Viator

Privétransfer: Massa Lubrense naar vliegveld Napels, treinstations en hotels

 • Locatie: Napels, Italië
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 21,79

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Profiteer van een zorgeloze afsluiting van uw tijd in het zuiden van Italië door het boeken van deze privétransfer van Massa Lubrense naar het internationale vliegveld van Napels, treinstations in Napels of uw hotel in het centrum van Napels. Ga niet staan wachten op een taxi en reis in het comfort van een privévoertuig met een professionele chauffeur aan het stuur naar Napels. Kies voor de optie die bij uw schema past en profiteer ervan dat u kunt worden opgehaald bij de door u gewenste locatie in Massa Lubrense.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Transfer van/naar vliegveld
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Of u nu alleen, met een partner of in een groep reist, profiteer van de zorgeloze manier om van Massa Lubrense naar het internationale vliegveld van Napels, treinstations in Napels of uw hotel in het centrum van Napels te worden gebracht met deze enkele reis met een privévervoersdienst.
Als uw tijd in dit deel van Zuid-Italië voorbij is, ontmoet u uw deskundige chauffeur bij uw centraal gelegen hotel of op een andere locatie in Massa Lubrense. Stap in uw privévoertuig met airconditioning en geniet van een comfortabele rit naar Napels.
Kijk onderweg uit over de prachtige Italiaanse kustlijn. Na aankomst in Napels wordt u rechtstreeks afgezet bij uw hotel in het centrum, het internationale vliegveld in Napels, het centraal station van Napels of station Flegrei of Mergellina in Napels.
Geef ten tijde van de boeking de door u gewenste ophaallocatie in Massa Lubrense en de locatie voor afzetten in Napels door. Uw transfer zal meteen worden bevestigd en u ontvangt een reisvoucher die u dient voor te leggen aan de chauffeur. U wordt verzocht om ongeveer 24 tot 48 uur voordat u uit Massa Lubrense vertrekt, de exacte ophaaltijd en -plaats opnieuw te bevestigen (contactgegevens staan vermeld op uw reisvoucher).
Prijs is per persoon, op basis van één tot drie volwassenen per auto, 4 volwassenen per minibus, 5 tot 8 volwassenen per busje en 9 volwassenen per minibus.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Een door u gekozen ophaalpunt in Massa Lubrense
Vertrektijd:
De door u gekozen tijd (transfers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar)
Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Uw hotel in het centrum van Napels, internationaal vliegveld van Napels, centraal station van Napels of station Flegrei of Mergellina in Napels

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Massa Lubrense naar vliegveld
Code: AIRPORT

Privé enkele reis van Massa Lubrense naar Naples Capodichino Airport

Engels
Van
USD 21,79
Prijsgegevens
Massa Lubrense naar hotel
Code: HOTEL

Privé enkele reis van Massa Lubrense naar uw hotel in het centrum van Napels

Engels
Van
USD 21,79
Prijsgegevens
Massa Lubrense naar stations
Code: RAILWAY

Privé enkele reis van Massa Lubrense naar de treinstations van Napels

Engels
Van
USD 21,79
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétransfer: Massa Lubrense naar vliegveld Napels, treinstations en hotels

Transfer

Inbegrepen:
 • Privétransfer (enkele reis)
 • Privéchauffeur
 • Hulp bij bagage
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Kosten voor extra bagage (indien van toepassing)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip waarop u reist en de verkeersomstandigheden.
 • Let op: het merk van het voertuig dat wordt gebruikt, kan variëren afhankelijk van uw specifieke reisdatum.
 • Elke reiziger mag maximaal 1 stuk bagage bij zich hebben. Voor extra bagage of grote spullen (zoals surfboards, golfclubs of fietsen) kunnen beperkingen gelden. Vraag voor u op reis gaat aan uw organisator of uw extra bagage wordt geaccepteerd. De contactgegevens staan op uw voucher onder Important Information (Belangrijke informatie).
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.