Dagtrip naar het Comomeer vanuit Milaan

 • Locatie: Milaan, Italië
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 93,95

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet op deze dagtocht van het prachtige uitzicht op het wereldberoemde Comomeer, op slechts een klein uurtje rijden van Milaan. Verken het trendy havenstadje Como, omgeven door besneeuwde bergtoppen en pittoreske Mediterrane villa's, en geniet van een adembenemende rondvaart over het Comomeer. 's Zomers kunt u aanmeren bij het betoverende plaatsje Bellagio en vrij dineren en winkelen. 's Winters kunt u met een kabelbaan naar het stadje Brunate en genieten van het prachtige panorama van de stad en het meer.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Allesomvattende bustour
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
Cruise over het Comomeer en panoramisch uitzicht in Brunate (november - maart)Vertrek 's ochtends vanuit het centrum van Milaan voor een rit van één uur naar Como, waar u rond 10:00 uur aankomt. U krijgt een rondleiding door deze stad, waarna u met het kabelspoor omhoog gaat naar de stad Brunate, een van de beste plekken om het adembenemende uitzicht over de stad en het meer te bewonderen. U hebt enige vrije tijd in Brunate om te lunchen (op eigen kosten) vóór het hoogtepunt van uw middag: een cruise over het Comomeer.

Ga in het centrum van Como aan boord en leun heerlijk achterover tijdens de cruise van één uur over het schitterende meer. Bewonder de imposante villa's aan de oevers en kijk uit naar Villa d'Este in Cernobbio, een luxe hotel met tropische tuinen.

Na uw cruise over het Comomeer geniet u van vrije tijd om te winkelen, naar bezienswaardigheden te gaan of iets te drinken voordat u omstreeks 16:30 uur weer terugreist naar Milaan. Op de terugweg maakt u een tussenstop bij de basiliek van Sant'Abbondio, een bijzondere kerk in romaanse stijl die in de 11e eeuw is gebouwd. 's Avonds keert u terug in Milaan.

Cruise over het Comomeer en bezoek aan Bellagio (april - oktober)
Stap 's ochtends in het centrum van Milaan in de bus en ontspan tijdens de rit van één uur naar Como. Begin met een bezoek aan de basiliek van Sant'Abbondio.

Ga mee met een rondleiding door de stad en geniet daarna van vrije tijd waarin u bij lokale winkels verfijnde Italiaanse producten kunt kopen. Stap dan in het centrum van Como in de boot voor uw uitgebreide cruise van twee uur over het Comomeer.

Geniet van het schilderachtige uitzicht terwijl u naar Bellagio vaart, een van de vele prachtige dorpjes die aan het meer liggen. Hier hebt u vrije tijd om dit charmante dorpje zelfstandig te verkennen en om te lunchen (op eigen kosten). Weer terug aan boord werpt u tijdens de tocht naar Cadenabbia een laatste blik op het Comomeer. Hier stapt u in de bus en reist u vervolgens terug naar Milaan, waar u om ongeveer 18:30 uur arriveert.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Milaan
Vertrektijd:
 • 9:00 uur, november t/m maart
 • 8:30 uur, april t/m oktober
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour keert na afloop terug bij beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Rondleiding alleen in het Engels
Code: EN

Dagtrip naar het Comomeer vanuit Milaan met een Engelssprekende gids, vertrek van april t/m oktober op maandag, dinsdag en donderdag en van november t/m maart op woensdag en zaterdag

Engels
Van
USD 93,95
Prijsgegevens
Rondleiding in het Engels en Portugees
Code: ENPT

Dagtrip naar het Comomeer vanuit Milaan met een tweetalige gids (Engels en Portugees), vertrek op vrijdag

Engels
Van
USD 105,85
Prijsgegevens
Rondleiding in het Engels en Spaans
Code: ENESP

Dagtrip naar het Comomeer vanuit Milaan met een tweetalige gids (Engels en Spaans), vertrek op woensdag en zondag

Engels
Van
USD 93,95
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar het Comomeer vanuit Milaan

Lake Como Day Trip from Milan

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Professionele gids
 • Boottocht op het Comomeer
 • Rit met kabelspoor naar Brunate (alleen van november t/m maart)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Suzanne Laura v , augustus 2013

Hele leuke dag gehad

Beoordeling door: Jan D , april 2016

Deze trip viel helaas tegen. Dat kwam niet door de organisatie maar de beloofde trip met het telespoor ging door werkzaamheden niet door. We kregen n3 uren vrije tijd en dan hen je Como wel helemaal gezien. Ik vond dat de maatschappij met een compensatie mocht komen onder gelijk welke vorm.