Halfdaagse trip naar Pompeii vanuit Napels

 • Locatie: Napels, Italië
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 69,62

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de oude Romeinse stad Pompeï (een UNESCO-werelderfgoedlocatie) tijdens deze 4 uur durende tour vanuit Napels. U wordt bij uw hotel opgehaald en reist per minibus naar Pompeï. Hier gaat u via extra snelle toegang met een gids op verkenning op de plek van het meest beroemde archeologische erfgoed van Italië. Hoor over het vreselijke geluid van de Vesuvius-uitbarsting die de stad met een dikke laag vulkanische as bedekte. Bekijk het oude plein en het forum van de stad, de thermische baden en het bordeel van Pompeï, het Lupanare. Vergaap u aan de prachtige muurfresco's in het Casa dei Vettii (Huis van de Vetti) en ontdek de huiveringwekkende hoogtepunten van Pompeï.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Allesomvattende stadstour
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
Nadat u 's morgens vroeg bent opgehaald bij uw hotel in Napels, ontmoet u uw gids en reist u verder per minibus voor een reis van 35 minuten naar de oude Romeinse stad Pompeï, een plek die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Hier - op een zomerdag in 79 na Chr. - vond de uitbarsting van de Vesuvius plaats en werd vulkanische as over de welvarende stad Pompeï gespoten. De meeste mensen waren zich niet bewust van het acute gevaar en gingen door met hun dagelijks leven. Daardoor werden de hele stad en rond 20.000 inwoners bedolven onder een heleboel as en lava. Bijna 2000 jaar later is het oude Pompeï nog steeds bewaard gebleven en de tentoongestelde voorwerpen geven een fascinerend inzicht in het leven in het Romeinse tijdperk.

Betreed samen met uw gids deze oude site en bekijk met eigen ogen de huizen, wegen en openbare gebouwen die zijn bevroren in de tijd door de vulkanische as.

Bekijk de oude piazza en het Forum van Pompeï, waar zakelijke transacties, verkiezingen, interventies en processies hebben plaatsgevonden in de Romeinse tijd. Slenter over de site en bewonder de klassieke kalkstenen kolommen die vandaag de dag nog overeind staan en leg het eeuwenoude landschap met uw fototoestel vast.

Ga samen met uw gids verder naar de thermische baden, waar veel stedelingen vóór de uitbarsting gebaad, gepraat en gewoond zouden hebben. Wandel over de Via degli Augustali en ontdek het Lupanare, het bordeel van Pompeï. Het Lupanare, een gebouw van 2 verdiepingen met elk vijf kamers, is versierd met enkele van de meest wellustige fresco's van de stad.

Verken het Casa dei Vettii (Huis van Vetti), een luxe verblijf in de stad. Voorzichtig graafwerk heeft een aantal prachtige fresco's op de muren van het huis blootgelegd, het bewijs van de rijkdom en de status van de vroegere bewoners.

Uw exacte route hangt af van de drukte en weersomstandigheden. Na uw verblijf in Pompeï reist u per minibus terug naar Napels, waar uw tour eindigt.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels in het centrum van Napels
Vertrektijd:
10:00 - 10:20 uur, afhankelijk van de geselecteerde optie
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ophalen bij treinstation
Code: 1030RAIL

Neem na aankomst per trein in Napels de linkeruitgang van het station. U wordt opgehaald voor de deur van het Star Hotel Terminus om 10:20 uur. De chauffeur heeft een bordje met de naam van de hoofdreiziger.

Engels
Van
USD 69,62
Prijsgegevens
Met hoteltransfer
Code: 1015HOTEL

De tour begint wanneer u wordt opgehaald bij uw hotel in Napels. U wordt vóór 10:00 uur opgehaald. De exacte tijd hoort u bij de herbevestiging.

Engels
Van
USD 69,62
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Halfdaagse trip naar Pompeii vanuit Napels

Remains of The Forum at Pompeii, Italy
©44264536

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
 • Entreeprijs Pompeï (circa 15 euro)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie