Privétour: Everglades-sightseeing in Big Cypress National Park

 • Locatie: Miami, Florida
 • Duur: 5 uur 30 minuten (circa)
Van USD 199,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Duik diep in Florida's Everglades tijdens een 5,5 uur durende privétour met een safari-achtige Jeep. Met een ervaren gids reist u naar het hart van het Big Cypress National park, en leert u meer over de wilde dieren, planten en unieke geologie die nergens anders op aarde te vinden is. U ziet vogels en vissen, maakt een spannende tocht met een moerasboot, leert meer over de geschiedenis van de Everglades-regio die op de Werelderfgoedlijst staat.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
 • Zie wilde dieren in hun natuurlijke omgeving
 • Kom in contact met wilde dieren
 • Zoek het avontuur off-road in een 4x4
Nadat u 's morgens wordt opgehaald bij uw hotel in Miami, stapt u in een aangepaste openlucht Jeep voor een privé-avontuur door de Florida Everglades.

U rijdt in westelijke richting door de stad naar de Tamiami Trail, waarbij u 300 miljoen jaar terug in de tijd gaat en van alles te weten komt over hoe de kalkstenen geologie en unieke hydrogeologie van de regio deze vermaarde waterbiotoop heeft opgeleverd, die niet alleen een stad op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO is, maar ook een wetland van international belang en een internationaal biosfeerreservaat; een van de weinige plekken op de planeet die op alle drie de lijsten staat. Tijdens het rijden ziet u hoe de ecosystemen overgaan in poelen, moerassen en bossen.

Reis door het Big Cypress National Park en duik in het Oasis Visitor Center voor een wandeling van 15 minuten over het houtpad met uw gids voor een close-up van alligators, vogels en vissen die in het water duiken en zwemmen. Leer hoe invasies van exotische vissen, zoals de Mayaanse baars, de ecosystemen in de Everglades hebben aangetast. Reis verder met de Jeep over een rondweg door het reservaat en luister naar verhalen over de geschiedenis en de bevolking, van Indianen tot pioniers en van Gladesmen tot de huidige inwoners. U kunt uitstappen en genieten van een 10 minuten durende pauze midden in de groene rust van Sweetwater Strand. Houd uw ogen open voor vogels en alligators die hier in overvloed zijn.

Vervolgens zet u koers naar een hovercraftbasis voor een 30 minuten durende gedeelde boottocht door het moeras met een doorgewinterde hovercraftkapitein. Laat u meevoeren door moerassen en naast tenten van hardhout, ooit de thuisbasis van de Miccosukee Indianen en bezoek een plek met wilde dieren, waar u meer te weten komt over alligators.

Op de terugweg naar Miami komt u meer te weten over de inspanningen ter bescherming van de Everglades, waar meer dan 30 bedreigde soorten leven en wat verantwoordelijk is voor het kostbare drinkwater in zuidelijk Florida. Uw inspirerende tour van de 'rivier van gras' eindigt als u wordt afgezet bij uw hotel.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen is mogelijk van hotels in South Beach, het centrum van Miami, Key Biscayne en Coral Gables
Vertrektijd:
U wordt aangeraden om tussen 8:00 en 10:00 uur te vertrekken voor de beste kans om wilde dieren te zien. De ophaaltijd wordt bevestigd door de lokale touroperator na de boeking
Duur:
5 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: Everglades-sightseeing in Big Cypress National Park

Private Tour: Everglades Sightseeing at Big Cypress National Preserve

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Fles water
 • Professionele gids
 • Privéauto
 • Gedeelde hovercraft
 • Wildlifetentoonstelling
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Foto's als souvenir (te koop)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • U wordt aangeraden om zonnebrandcrème en insectenwerend middel mee te nemen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie