Miami danscruise

 • Locatie: Miami, Florida
 • Duur: 60 minuten (circa)
Van USD 10,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zet het feest voort in Biscayne Bay, tijdens deze 60 minuten durende danscruise in Miami. Bewonder 's nachts de prachtige skyline van de stad terwijl u vaart van Bayside Marketplace naar Miami Beach en weer terug. Zwaai met uw heupen op de muziek van een professionele dj, variërend de meest hotte clubhits tot favorieten uit verschillende muziekstijlen, waarbij iedereen van uw familie of vrienden iets te horen krijgt om op te dansen. Er is voor deze kindvriendelijke party geen minimumleeftijd, dus feestneuzen van alle leeftijden zijn welkom!
Ga naar een van de beste party's aan de baai. Ga aan boord van uw partyboot partij bij de Bayside Marketplace in downtown Miami. Tijdens de 60 minuten durende tocht door Biscayne Bay brengt een professionele dj de laatste clubhits en favorieten uit allerlei genres ten gehore, zodat iedereen iets heeft om onder de sterrenhemel van te genieten.

Bewonder de spectaculaire skyline van Miami terwijl de boot door de baai glijdt, naar Government Cut, het zuidelijkste puntje van Miami Beach. Breng de nacht swingend door op een van de twee dansvloeren: op het open bovendek dat afgeschermd wordt met een luifel om u tegen de regen te beschermen, of op het benedendek waar u comfortabel binnen bent en airconditioning hebt.

Dorstig na al dat dansen of zin in een snack? Ga dan naar de bar, waar u bier, wijn, premium dranken, frisdrank, chips, snacks en popcorn kunt krijgen.

Leef u verkwikt opnieuw uit op de dansvloer totdat uw cruise terugkeert naar het vertrekpunt, waarna u vol energie verder kunt feesten.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

De cruise vertrekt vanaf Bayside Marketplace

Vertrektijd:
21:00 uur
  Duur:
  60 minuten (circa)

  Prijsinformatie

  Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

  DEFAULT
  Code: DEFAULT


  Aanvullende informatie

  Miami danscruise

  Miami Dance Cruise

  Inbegrepen:
  • Danscruise van 60 minuten
  Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.