Viator

Privé-excursie: dagtrip naar Sorrento, Positano, Amalfi en Ravello vanuit Napels

 • Locatie: Napels, Italië
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 63,58

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Verken de beroemde kust van Amalfi met uw eigen chauffeur die u van stad naar stad rijdt tijdens deze privédagtrip vanuit Napels. U ontdekt Sorrento, Positano, Amalfi en Ravello, vier van de mooiste dorpen in het zuiden van Italië. Een privébezoek aan de kust van Amalfi is de perfecte manier om Zuid-Italië en zijn prachtige kust echt goed te leren kennen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
Als u de privétour neemt, kunt u zo lang of zo kort als u wilt blijven in de pittoreske plaatsen Sorrento, Positano, Amalfi and Ravello, die wereldberoemd zijn vanwege hun charme en kleurrijke architectuur.

De dorpen die verspreid liggen langs de kust van Amalfi hebben altijd al bezoekers getrokken, en betoveren iedereen. De charme ligt niet alleen in de plaatsen zelf, maar ook in hun geschiedenis en rijke erfgoed van mooie kerken, villa's en kloosters. Hieronder vindt u meer informatie.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw keuze
Vertrektijd:
9:15
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ophalen bij hotel: chauffeur en gids
Code: HOTELDG

De tour met chauffeur en gids begint wanneer u wordt opgehaald bij uw hotel in Napels. U wordt vóór 9:15 uur opgehaald. De exacte tijd hoort u bij de herbevestiging.

Engels
Van
USD 86,19
Prijsgegevens
Ophalen bij hotel: alleen chauffeur
Code: HOTELDO

De tour met chauffeur (zonder gids) begint wanneer u wordt opgehaald bij uw hotel in Napels. U wordt vóór 9:15 uur opgehaald. De exacte tijd hoort u bij de herbevestiging.

Engels
Van
USD 63,58
Prijsgegevens
Ophalen bij treinstation: chauffeur en gids
Code: RAILDG

Tour inclusief chauffeur en gids. Neem de linkeruitgang van het station. U wordt opgehaald voor de deur van het Star Hotel Terminus om 9:15 uur. De chauffeur heeft een bordje met de naam van de hoofdreiziger.

Engels
Van
USD 86,19
Prijsgegevens
Ophalen bij treinstation: alleen chauffeur
Code: RAILDO

Tour inclusief chauffeur (zonder gids). Neem de linkeruitgang van het station. U wordt opgehaald voor de deur van het Star Hotel Terminus om 9:15 uur. De chauffeur heeft een bordje met de naam van de hoofdreiziger.

Engels
Van
USD 63,58
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privé-excursie: dagtrip naar Sorrento, Positano, Amalfi en Ravello vanuit Napels

Amalfi cost, Italy

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Chauffeur (minimaal Engelssprekend)
 • Privévervoer met minibus of auto met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien naar keuze
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Afhankelijk van uw reisplan en de delen van de steden die u wilt bezoeken, wordt er mogelijk toeristenbelasting van € 50 gerekend voor toegang tot Positano, € 25 voor toegang tot Amalfi en € 15 voor toegang tot Ravello. Toeristenbelasting wordt per voertuig in rekening gebracht
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • De tour is ook toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel met verwijderbare wielen. Zij dienen te worden vergezeld door iemand die hen kan helpen met in- en uitstappen.
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Reisplan:
Sorrento
Met haar ligging hoog op de rotsen en uitkijkend op zee, bruisende haven, pittoreske baaien en panoramisch uitzicht op de kust van Amalfi en de omringende heuvels is Sorrento al sinds de Romeinse tijd een favoriet vakantieoord.

Positano
Positano heeft een prachtige ligging op een van de mooiste plekken aan de kust. Het betoverende stadscentrum met prachtig pastelkleurige huizen ligt rond de parochiekerk van Santa Maria Assunta. De straten zijn bezaaid met vrolijke, kleurrijke winkels en de talloze stranden zijn wereldberoemd.

Amalfi
De typische mediterrane architectuur bestaande uit lanen en karakteristieke op elkaar gestapelde witte huizen maakt Amalfi tot een van de meest beroemde vakantieoorden van Italië.

Ravello
Ravello is hoger gelegen dan de andere pareltjes van de kust van Amalfi en biedt een schitterend uitzicht op de kust en prachtige villa's en tuinen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Patrick S , december 2014

Dit is een geweldig mooie dagtrip!!! prachtig stukje Italie gezien , bijzonder goede en rustige bestuurder
gaf goede uitleg onderweg en bracht ons naar een geweldig goed restaurant ,op ons goedkeuren uiteraard. Een absolute aanrader

Beoordeling door: P.M. L , oktober 2015

We hadden met ons reisgezelschap een prive-minibus gehuurd met chauffeur. Deze was stipt op tijd. Sprak weinig engels maar dan hadden we ook maar een gids moeten inhuren. De route is fantastisch en er is voldoende tijd om in de plaatsjes rond te kijken. De lunch wordt gebruikt in een door de chauffeur aanbevolen restaurant. Dat was prima maar niet goedkoop ik ga er vanuit dat wanneer we ergens anders hadden willen lunchen dat natuurlijk wel had gekund. Helaas was er onderweg veel regen dus van het plaatsje Ravello hebben we weinig gezien.

Beoordeling door: Christine O , juli 2014

wij waren zeer tevreden!
wij hadden een zeer aimabele chauffeur-gids die enthousiast was over zijn streek en dit kon overmaken aan zijn gasten.
wij hebben uw agentschap én deze excursie reeds aan vrienden verder aanbevolen