Treintrip met de Bernina Express naar de Zwitserse Alpen vanuit Milaan

 • Locatie: Milaan, Italië
 • Duur: 12 uur 30 minuten (circa)
Van USD 152,64

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak een rit met de Bernina Express, Zwitserlands bron van genot in de Alpen. Deze treinreis voert u langs één van de mooiste spoorwegroutes ter wereld, die nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, door de Berninapas naar het exclusieve resort St. Moritz, de "Top van de wereld". Na een spectaculaire rit per touringcar geniet u in een felrode treinwagon van de onovertroffen landschappen te midden van de torenhoge bergtoppen van de Zwitserse Alpen, en van uw vrije tijd in het charmante Tirano en St Moritz.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Treinreis
Het prachtige natuurschoon van Zwitserland en de Alpen is in alle jaargetijden het beste te ontdekken met een rit met de Bernina Express. Deze trein staat ook wel bekend als 'het rode treintje' en is meer dan 100 jaar geleden gebouwd om door het majestueuze berglandschap van de Zwitserse Alpen te kunnen reizen. Dit historisch staaltje techniek stijgt nog steeds naar de ruim 2,2 kilometer hoge Berninapas via een route die door UNESCO is uitgeroepen tot werelderfgoed.

Vertrek om 7:00 uur vanuit Milaan per comfortabele touringcar en geniet van het prachtige landschap tijdens de busrit naar de Zwitserse stad Tirano, die aan de uitlopers van de Alpen ligt. Rijd langs bergbeekjes en beboste heuvels met steile en met sneeuw bedekte bergtoppen als achtergrond. Als u rond 10:30 uur in Tirano arriveert, hebt u enige vrije tijd om deze stad te verkennen voordat u op de trein stapt.

Uw treinreis begint te midden van palmbomen en oleanders in Noord-Italië, waarna u over het spiraalvormige viaduct in Brusio rijdt. Daarna rijdt u door de Berninapas het Engadin-dal in. Uiteindelijk komt u na 2,5 uur in St. Moritz aan. Onderweg ziet u ruwe kloven en bevroren gletsjers, steekt u hoge bruggen over en raast u door keertunnels.

Dankzij deze verbinding tussen het noorden en zuiden van de Alpen ziet u vanaf uw treinwagon adembenemende vergezichten over het prachtige landschap. Leg het schitterende uitzicht over de Alpen en de gletsjermeren vast met uw camera, en kijk tijdens een bocht uit het raam om te zien hoe de rode trein fel afsteekt tegen het besneeuwde landschap (als u in de winter reist). Op werkelijk elk moment ziet u indrukwekkende valleien, meren en watervallen!

Bij aankomst in de exclusieve plaats St. Moritz stapt u uit de trein en kunt u ongeveer 1,5 uur vrij besteden in de stad. St. Moritz bevindt zich aan een prachtig meer in het midden van het Oberengadin en biedt een verscheidenheid aan attracties. Deze stad bekend om zowel zijn wintersportfaciliteiten als om zijn polo-, golf-, cricket- en tennismogelijkheden. Ga te voet op pad en ontdek de elegantie van deze stad. Ga bijvoorbeeld lunchen (op eigen kosten) of bezoek een chocolatier voordat u weer om 16:30 uur met de touringcar vertrekt en rond 19:30 uur in Milaan arriveert.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Milaan
Vertrektijd:
7:00 uur
Duur:
12 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour alleen in het Engels
Code: ENG

Tour alleen in het Engels

Engels
Van
USD 152,64
Prijsgegevens
Rondleiding in het Engels en Spaans
Code: ENGESP

Tweetalige tour in het Engels en Spaans

Engels
Van
USD 152,64
Prijsgegevens
Rondleiding in het Engels en Portugees
Code: ENGPT

Tweetalige tour in het Engels en Portugees

Engels
Van
USD 152,64
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Treintrip met de Bernina Express naar de Zwitserse Alpen vanuit Milaan

Bernina Express Rail Tour to the Swiss Alps from Milan

Inbegrepen:
 • Ticket Bernina Express (2e klasse)
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
 • Voordat u de grens passeert, MOET u navragen wat de visumvereisten zijn en ervoor zorgen dat u hieraan voldoet. Alle visumvereisten zijn de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Jaap S , april 2016

Uitstekend