Kustexcursie Napels: Segway-tour door de stad

 • Tourcode: 5620PRTNAPSEGWAY
 • Locatie: Napels, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 117,74

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Nadat uw cruiseschip heeft aangelegd in de haven van Napels, gaat u de stad verkennen met een zelfbalancerende, elektrische Segway! Glijd door de kronkelende straatjes en bekijk prachtige bezienswaardigheden terwijl u van een lokale gids alles te weten komt over de geschiedenis van Napels. Deze 3 uur durende kustexcursie is een leuke manier om bezienswaardigheden van Napels te bekijken, met onder andere het schitterende Koninklijk Paleis (Palazzo Reale) en de kerk van San Francesco di Paola.

Deze kusttour is voor maximaal 8 personen, zodat u persoonlijke aandacht krijgt van uw vriendelijke gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Verlaat uw cruiseschip in de haven van Napels, en ga naar het centrum van de stad voor de ontmoeting met uw vriendelijke gids. Begin met een oriëntatiesessie om vertrouwd te raken met de elektronische, zelfbalancerende Segway met twee wielen. Als u zich er eenmaal comfortabel op voelt, rijdt u in een gelijkmatig tempo achter uw gids aan door de straten in het centrum van Napels.

De eerste stop is het Castel Nuovo, één van de meest iconische gebouwen van Napels dat dateert uit de 13e eeuw. Vervolgens rijdt u over Via Toledo, een oude straat met trendy boetiekjes aan beide zijden. Daarna gaat u naar Galleria Umberto I, een openbare winkelgalerij vol kunst en architectuur.

Bewonder het majestueuze Teatro San Carlo, het prachtige operagebouw van Napels. Teatro San Carlo is gebouwd in 1737 en is het oudste theater van Europa waar nog balletvoorstellingen, toneelstukken en opera's worden opgevoerd.

U komt langs het Piazza del Plebiscito, het grootste plein in Napels, en vervolgens gaat u naar het prachtige Koninklijk Paleis (Palazzo Reale). Leer meer over de fascinerende geschiedenis, inclusief de periode waarin het land onder Spaanse heerschappij viel. Vlak bij het paleis, ziet u de koepelvormige kerk van San Francesco di Paola - een perfecte fotoplek!

Ga door naar Villa Comunale, een park dat ook bekend staat als de koninklijke tuinen. Deze schitterende botanische tuinen zijn aangelegd in de 19e eeuw en staan vol met mooie planten en schilderachtige standbeelden. Daarna kunt u heerlijk ontspannen aan het strand bij Via Caracciolo met uitzicht op het oudste kasteel van de stad, het Castel dell'Ovo. Uw gids zal u wijzen op de Fontana dell'Immacolatella, een schitterende fontein die is ontworpen door de legendarische Italiaanse kunstenaar en architect Gian Lorenzo Bernini. Maak een laatste stop om te genieten van het uitzicht over Santa Lucia, de meest opzichtige woonwijk van de stad en eindig de tour bij het beginpunt.

Deze excursie start op 10 minuten loopafstand van de cruisehaven. U bepaalt dus zelf hoe laat u terugkeert naar uw schip in Napels. Zorg ervoor dat u voldoende tijd uittrekt voor de excursie en dat u op tijd weer terug bent bij de Passenger Terminal. Deze excursie valt niet onder onze Zorgeloos-garantie.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Napels
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

10:00 uur: groepstour
Code: STANDARD1000

Begint om 10:00 uur

Engels
Van
USD 117,74
Prijsgegevens
15:00 uur: groepstour
Code: STANDARD15

Vertrekt om 15:00 uur

Engels
Van
USD 117,74
Prijsgegevens
18:00 uur: groepstour
Code: STANDARD630

Begint om 18:00 uur

Engels
Van
USD 117,74
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Kustexcursie Napels: Segway-tour door de stad

Naples Segway Tour

Inbegrepen:
 • Oriëntatiesessie van 30 minuten
 • Gebruik van Segway en helm
 • Gids
 • Hoofdtelefoon om de gids duidelijk te horen
 • Poncho's (in geval van regen)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij haven
 • Deze excursie valt niet onder onze Zorgeloos-garantie
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 5 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • De minimumleeftijd is 16 jaar
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.