Big Bus Miami hop-on hop-off tour

 • Locatie: Miami, Florida
 • Duur: Flexibel
Van USD 29,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Ontdek Miami, de mooie stranden en gevarieerde wijken met deze hop-on hop-off tour: de ideale manier om rond te reizen en alles te zien! Geniet van het prachtige weer en een 360-graden uitzicht vanuit de open dubbeldekker tijdens uw tocht langs de populairste plekken van Miami, zoals South Beach en Little Havana. Voor een volledige Miami-ervaring kunt u upgraden en de Biscayne Bay-boottocht toevoegen om Miami Beach en Fisher Island vanaf het water te bewonderen, of de avondtour om de stad na sluitingstijd te verkennen. 

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Allesomvattende stadstour
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Meerdere vertrektijden en locaties beschikbaar
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen

Met een hop-on hop-off tour combineer je vervoer met sightseeing. Dit is de beste manier om Miami's internationale sfeer, natuurlijke schoonheid, intriges van beroemdheden, culturele hoogtepunten, legendarische monumenten, gevarieerde wijken en rijke historie te ervaren. Er zijn 20 plaatsen om in of uit te stappen. Dit is een geweldige manier om de stad te verkennen. 

Bij elke halte vindt u kunst, architectuur, musea, winkel- en eetmogelijkheden; de Miami hop-on hop-off tour laat u het allerbeste zien van de bezienswaardigheden van Miami. Ontdek alles wat Miami te bieden heeft via twee routes door de stad. Maak een ritje over het eiland Miami Beach en langs de Ocean Drive met de strandtocht, ontdek de verschillende districten en wijken met de stadstocht of maak kennis met de unieke en veelzijdige gebieden van Upper Miami. Elke tocht biedt live commentaar en duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, zodat u volop tijd hebt om alles te ontdekken!

Upgrade
en voeg de optie toe om Miami vanaf het water te zien tijdens een 90 minuten durende Biscayne Bay-boottocht. Of vul uw upgrade aan met een 90 minuten durende avondtour om Miami verlicht te zien na sluitingstijd.

Tijdens uw boottocht ziet u de skyline van de stad, Fisher Island, Miami Beach en de haven voor Miami's cruiseschepen en vrachtdistricten. Ook krijgt u de huizen van beroemdheden te zien, zoals Gloria Estefan, Shaquille O'Neal, Diddy, Rosie O en vele anderen. Alle vaartuigen hebben zowel binnen als buiten voldoende zitplaatsen. De lagere salons zijn gesloten ruimtes met airconditioning en volledige faciliteiten. De bovendekken zijn in de openlucht en hier en daar voorzien van luifels. Frisdrank, bier, wijn, cocktails en snacks zijn aan boord te koop. Plan uw cruise op elk gewenst tijdstip bij halte 1, het centraal station in Bayfront Park, op slechts korte loopafstand van de haven.

Ontdek tijdens de avondtour het beste van Miami na zonsondergang. Met live commentaar aan boord vaart u door Downtown Miami en South Beach, terwijl u geniet van het schitterende uitzicht op de stad. Deze 90 minuten durende tour vertrekt om 19:30 uur of 20:00 uur en is de beste manier om een dag vol sightseeing in Miami af te sluiten. 

De belangrijkste haltes van de hop-on hop-off tour in Miami zijn het centraal station in Downtown Miami in Bayfront Park, South Beach en Coconut Grove. De tours vertrekken elke 15-20 minuten voor de strandtocht, elke 30 minuten voor de stadstocht en elke 45 minuten voor de Uptown-tocht.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
U kunt bij elk van de 33 haltes in Miami in de bus stappen

De Biscayne Bay-boottocht van 90 minuten vertrekt van halte 1, het centraal station in Bayfront Park, op slechts een korte loopafstand van de haven (als u deze optie geselecteerd hebt bij het boeken)

De avondtour van 90 minuten vertrekt om 19:30 uur vanaf Señor Frogs, of om 20:00 uur vanaf halte 1, het centraal station in Bayfront Park
Vertrektijd:
Elke 30 minuten voor de strandtocht, 8:30 - 17:15 uur
Elke 30 minuten voor de stadstocht 8:15 - 17:15 uur
Elke 2 uur voor de attracties- en museatocht, 10:00 - 17:15 uur

De Biscayne Bay-boottocht vertrekt om 10:30 uur en elk uur van 11:00 tot 18:00 uur (als u deze optie geselecteerd hebt bij het boeken)

De avondtour vertrekt om 19:30 uur en 20:00 uur (als u deze optie geselecteerd hebt bij het boeken)
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Classic Ticket
Code: CLASSIC2

Hop-on hop-off pas voor 1 dag

Engels
Van
USD 44,10
Prijsgegevens
Premium Ticket
Code: PREMIUM2

Hop-on hop-off pas van 1 dag en Biscayne Bay-boottocht

Engels
Van
USD 62,10
Prijsgegevens
Deluxe Ticket
Code: DELUXE2

Hop-on hop-off pas van 1 dag, Biscayne Bay-boottocht en avondtour

Engels
Van
USD 71,10
Prijsgegevens
Night Ticket
Code: NIGHT

NIght Tour

Engels
Van
USD 29,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Big Bus Miami hop-on hop-off tour

Big Bus Miami Hop-On Hop-Off Tour

Inbegrepen:
 • Hop-on hop-off bustour 
 • Biscayne Bay-boottocht van 1,5 uur (als deze optie is geselecteerd)
 • Avondtour van 1,5 uur (als deze optie is geselecteerd)
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Livecommentaar alleen in het Engels. Opgenomen commentaar is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Spaans, Portugees, Duits, Italiaans, Frans, Russisch, Mandarijn, Arabisch en Hindi
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: GUSTAAF D , november 2015

Wat we verwacht hadden van de bus is volledig uitgekomen. Zo hebben we in ijltempo een beetje van Miami kunnen ontdekken. Helaas was ons verblijf te kort want een kaart van 48 uur zou veel beter geweest zijn. Super tevreden.

Beoordeling door: Kristof H , december 2014

48h ticket zodat je voldoende tijd hebt om de 3 lussen te doen (Beach/City/downtown).
De gidsen zijn héél vriendelijk en bereidwillig.
Dit is zeker een aanrader om zowel Miami als Miami Beach te ontdekken zonder een auto te huren of het openbaar vervoer te nemen.