagage wordt rechtstreeks van het vliegtuig naar uw hotel gebracht. Dat is nog eens reizen in VIP-stijl!

U doet in de loop van de zes dagen enkele van de historische en natuurlijke bezienswaardigheden aan die het noordoostelijke gedeelte van de Verenigde Staten en het zuidoosten van Ontario rijk zijn – de Niagarawatervallen; Washington D.C.; Mount Vernon in Virginia; Lancaster in Pennsylvania; en Hershey in Pennsylvania. Tijdens een traditionele bustour zit u gemiddeld al gauw 22 uur van uw vakantie in de bus en komt u op minder bestemmingen. Tijdens deze tour per privévliegtuig bespaart u niet alleen tijd, u ziet ook nog eens meer bezienswaardigheden. Ons personeel doet er alles aan om u de vakantie van uw leven te bezorgen, vol onvergetelijke momenten en geweldige ervaringen.

Maak u geen zorgen of u genoeg geld bij u hebt voor de rondleidingen en toegangsbewijzen. De bezienswaardigheden en rondleidingen tijdens deze tour zijn allemaal inbegrepen, dus u kunt gerust USD $ 300 minder meenemen die u anders kwijt zou zijn aan afzonderlijke toegangsbewijzen en rondleidingen.

U verblijft in luxe viersterrenhotels. Geniet elke dag van het heerlijke ontbijt en diner (beide inbegrepen). U reist in luxe, moderne touringcars. Profiteer van de luxe van privéluchthavens en -vluchten en van gratis bagagetransfers. Beleef een geweldige reis met gezinsvriendelijke programma's op bestemmingen waar alles voor u wordt geregeld. En u hoeft zich niet druk te maken om vertragingen, want de vluchten vertrekken elke dag gegarandeerd op tijd. Dit is de meest uitgebreide tour door de Amerikaanse oostkust die u kunt vinden!

Bekijk het Reisplan hieronder voor informatie over de activiteiten op elke dag.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Marriott Marquis Time Square, New York City
Vertrektijd:
6:00 uur
Duur:
6 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Keert aan het einde van de zesde dag rond 18:00 uur terug op het oorspronkelijke vertrekpunt

Aanvullende informatie

Ultieme tour langs de Amerikaanse oostkust van zes dagen met privévliegtuig: New York City, Washington D.C., Niagarawatervallen, Ontario en Amish-gemeenschap in Pennsylvania

6-day East Coast Explorer Small Group Tour by Private Plane

Inbegrepen:
 • Niagarawatervallen: Maid of the Mist, Cave of the Winds, Rainbow Bridge, Konzelmann Winery, Skylon Tower
 • Washington D.C.: Sightseeingtour, Mount Vernon, National Museum of American History, National Air and Space Museum, Arlington Cemetary
 • Lancaster, PA: Plattelandsexcursie, Jacob's Choice, boerenhoeve en klaslokaal Amish-gemeenschap
 • Hershey, PA: Hershey-chocoladefabriek
 • Vijf overnachtingen
 • Dagelijks ontbijt en diner
 • Entree
 • Brandstoftoeslag
 • Fooien
Niet inbegrepen:
 • Lunch
 • Vervoer naar vertrekpunt in New York City
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Elke reiziger mag 1 koffer van maximaal 13,6 kg en 1 stuk handbagage meenemen dat niet groter is dan een laptoptas of middelgrote handtas. Extra of bijzondere bagage wordt gecontroleerd en opgeborgen
 • Amerikaanse en Canadese staatsburgers moeten een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en bewijs van burgerschap (Amerikaans(e) geboorteakte of naturalisatiebewijs) of een paspoort laten zien voor terugkeer naar de Verenigde Staten. Kinder onder de 19 jaar hoeven alleen een geboorteakte te laten zien. Niet-Amerikaanse staatsburgers moeten een paspoort, I-94, multiple entry-visum of vreemdelingenkaart laten zien voor terugkeer naar de Verenigde Staten
 • Vliegtuigen en bussen zijn toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel, maar de chauffeur kan vanwege verzekeringsvoorschriften niet helpen bij het in- en uitstappen. De touroperator kan evenmin garanderen dat elke attractie geschikt is voor rolstoelen. In het geval dat een attractie niet toegankelijk is voor rolstoelen kan de touroperator geen terugbetaling aanbieden voor deze attractie.
 • Let op: bij het boeken van drie- of vierpersoonskamers moeten ten minste twee betalende volwassenen met kinderen reizen, anders moet voor de kinderen de prijs voor volwassenen worden betaald
 • Tours worden verzorgd door Mauiva, LLC. Vlucht wordt verzorgd door Charter Air Transport, Inc. Raadpleeg voor meer informatie Mauiva's Operator-Participant Agreement: http://www.mauivaaircruise.com/company/terms.php
Reisplan:
DAG EEN
New York - Niagarawatervallen

Op dag 1 vertrekt u per privévliegtuig van New York City naar de Niagarawatervallen. In het vliegtuig wordt ontbijt geserveerd. U steekt via de beroemde Rainbow Bridge over van de VS naar Canada en kunt de spectaculaire Niagarawatervallen gaan verkennen. U loopt over de 'White Water Walk' langs een van de wildste waterstromen ter wereld en ziet hoe de Great Gorge is ontstaan. U gaat aan boord van de bekende Maid of the Mist en hebt hierna vrije tijd voor lunch en sightseeing in Niagara Parks.

