Ervaar het land van de Cajun: dagtour met moerasbootavontuur en plantages vanuit New Orleans

 • Locatie: New Orleans, Louisiana (VS)
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 176,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Een heerlijke mengeling van Cajun- en Creoolse culturen die begint met een boottocht over de cipresmoerassen. Geniet van een traditionele lunch op Oak Alley, een van de oudste plantages in het zuiden, gevolgd door een rondleiding door dit prachtige herenhuis. Later die middag bezoekt u Laura, een Creoolse plantage en de historische slavenverblijven midden tussen de suikerrietvelden. De sfeer van een kleine groep met maximaal 13 personen zorgt voor een persoonlijkere ervaring.

Talen tour

Gids Engels

U begint de dag met een tocht naar het land van de Cajun. U rijdt langs ongerepte cipresmoerassen, steekt via een indrukwekkende hangbrug de Mississippi over en verder langs uitgestrekte suikerrietvelden. Onderweg vertelt uw gids het unieke verhaal van de lange reis van de Cajun-bevolking.

Vervolgens maakt u een boottocht met uitleg (ongeveer 1,5 uur) door kronkelende bayous in afgelegen cipresmoerassen. Uw Cajun-gids, die tevens op alligators en pelsdieren jaagt, deelt zijn kennis over het moeras en vertelt u over het gedrag van de reptielen, geneeskrachtige planten en bijzondere vogels. Na deze rustige rit gaat u zijn fraaie moerasdierentuin bij Bayou Boeuf verkennen. In het restaurant op de plantage Oak Alley geniet u van een heerlijke lunch en kunt u de traditionele gerechten van deze regio uitproberen.

Na de lunch gaat u op een pelgrimstocht terug in de tijd. Vanaf de rivier ziet en hoort u alles over de plantages Whitney, Josephine en Evergreen. Op de plantage Oak Alley krijgt u een tour met gids en kunt u dit schitterende staaltje van nieuwe Griekse architectuur bewonderen. Loop tijdens uw vrije tijd onder het bladerdak van 28 reuzeneiken.

Hierna bezoekt u Laura, een Creoolse plantage en de historische slavenverblijven midden tussen de suikerrietvelden. De tour met gids neemt u mee naar het beschermde maar ook tragische leven van vier generaties Creoolse eigenaars en hun slaven.

Boek de tocht met een supersnelle moerasboot bij en beleef een spannende en comfortabele tocht over de moerassen naar de diepe, afgelegen bayous.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

De tour vertrekt alleen vanaf hotels in het centrum van New Orleans en in het French Quarter

Vertrektijd:
8:00 uur
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour keert terug naar het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Cajun bayouboot
Code: GRD1

Grand Tour door het land van de Cajun plus boottour met uitleg aan boord van de Cajun bayouboot

Engels
Van
USD 176,00
Prijsgegevens
Snelle moerasboot
Code: GRD

Grand tour door het land van de Cajun plus een spannend avontuur van 2 uur op een moerasboot door de bayous van Louisiana

Engels
Van
USD 210,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Ervaar het land van de Cajun: dagtour met moerasbootavontuur en plantages vanuit New Orleans

Grand Tour of Cajun Country

Inbegrepen:
 • Trip met vervoer en professionele gids
 • Vervoer in een busje voor 13 personen met airconditioning
 • Tour door het land van de Cajun
 • Boottocht met uitleg
 • Lunch op plantage Oak Alley
 • Rondleiding door plantage Oak Alley
 • Rondleiding door plantage Laura
 • Ophalen bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 5 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Geleidehonden zijn toegestaan. Geef dit tijdens het boeken door zodat wij accommodatie kunnen regelen
 • Vermeld bij de boeking eventuele speciale dieetwensen onder 'speciale wensen'
 • Tour vindt plaats in alle weersomstandigheden. Paraplu's zijn beschikbaar als gasten hun eigen paraplu zijn vergeten. U wordt geïnformeerd als een tour vanwege weersomstandigheden niet door kan gaan
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
 • Moerasboten zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 5, zwangere vrouwen, mensen met nek- of rugklachten of die net een operatie achter de rug hebben. Zij kunnen dan ook niet meedoen aan dit gedeelte van de tour.
 • Tour niet geschikt voor rolstoelen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.