Winkeldagtrip vanuit Milaan naar Fidenza Village

 • Locatie: Milaan, Italië
 • Duur: 7 uur (circa)
Van USD 28,43

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek Fidenza Village op deze onafhankelijke dagtrip vanuit Milaan en winkel onafgebroken in het onoverdekte winkelcentrum, met 100 luxe winkels die korting bieden op de collecties kleding, accessoires en cosmetica van voorgaande seizoenen. Kies de 'Express'-optie voor volledig vervoer, of upgrade naar de 'Experience'-optie voor een tweegangenmaaltijd in een restaurant ter plaatse, een cadeaubon van 50 euro en een VIP-kaart voor gebruik in deelnemende winkels, zoals Guess en Baldinini.

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
Ontmoet uw gastheer in het centrum van Milaan en stap aan boord van uw bus met airconditioning voor uw reis in zuidelijke richting naar Fidenza Village, de luxe winkelbestemming op ongeveer een uur rijden.

Na een ontspannen rit door de pittoreske regio Emilia Romagna komt u aan bij de luxe winkeloutlet en gaat u naar binnen voor een dagje winkeltherapie! Verken op uw gemak het ruim opgezette onoverdekte winkelcentrum en bekijk de 100 luxe winkels met dames- en herenkleding, sportkleding, accessoires en cosmetica. In Fidenza treft u veel internationale winkels, met merken zoals Camper, Samsonite en Guess. Sommige winkels bieden kortingen tot wel 70% van de adviesprijs.

Pauzeer even in een van de vier restaurants van de outlet. Hier kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan eten en drinken, waar u maar zin in hebt. Eten en drinken zijn voor eigen rekening.

Experience-optie:
Als u uw gedenkwaardige dagje winkelen nog onvergetelijker en completer wilt maken, kiest u voor een upgrade naar de 'Experience'-optie. Deze optie is inclusief volledig vervoer vanaf Milaan, een tweegangenlunch in restaurant Hostaria delle Terre Verdiane met water en koffie, een cadeaubon van 50 euro en een VIP-kaart voor nog meer korting op aankopen in deelnemende winkels, zoals: Armani, Bolgheri, Calefii, Calvin Klein Jeans, Class Robert Cavalli, Dolce & Gabbanna, Diesel, Duvetica, Golden Pint, La Perla, Les Copains, Lindt, MCS Marlboro Classic, Ottica Avanzi, Patrizia Pepe, Puma en Valentino.

Op het vooraf afgesproken tijdstip ziet u uw gastheer weer in de luxe bus en keert u terug naar het vertrekpunt in Milaan.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Milaan
Vertrektijd:
10:30 uur
Duur:
7 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt om 17:30 uur bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Express-optie
Code: EXPRESS

Inclusief retour Milaan-Fidenza Village, vertrektijd 10:15 uur. Heen- en terugreis vanuit Fidenza Village om 17:30 uur.

Van
USD 28,43
Prijsgegevens
Experience-optie
Code: EXPERIENCE

Inclusief retour Milaan-Fidenza Village, vertrektijd 10:15 uur, tweegangenlunch, cadeaubon en VIP-kortingskaart. Terugreis vanuit Fidenza Village om 17:30 uur.

Van
USD 137,39
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Winkeldagtrip vanuit Milaan naar Fidenza Village

Fidenza Village Shopping Day Trip from Milan

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Tweegangenlunch (indien de 'Experience'-optie is geselecteerd)
 • Koffie en water (indien de 'Experience'-optie is geselecteerd)
 • VIP-kortingskaart (indien de 'Experience'-optie is geselecteerd)
 • Cadeaubon van 50 euro (indien de 'Experience'-optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Gids
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.