's Middags verkent u de tunnels met uitzicht van de 'Journey Behind the Falls'. Breng uw waterdichte camera mee en trek een gratis poncho aan voor deze wandeling door het hart van dit natuurwonder! Hierna staat Niagara's Fury op het programma, een 4D-attractie waarbij u het geweld van Moeder Natuur beleeft in een regen van water en sneeuw. Bekijk de IMAX-film Legends of Adventure en breng een bezoek aan het Daredevil Museum. Aan het eind van de dag checkt u in uw hotel in, en kunt u heerlijk ontspannen en genieten van uw diner (informele kleding).

Overnachting: Sheraton on the Falls

DAG TWEE
Niagarawatervallen - Ontario - Niagara-on-the-Lake - Niagarawatervallen

Dag twee begint met ontbijt in het hotel en een busrit naar Toronto. U bezoekt hier de CN Tower en maakt een sightseeingtour door Toronto van twee uur. U maakt kennis met deze multiculturele stad met zijn kleurrijke etnische wijken als Greektown, Portugal Village en Little India. Aan het eind van de stadstour kunt u op eigen gelegenheid gaan lunchen en shoppen in een winkelcentrum in Toronto.

U sluit dag twee af met een diner (informele kleding) en overnachting in hetzelfde hotel in Niagara.

Overnachting: Sheraton on the Falls

DAG DRIE
Niagarawatervallen - Washington D.C.

Op dag drie ontbijt u bij uw hotel en vertrekt u per privévliegtuig naar Washington D.C. U bezoekt het serene Arlington National Cemetery met de eeuwige vlam en het graf van de Onbekende Soldaat. Hierna gaat u naar Union Station, een van de drukste en bekendste plaatsen van de stad. Dit historische bouwwerk heeft een indrukwekkende architectuur en binnen vindt u meer dan 100 restaurants, winkels en boetieks. Haal uw camera tevoorschijn, want de volgende activiteit op het programma is een sightseeingtour langs de beroemdste historische monumenten en bezienswaardigheden van Washington D.C. U komt langs het eenvoudige en elegante Washington Monument, het imposante Capitool, het Witte Huis en meer.

Aan het eind van dag drie checkt u in uw hotel in, hebt u een diner (informele kleding) en kunt u heerlijk ontspannen.

Overnachting: Hilton Washington

DAG VIER
Mount Vernon - Washington D.C.

De dag begint met ontbijt bij uw hotel, waarna u met een touringcar naar de rivier de Potomac wordt gereden. U krijgt een rondleiding door Mount Vernon, een National Landmark Historic District. U hebt vrije tijd voor lunch in Mount Vernon en vervolgens rijdt u terug naar Washington D.C. voor een bezoek aan de wereldberoemde Smithsonian Museums. Bezoek het National Museum of American History of het National Air and Space Museum, of kies uit een van de andere musea. U hebt ruimschoots de tijd om uw favoriete museum te bezichtigen. U wordt teruggereden naar uw hotel en u hebt 's avonds een diner en tijd om te ontspannen.

Overnachting: Hilton Washington

DAG VIJF
Lancaster - Harrisburg - Washington D.C.

U begint dag vijf met ontbijt in uw hotel en vertrekt per privévliegtuig naar Harrisburg, de hoofdstad van Pennsylvania. Harrisburg heeft een belangrijke rol gespeeld in de Amerikaanse geschiedenis tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog en de industriële revolutie. Van Harrisburg reist u verder naar Lancaster waar u kennismaakt met een Amish-gemeenschap. Een lokale Amish-gids leidt u rond over het platteland en vertelt u over de cultuur en het erfgoed van de Amish. U bezoekt een boerenhoeve en klaslokaal van een Amish-gemeenschap. U bekijkt de film Jacob's Choice, het emotionele verhaal van een Amish-familie die in moderne tijden de oude waarden van de gemeenschap probeert te behouden. Dag vijf wordt afgesloten met een traditionele avondmaaltijd in Amish-omgeving (informele kleding) - de perfecte manier om uw laatste avond van de tour te besteden.

Overnachting: Doubletree Resort in Willow Valley

DAG ZES
Harrisburg - New York City

Dag zes gaat van start met ontbijt in uw hotel waarna u per touringcar vertrekt naar het plaatsje Hershey. U bezoekt Hershey's Chocolate World waar u wordt omgeven door de zoete geur van chocolade en waar u de chocolade van Hershey gaat proeven. Na deze zoete afsluiting gaat u per touringcar terug naar het vliegveld en vliegt u met het privévliegtuig terug naar New York City.

Let op: de vermelde hotels zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen indien noodzakelijk worden gewijzigd
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.
 • Viator maakt gebruik van cookies op onze website. Ervaar meer over de manier waarop wij cookies gebruiken en hoe u uw cookie-instellingen kunt wijzigen.
 • Sluiten