Viator

Dagtrip naar Bikini Beach, Blue Lagoon en Rio Grande vanuit Runaway Bay of Ocho Rios

 • Locatie: Montego Bay en Ocho Rios, Jamaica
 • Duur: 10-12 uur
Van USD 128,75

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de natuurlijke schoonheid van Jamaica's noordoostkust tijdens een dagtrip naar de parish Portland vanuit Montego Bay of Ocho Rios. U brengt een bezoek aan drie tropische attracties rond het stadje Port Antonio: Bikini Beach, een geïsoleerd wit zandstrand; Blue Lagoon (ook wel bekend als Blue Hole, of blauw gat, voor de plaatselijke bewoners), een natuurlijk zwembad bekend om zijn prachtige blauwe kleuren; en de Rio Grande, een rivier waar u een 1 uur durende tour op maakt per bamboeraft. Een Jamaicaanse lunch en vervoer van en naar het hotel zijn inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Geleid door een plaatselijke gids
Nadat u bij uw hotel bent opgehaald in Montego Bay of Ocho Rios, begint uw dagtrip met een mooie rit per touringcar of minibus langs de noordkust van Jamaica.

Tijdens de reis (3,5 uur van Montego Bay of 2 uur van Ocho Rios) geniet u van het uitzicht op Jamaica's platteland terwijl u langs dorpen en bananenplantages rijdt. U ziet ook Firefly, het vakantiehuis van de Engelse toneelschrijver Sir Noël Coward. Het eenvoudige huis is nationaal erfgoed. Het is gebouwd in de jaren vijftig en heeft vele beroemdheden als gast gehad, van Winston Churchill tot Elizabeth Taylor tot Ian Fleming, de James Bond-schrijver die verderop woonde.

Als u de parish Portland binnenrijdt, komt u door de hoofdstad, de mooie badplaats Port Antonio, voordat u bij uw eerste stop arriveert, de prachtige met bomen omzoomde Bikini Beach. U hebt ongeveer 2,5 uur tijd om te genieten van de afgelegen sfeer, te zwemmen in het heldere zeewater, te zonnen op het zachte witte zand en een Jamaicaanse plattelandslunch te nuttigen.

Vervolgens gaat u slechts een paar minuten naar het oosten naar Blue Lagoon, een van Jamaica's meest aantrekkelijke natuurlijke bezienswaardigheden, vernoemd naar de film uit 1980 met in de hoofdrol Brooke Shields. U hebt hier één uur vrije tijd voor een verfrissende duik in de lagune, die een mix is van zout en zoet water en koeler is dan de oceaan. Bewonder de prachtige kleur van het water, waarvan de exacte blauwtint wijzigt afhankelijk van de stand van de zon. Leer iets over de legenden van de lagune van uw gids, inclusief hoe men ooit dacht dat deze bodemloos was totdat men ontdekte dat deze 55 meter diep is. U kunt zwemmen en ontspannen op eigen gelegenheid of een optionele boot- of rafttocht maken (op eigen kosten).

Tot slot is het tijd voor uw derde activiteit, een 1 uur durende raftingtrip naar de Rio Grande! Aan boord van een ruim 9 meter lange bamboeraft gaat u van het startpunt in het binnenland stroomafwaarts naar de monding van de rivier, waar deze uitkomt in de Caraïbische Zee. Tijdens de ontspannende tocht bewondert u de weelderige begroeiing en kijkt u uit naar wilde dieren zoals vogels en pages (vlinders), die hier in de zomer volop voorkomen.

De tour eindigt met de rit terug naar Ocho Rios of Montego Bay.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanuit de meeste hotels in Montego Bay of Ocho Rios
Duur:
10-12 uur
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek vanuit Ocho Rios
Code: OCJ

Tour naar Port Antonio met vertrek vanuit Ocho Rios

Engels
Van
USD 128,75
Prijsgegevens
Vertrek Runaway Bay
Code: RWB

Tour naar Port Antonio met vertrek vanuit Runaway Bay

Engels
Van
USD 128,75
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Bikini Beach, Blue Lagoon en Rio Grande vanuit Runaway Bay of Ocho Rios

Blue Lagoon in Jamaica

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Entree
 • Lunch
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Alcoholische dranken
 • Optionele Blue Lagoon-boottocht (te betalen op de dag van uw tour, ca. USD 10)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.