Dagtrip naar Venetië vanuit Milaan

 • Locatie: Milaan, Italië
 • Duur: 14 uur (circa)
Van USD 153,89

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek de adembenemende stad Venetië tijdens een dagtrip vol actie vanuit Milaan en bekijk alle hoogtepunten met een lokale gids! Bezoek tijdens een wandeling Venetiaanse monumenten die u beslist moet hebben gezien, zoals de Basiliek van San Marco, het Dogenpaleis en de Rialtobrug, en kom alles te weten over hun geschiedenis. Na een wandeling over het San Marcoplein en langs het Canal Grande, bezoekt u een prestigieuze glaswerkplaats voor een demonstratie door een lokale ambachtsman. Geniet voordat u terugkeert naar Milaan van een 30 minuten durende gondeltocht (op eigen kosten) of geniet gewoon van wat vrije tijd.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
Maak in het centrum van Milaan kennis met uw gastheer of gastvrouw en verlaat de stad per touringcar met airconditioning. Ontspan tijdens de reis in oostelijke richting en arriveer na een rit van ongeveer 2,5 uur in Venetië. Stap uit de bus en maak kennis met uw lokale gids, waarna uw twee uur durende stadswandeling begint. Wandel over de Riva degli Schiavoni, de geplaveide boulevard van de stad, en passeer de Brug der Zuchten, die een gevangenis met het Dogenpaleis verbindt. Hoor verhalen over dogen die ooit vanuit dit imposante gebouw over Venetië regeerden terwijl u het San Marcoplein op loopt.

Volg uw gids door de menigten van straatmuzikanten, toeristen, echte Venetianen en duiven die op het plein samendrommen en maak foto's van de vele monumenten. Poseer voor foto's voor de Basiliek van San Marco met zijn prachtige Byzantijnse façade en kijk omhoog naar de klokkentoren met de kenmerkende groen en gouden spits. Bekijk de Libreria Sansoviniana (de stadsbibliotheek) en de klokkentoren, en loop dan via de Rialtobrug naar de overkant. Vervolg de wandeling naar het Canal Grande en bewonder de stijlvolle architectuur van de grote huizen en paleizen langs de oevers van dit kanaal.

Naast alle bekende bezienswaardigheden in Venetië, voert uw wandelroute u ook naar enkele pareltjes in de stad die veel bezoekers niet zien. Ontdek de calli, een ingewikkeld web van smalle straatjes en kanalen in Venetië en kom te weten hoe het is om in deze stad te wonen.

Bezoek na een lunchpauze (op eigen kosten) een glasblazerij in de buurt van het San Marcoplein en zie hoe een talentvolle vakman glazen vazen maakt. Bekijk na de demonstratie de koopwaar in de winkel en koop eventueel enkele prachtig geblazen souvenirs voor thuis.

En waarom zou u deze dag in Venetië niet beëindigen met een gondelvaart van 30 minuten op de lagune van Venetië? Een tocht per platte gondel is een van de dingen die u absoluut eens in Venetië moet doen. Tijdens deze gondeltocht vaart u door enkele sfeervolle zijkanalen, maar ook over een deel van het Canal Grande. U kunt deze tijd ook gebruiken om de straten van Venetië zelfstandig te verkennen.

Keer op het vooraf afgesproken tijdstip terug bij uw touringcar en reis terug naar het beginpunt in Milaan, waar uw tour eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Milaan
Vertrektijd:
7:00 uur
Duur:
14 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip in het Engels
Code: ENGLISH

Dagtrip vanuit Milaan naar Venetië met een Engelssprekende gids

Engels
Van
USD 153,89
Prijsgegevens
Trip in het Engels en Spaans
Code: SPANISH

Dagtrip vanuit Milaan naar Venetië met een tweetalige gids (Engels en Spaans)

Engels
Van
USD 153,89
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Venetië vanuit Milaan

Venice Day Trip from Milan

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Professionele gids
 • Wandeling
Niet inbegrepen:
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken
  • Gondelvaart (optioneel, ong. EUR 25 tot EUR 80, afhankelijk van het type gondelvaart)
  • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: deze tour is exclusief een gondelvaart
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.