München Hop-on Hop-off Tour

 • Locatie: München, Duitsland
 • Duur: Flexibel
Van USD 19,71

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken München met een ticket voor 24 of 48 uur vanuit een dubbeldekker met open dak. Zie alle belangrijkste bezienswaardigheden terwijl u bij handig gelegen haltes rond de hele stad in- en uitstapt. Luister naar het audiocommentaar en leer interessante wetenswaardigheden. Blijf zo lang als u wilt bij een bezienswaardigheid voordat u de bus naar de volgende halte neemt – de keus is aan u!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Meerdere vertrektijden en locaties beschikbaar
 • Ideaal voor families
München Grand hop-on hop-off tour
Geniet van München in een open dubbeldekker. Ontdek de hoogtepunten van de stad met een uitgebreide hop-on hop-off tour. Onze route nodigt u uit om bezienswaardigheden te ontdekken, zoals de Pinakotheken-kunstmusea, het wereldberoemde Hofbräuhaus, het Nationale Theater met het Koninklijk Paleis, de Marienplatz en de Viktualienmarkt met de kleurrijke marktkraampjes.

De tour gaat verder naar het Slot Nymphenburg, de voormalige zomerresidentie van de Beierse prinsen en koningen met haar prachtige en ruime tuinen. Om een indruk te krijgen van het moderne München, brengt u een bezoek aan het Olympisch terrein waar u andere bezienswaardigheden vindt, zoals Sea Life, het BMW-museum en het nieuwe presentatiecentrum BMW Welt. U hebt een fantastisch panoramisch uitzicht vanaf de top van de 290 meter hoge Olympische toren. Later passeren we de voormalige artiestenwijk Schwabing waar u kunt wandelen langs de Leopoldstrasse. Dankzij de regelmatige haltes is deze tour een onvergetelijke ervaring in München. (Non-stop tour duurt 2,5 uur)

München
Express hop-on hop-off tour
Ontdek de hoogtepunten van de stad met onze korte hop-on hop-off tour in onze open dubbeldekkers. Onze route laat u beroemde bezienswaardigheden zien, zoals de Pinakotheken-kunstmusea, het wereldberoemde Hofbräuhaus, het Nationale Theater met het Koninklijk Paleis, de Marienplatz en de Viktualienmarkt met de kleurrijke marktkraampjes. (Non-stop tour duurt 1 uur)

H op-on hop-off haltes:

MÜNCHEN GRAND TOUR 
1.Treinstation / Bahnhofplatz vóór warenhuis KARSTADT 2. Pinakotheken voor museumwijk 3. Odeonsplatz 4. Icewave 5. Marienplatz / Tal voor het stadhuis, de kathedraal, de Sint-Petruskerk, Viktualienmarkt, Hofbrauhaus 6. Max-Joseph-Platz voor Opernhaus en Münchner Residenz met schatkamer 7. Karlsplatz/Stachus voor voetgangerszone 8. Slot Nymphenburg voor Koninklijke Tuinen, Amalienburg, botanische tuinen 9. BMW Welt & Museum 10. Olympisch park voor Olympisch stadion, Olympische toren, Sea Life Aquarium en een pendelbus naar 10+. Allianz Arena voetbalstadion FC Bayern München (alleen van 1 apr t/m 31 okt en niet op wedstrijddagen) 11. Schwabing/Engelse tuin voor artiestenwijk, openluchtcafés

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
U kunt bij elke halte in de stad instappen en uw voucher inwisselen
Vertrektijd:
 • Express Circle tijdens het zomerseizoen elke 20 minuten en in het winterseizoen elke 30 minuten. Eerste bus om 9:40 uur, laatste bus om 18:00 uur (april t/m oktober) en van 10:00 uur t/m 16:30 uur (november t/m maart)
 • Grand Circle (inclusief pendeldienst naar de Allianz Arena van 1 apr t/m 31 okt, niet op wedstrijddagen): eerste bus om 9:40 uur, laatste bus om 16:00 uur (april t/m oktober) en van 10:00 tot 15:00 uur (november t/m maart)
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
U kunt bij elke stopplaats uitstappen

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

GRAND-TOUR 48 UUR
Code: GRA48

München Grand hop-on hop-off tour 48 uur geldig

Engels
Van
USD 31,30
Prijsgegevens
EXPRESS-TOUR 24 UUR
Code: EXP24

München Express hop-on hop-off tour 24 uur geldig

Engels
Van
USD 19,71
Prijsgegevens
GRAND-TOUR 24 UUR
Code: GRA24

München Grand hop-on hop-off tour 24 uur geldig

Engels
Van
USD 25,51
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

München Hop-on Hop-off Tour

Munich City Hop-on Hop-off Tour
©1409160

Inbegrepen:
 • Hop-on hop-off tour
 • Live commentaar aan boord in het Duits
 • Audiogids beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Russisch, Chinees, Japans
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Servicefrequentie afhankelijk van het seizoen, halte bij Allianz Arena alleen van 1 april t/m 31 oktober, niet op wedstrijddagen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie