Dagtocht naar de Vesuvius en Pompeï vanuit Napels

 • Locatie: Napels, Italië
 • Duur: 7 uur (circa)
Van USD 104,77

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bewonder het legendarische Pompeï en de Vesuvius, de enige actieve vulkaan in continentaal Europa, tijdens deze volledig begeleide dagtrip vanaf Napels. Bezoek de indrukwekkende ruïnes van Pompeï, nuttig uw lunch met uw groep en wandel vervolgens naar de top van de rokende Vesuvius, van waar u over de Golf van Napels kunt kijken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Lunch inbegrepen
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
Nadat u bent opgehaald van uw hotel of het station van Napels, wordt u in een half uur naar Pompeï gereden. Dit is een oude, Romeinse stad die compleet is bedolven door een uitbarsting van de Vesuvius in het jaar 79. Pompeï staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is de grootste archeologische locatie van Europa.

Bij aankomst neemt uw gids de tickets van uw groep in ontvangst die u van tevoren hebt besteld. Daarna neemt hij/zij u mee op een twee uur durende rondleiding boordevol interessante weetjes. Bekijk de verwoesting met eigen ogen en bezoek de bekendste bezienswaardigheden van Pompeï: het forum, de badhuizen, het huis van de Vettii en het Lupanar-bordeel. Zo krijgt u een idee van hoe het eraan toeging tijdens de Pax Romana. U kunt er objecten en zelfs lichamen zien die zijn bedolven onder vulkanische as en puimsteen.

Na de tour kunt u met uw groep genieten van een lunch met pizza en hebt u wat vrije tijd om de winkeltjes te bezoeken. Stap vervolgens in de bus voor een rit van 40 minuten naar de beruchte Vesuvius.

Uw gids neemt u mee op een gemiddeld zware tocht over de vulkaan. Vanaf de top op 1200 meter hoogte hebt u een panoramisch uitzicht op de pittoreske Golf van Napels, van oost naar west. Als u in de diepte van de krater tuurt, ziet u pluimen stoom uit de slapende, maar nog steeds actieve vulkaan komen.

Er is een rustpunt waar u kunt wachten op de groep als u niet helemaal naar boven wilt klimmen, maar de klim is zeker de moeite waard.

Na uw tocht naar de Vesuvius kunt u zich op de vroege avond ontspannen op de weg terug naar Napels.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw keuze
Vertrektijd:
9:45 uur in de cruiseterminal, 10:00 uur in het hotel of 10:20 uur bij het ontmoetingspunt op het station

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
7 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug bij beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ophalen bij treinstation
Code: 1030RAIL

U wordt om 10:20 uur opgehaald links van het treinstation van Napels, bij de garage-ingang van Star Hotel Terminus. De chauffeur heeft een bordje met de naam van de hoofdreiziger

Engels
Van
USD 104,77
Prijsgegevens
Met hoteltransfer
Code: 1015HOTEL

U wordt om 10:00 opgehaald bij uw hotel in Napels. Bij herbevestiging krijgt u de exacte ophaaltijd te horen.

Engels
Van
USD 104,77
Prijsgegevens
cruise pickup
Code: TG3

Ophaalpunt is bij de aanlegplaats in de buurt van het schip, buiten de cruiseterminal 'stazione marittima' bij het kantoor van de beveiliging: https://goo.gl/maps/GZXoX1TjsXw

Engels
Van
USD 104,77
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtocht naar de Vesuvius en Pompeï vanuit Napels

Crater of Mt Vesuvius, Italy
©3492532

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids voor Pompeï en de Vesuvius
 • Entreeprijzen voor Pompeï (ong. 15 euro) en Vesuvius (ong. 10 euro)
 • Pizza en drankje
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Het is raadzaam wandelschoenen en een jas aan te trekken voor de beklimming van de Vesuvius
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet minimaal 2 deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
 • Per bus: groep van maximaal 50 personen
 • Houd er rekening mee dat de tour van de Vesuvius alleen in het Engels wordt aangeboden
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: J.F. S , juli 2016

Perfect georganiseerde tour! Als je weinig tijd hebt en geen zin hebt om zelf een excursie naar Pompeii en Vesevius te regelen, dan is dit zeer aan te bevelen. Bij je hotel afgehaald op de afgesproken tijd, een rondleiding met een deskundige gids, een goede lunch en een perfecte timing. Het, niet onaanzienlijke bedrag, meer dan waard.

Beoordeling door: bart g , mei 2016

pompeii zeer interessant met een gids van de bovenste plank. Een aanrader 8

Beoordeling door: Jan E , juni 2015

Uitstekend georganiseerd.

Beoordeling door: ruud s , juli 2014

intrigerende excursie naar Pompeii met geweldige uitleg door de gids. Daarna een fenomenaal uitzicht vanaf de vesuvius over napels. Dit had ik allemaal niet willen missen, een aanrader! Verzorgde excursie.

Beoordeling door: Suzanne Laura v , augustus 2013

Een must have seen

Beoordeling door: L. B , augustus 2016

Goede organisatie, aardige reisleiders en een heerlijke pizza! Zeer tevreden over het uitstapje.

Beoordeling door: BCM S , mei 2015

Goed georganiseerd, mooi naar verwachting. De moeite waard!

Beoordeling door: AM v , mei 2015

Heerlijk opgehaald op vakantie tijd 10.15 bij het hotel. Daarna prima bus tripje naar Pompeii. Hele leuke en grappige gids die veel heeft verteld. Leerzame tijd daar. Toen weer verzamelen om in nieuwe groepen te worden gedeeld voor het tweede deel van de trip Vesuvius in ons geval. Eerst een prima lunch pizza met drankje, daarna weer in de bus naar de vulkaan. Daar vertelde de gids dat we een uur en 20 min de tijd hadden om naar boven te lopen. Boven zou een andere gids staan, en dan weer op tijd naar beneden lopen 20 min. Het weer was prachtig, dus geen problemen daar. Het pad had veel kleine steentjes, dus handig om dichte schoenen te dragen. De gids boven wilde een grotere groep dus moesten we wachten. Na veel jaartallen en verder niet veel interessante informatie konden we eindelijk het laatste stuk rond de vulkaan lopen. Leuk en mooi. Toen meteen terug ivm de tijd. Heel jammer dat hier zo weinig tijd wordt gegeven, zeker als het wel mooi weer is en je dus kan genieten van het uitzicht. De gids in de bus had geen toegevoegde waarde heeft ons alleen naar het restaurant begeleid en daarna naar de bus. Jammer, ze had er zeker meer van kunnen maken. Daarna weer heerlijk bij het hotel afgezet. Een groot verschil met de tour aangeboden vanuit Nederland, waarbij je om 8 uur 's ochtends op een verzamelpunt moest zijn 35 min lopen vanaf ons hotel, en voor dezelfde prijs! Kortom een aanrader, verbeterpunt: meer tijd bij de Vesuvius.

Beoordeling door: Jan H. B , juli 2013

Flinke klim van half uurtje, uitzicht de moeite waard, dichte schoenen aanbevolen !

Beoordeling door: P.H.J. V , juli 2013

De ochtendsessie in Pompei was indrukwekkend. Dankzij de goede gids krijg je een zeer goed beeld hoe de inwoners van Pompei hun dagen doorkwamen. De gids (Andrea) wist met een dosis humor de groep van ruim 50 man aan zich te binden. Zonder gids en toelichting zijn het een boel stenen op elkaar!
De middag naar de Vesuvius was minder, maar de klim naar de top maakte weer veel goed. Het is een uitdaging om binnen 20 minuten naar de krater te lopen:)