Dagtrip naar Bikini Beach, Blue Lagoon en Rio Grande vanuit Runaway Bay of Ocho Rios

 • Locatie: Montego Bay en Ocho Rios, Jamaica
 • Duur: 12 uur (circa)
Van USD 128,75

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de natuurlijke schoonheid van Jamaica's noordoostkust tijdens een dagtrip naar Portland Parish vanuit Runaway Bay of Ocho Rios. U brengt een bezoek aan drie tropische attracties rondom het stadje Port Antonio: Bikini Beach, een geïsoleerd wit zandstrand; de Blue Lagoon (door de plaatselijke bevolking ook de Blue Hole genoemd), een natuurlijk zwembad dat bekend staat om zijn verbluffende tinten blauw; en de rivier Rio Grande, waar u een 1 uur durende tocht op een bamboevlot maakt. Een Jamaicaanse lunch en vervoer van en naar het hotel zijn inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Geleid door een plaatselijke gids
Nadat u bij uw hotel bent opgehaald in Runaway Bay of Ocho Rios, begint uw dagtrip met een mooie rit per touringcar of minibus langs de noordkust van Jamaica.

Tijdens de reis (3,5 uur vanuit Runaway Bay of 2 uur vanuit Ocho Rios), geniet u van het uitzicht op het Jamaicaanse platteland terwijl u dorpen en bananenplantages passeert. U ziet ook Firefly, het vakantiehuis van Engelse toneelschrijver Sir Noël Coward. Dit eenvoudige huis is nationaal erfgoed en werd gebouwd in de jaren vijftig. Vele beroemdheden zijn er te gast geweest, zoals Winston Churchill, Elizabeth Taylor en Ian Fleming, de schrijver van de James Bond-boeken die verderop aan dezelfde weg woonde.

Als u de parish Portland binnenrijdt, komt u door de hoofdstad, de mooie badplaats Port Antonio, voordat u bij uw eerste stop arriveert, de prachtige met bomen omzoomde Bikini Beach. U hebt ongeveer 2,5 uur tijd om te genieten van de afgelegen sfeer, te zwemmen in het heldere zeewater, te zonnen op het zachte witte zand en een Jamaicaanse plattelandslunch te nuttigen.

Vervolgens rijdt u in een paar minuten naar de iets oostelijker gelegen Blue Lagoon, een van de mooiste natuurlijke bezienswaardigheden van Jamaica, vernoemd naar de film uit 1980 met Brooke Shields in de hoofdrol. U hebt een uur de tijd voor een verfrissende duik in de lagune, die gevuld is met een mengsel van zout water en fris bronwater, en koeler is dan de oceaan. Bewonder de prachtige kleur van het water, waarvan de exacte blauwtint wijzigt afhankelijk van de stand van de zon. Leer iets over de legenden van de lagune van uw gids, inclusief hoe men ooit dacht dat deze bodemloos was totdat men ontdekte dat deze 55 meter diep is. U kunt zwemmen en ontspannen op eigen gelegenheid of een optionele boot- of rafttocht maken (op eigen kosten).

Tot slot is het tijd voor uw derde activiteit, een 1 uur durende raftingtrip naar de Rio Grande! Aan boord van een ruim 9 meter lange bamboeraft gaat u van het startpunt in het binnenland stroomafwaarts naar de monding van de rivier, waar deze uitkomt in de Caraïbische Zee. Tijdens de ontspannende tocht bewondert u de weelderige begroeiing en kijkt u uit naar wilde dieren zoals vogels en pages (vlinders), die hier in de zomer volop voorkomen.

De tour eindigt met de rit terug naar Ocho Rios of Runaway Bay.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanuit de meeste hotels in Montego Bay of Ocho Rios
Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek vanuit Ocho Rios
Code: OCJ

Tour naar Port Antonio met vertrek vanuit Ocho Rios

Engels
Van
USD 128,75
Prijsgegevens
Vertrek Runaway Bay
Code: RWB

Tour naar Port Antonio met vertrek vanuit Runaway Bay

Engels
Van
USD 128,75
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Bikini Beach, Blue Lagoon en Rio Grande vanuit Runaway Bay of Ocho Rios

Blue Lagoon in Jamaica

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Entree
 • Lunch
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Alcoholische dranken
 • Optionele Blue Lagoon-boottocht (te betalen op de dag van uw tour, ca. USD 10)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.