Avondwandeling door de wijk Brera in Milaan

 • Tourcode: 6404DOLCEVITA
 • Locatie: Milaan, Italië
 • Duur: 90 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Tijdens deze avondwandeling met gids maakt u kennis met de cultuur en het nachtleven van Milaan. Ontdek de hippe wijk Brera, de omgeving van Porta Garibaldi, outlet 10 Corso Como en de nieuw ontwikkelde wijk Porta Nuova, het gebied voor alle trendy plekken om te winkelen, dineren en uit te gaan. Ontvang tips en aanbevelingen voor uw verblijf in Milaan om de stad als een echte Milanees te ervaren!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geleid door een stadsgids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Zie de bezienswaardigheden bij nachtverlichting
Ontmoet uw gids 's avonds op het ​​Piazza del Carmine voor het begin van uw 1,5 uur durende wandeling door het culturele centrum van Milaan. Na een korte introductie over deze pittoreske hoek van de stad, gaat u naar de wijk Brera, een van de mooiste en meest karakteristieke buurten van Milaan, vol met galerieën, boetieks, designwinkels, pleinen, drukke barretjes en gezellige restaurants waar hippe jongeren altijd in de schijnwerpers staan. Terwijl u langs de ontelbare restaurants en bars van Brera loopt, kan uw gids u een plek aanwijzen waar u kunt genieten van een Milanees happy hour-drankje ( aperitivo ) of een overheerlijk Italiaans diner.

Loop door het Palazzo di Brera, het hart van Brera, op weg naar de hippe wijk Porta Garibaldi, thuisbasis van de bekendste pubs van de stad, waar veel topmodellen, voetballers, artiesten en TV-sterren komen. Hier vindt u de meest gerenommeerde bars en nachtclubs van heel Europa.

Ga naar Eataly, een nieuwe, chique voedselmarkt, om op zoek te gaan naar Italiaanse topproducten. Ga vervolgens naar het winkel- en eetcomplex 10 Corso Como. Verkooppunten bieden hier een verscheidenheid aan kunstwerken, mode, muziek, design en etenswaren, en hier vindt u ook de bekendste discotheek van Milaan, de Hollywood.

Bekijk het nieuwe deel van Milaan bij Porta Nuova, met nieuwe wolkenkrabbers, zoals de beroemde Diamond Tower en geavanceerde constructies van architect Gae Aulenti. Na uw bezoek aan Porta Nuova, eindigt uw tour bij 10 Corso Como, waar uw gids u tips kan geven over lokale bars, restaurants en andere plekken waar u kunt gaan genieten van een heerlijk avondje uit in Milaan!

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Piazza del Carmine, centrum van Milaan
Vertrektijd:
19:00 uur
Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij 10 Corso Como, centrum van Milaan

Aanvullende informatie

Avondwandeling door de wijk Brera in Milaan

Milan Evening Walking Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Hoofdtelefoon (gebruikt als er meer dan 6 mensen deelnemen aan de tour)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.