Zelfstandige dagtrip vanuit Napels naar Sorrento en de kust van Amalfi

 • Locatie: Napels, Italië
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 98,96

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Wees getuige van het meest spectaculaire stukje kustlijn van Italië, op deze zelfstandige dagtrip vanuit Napels naar Sorrento en de kust van Amalfi. Reis per minibus en ga naar Sorrento, een resort op de top van een klif en verken de piazza's, winkels en bezienswaardigheden. Rijd vervolgens langs de kust die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de kust van Amalfi, naar de stadjes Amalfi en Ravello, en benut uw vrije tijd om zelfstandig te winkelen, bezienswaardigheden te bekijken of heerlijk te lunchen. Alle entreeprijzen en maaltijden zijn voor uw eigen rekening.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Kleine groepstour
 • Kleine groepstour per minibus
 • Tour toegankelijk voor rolstoelen
Uw chauffeur wacht u op bij uw hotel in het centrum van Napels of bij het centraal station van Napels. Stap vervolgens in de minibus met airconditioning en rijd zuidwaarts richting Sorrento, een resort bovenop een klif en net ten westen van de kust van Amalfi (op de werelderfgoedlijst van UNESCO), een kustlijn van 64 km die beroemd is om de steile kliffen en de confettigekleurde dorpjes.
Bij aankomst in Sorrento hebt u een uur vrije tijd om deze charmante stad op uw gemak te bekijken. Wandel door de kronkelende straatjes, bekijk de barretjes en winkels aan het grote plein, het Piazza Tasso, of bekijk de indrukwekkende 15e-eeuwse kathedraal - u kunt het helemaal zelf bepalen.
Stap weer in de minibus en houd uw fototoestel in de aanslag tijdens de rit langs de kust van Amalfi. Volg de slingerweg langs de kliffen, tussen citroenbomen en de glinsterende Middellandse Zee door, op weg naar Positano.
De pastelkleurige huizen van Positano liggen ingeklemd tussen de kliffen en vallen steil naar beneden richting de zee, en vormen daarmee een van de schilderachtige hoogtepunten van de kust van Amalfi. Na aankomst in de stad hebt u een uur vrije tijd om wat te winkelen in de chique boetiekjes en galerieën, een kopje koffie te drinken of de kerk van St. Maria Assunta met de beroemde betegelde koepel te bekijken.
Vervolgens gaat u naar Amalfi waar u weer een uur de tijd hebt om op uw gemak de bezienswaardigheden te bekijken. Breng een bezoek aan de opvallende 9e-eeuwse kathedraal, loop langs de vele verborgen winkeltjes in de straatjes of geniet van een lunch (op eigen kosten) in een van de verleidelijke restaurants.
De laatste stop is het stadje Ravello, nog hoger op de kliffen. Hier hebt u een uur vrije tijd om eventueel wat rond te kijken in de indrukwekkende kathedraal of een bezoek te brengen aan de 13e-eeuwse Villa Rufolo (op eigen kosten), met een adembenemend uitzicht door de tuinen die aan de klif hangen.
Daarna rijdt u terug naar Napels, waar uw trip eindigt bij het oorspronkelijke vertrekpunt of een locatie naar keuze in het stadscentrum.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Napels of het treinstation van Napels
Vertrektijd:
Vertrektijden zijn als volgt gepland:
 • 8:45 uur - Ophalen bij het hotel
 • 9:00 uur - Ophalen bij het treinstation
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert terug naar het oorspronkelijke vertrekpunt of een locatie naar keuze in het stadscentrum van Napels

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Met hoteltransfer
Code: HOTEL

U vertrekt vanuit uw centraal gelegen accommodatie in Napels

Engels
Van
USD 98,96
Prijsgegevens
Ophalen vanaf het treinstation
Code: RAILWAY

U vertrekt vanaf het centraal station van Napels

Engels
Van
USD 98,96
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Zelfstandige dagtrip vanuit Napels naar Sorrento en de kust van Amalfi

Sorrento

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Chauffeur
 • Vervoer per gedeelde minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Gids
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Toegangsprijzen voor bezienswaardigheden
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • De tour is ook toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel met verwijderbare wielen. Zij dienen te worden vergezeld door iemand die hen kan helpen met in- en uitstappen.
 • Respecteer het tijdschema van de tour en zorg ervoor dat u na elke stop op tijd bij uw chauffeur bent
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Sergio M , augustus 2015

Goede trip! Jammer van de beperkte tijd per plek! Goede chauffeur! Vriendelijke en aardige man. Bleef zichzelf en vertelde over de plekken. veilig gereden.Stopte af en toe op mooie plekken zodat we foto's konden maken.