Dagtrip naar Genua en Portofino vanuit Milaan

 • Locatie: Milaan, Italië
 • Duur: 12 uur (circa)
Van USD 137,23

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk het beste dat de Italiaanse Rivièra te bieden heeft tijdens uw dagtrip naar Genua en Portofino vanuit Milaan! Na een stadswandeling door Genua verkent u de beste plekken in deze totaal verschillende kuststeden in uw eigen tempo. Combineer maritieme geschiedenis in Genua met de chique omgeving van de kuststad Portofino tijdens deze onvergetelijke dagtrip vanuit Milaan!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Laat Milaan 's ochtends vroeg achter u en geniet van een comfortabele rit per luxe touringcar naar de kuststad Genua (Italiaans: Genova), op ongeveer twee uur rijden ten zuiden van Milaan. Als de geboorteplaats van Christopher Columbus heeft Genua een interessante geschiedenis en tijdens een stadswandeling van twee uur komt u daar van alles over te weten. Genua staat plaatselijk bekend als 'La Superba' (de hoogmoedige) en heeft een rijke maritieme geschiedenis en talrijke bezienswaardigheden!

Na uw wandeling door Genua hebt u enige tijd om de stad zelfstandig te verkennen. Uw gids kan u tips geven over waar u heerlijk kunt lunchen (op eigen kosten) of u kunt ervoor kiezen om nog meer bezienswaardigheden in Genua op te zoeken. Enkele interessante plekken waar u heen kunt gaan, zijn de oude stad (dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat), Piazza de Ferrari en het Dogenpaleis.

Vervolg uw reis 's middags naar Santa Margherita Ligure, ten zuidoosten van Genua. Deze prachtige, ouderwetse kustplaats ligt op het deel van de kust dat bekendstaat als de Kust van de Dolfijnen (Costa dei Delfini). Deze naam verwijst naar de grote aantallen dolfijnen die in dit gebied vaak worden gespot. Hier stapt u in de boot voor een prachtige tocht over de baai naar het vissersdorp Portofino.

Breng ongeveer twee uur op uw gemak door met het verkennen van Portofino en ontdek de schoonheid van dit kleine dorp met een schitterende haven en pastelgekleurde huizen aan het water. Als favoriete vakantiebestemming van rijke en beroemde Italianen is Portofino de perfecte plek om naar mensen te kijken of gewoon van de omgeving te genieten. Ga daarna naar Castello Brown, het 16e-eeuwse kasteel van Portofino. Op een heldere dag wordt u beloond met een uitzicht over de Middellandse Zee tot aan de weelderig begroeide bergen in Corsica.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Milaan
Vertrektijd:
7:30 uur
Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Genua en Portofino vanuit Milaan

Genoa and Portofino Day Trip from Milan
©shutterstock_98848424Large

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Wandeling van 2 uur door Genua
 • Boottocht van Santa Margherita Ligure naar Portofino en terug
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Toegangsprijzen voor bezienswaardigheden
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie