Toegang voor 1 dag tot Universal Studios of SeaWorld Orlando met vervoer vanuit Miami

 • Locatie: Miami, Florida
 • Duur: 15 uur (circa)
Van USD 199,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Reis zonder stress van Miami naar Orlando met dit handige toegangskaartje voor een van de vier spannende Orlando-themaparken, inclusief vervoer vanaf uw hotel in Miami. Reis naar Orlando in de comfortabele luxe touringcar met airconditioning en breng de dag door in Universal Studios Florida ®, Universal's Islands of Adventure®, SeaWorld® Orlando of in Wet 'n Wild® Orlando!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Familievriendelijk
Een busrit van en naar Miami is de makkelijkste manier om een bezoek te brengen aan Orlando en de dag door te brengen in een van de superleuke, gezinsvriendelijke themaparken. Ontvang één dag toegang tot een van de vier themaparken – Universal Studios, Universal's Islands of Adventure, SeaWorld Orlando of Wet ‘n Wild Orlando!

Wanneer u in Orlando bent aangekomen, kunt u ongeveer zes uur doorbrengen in het park van uw keuze. Na uw dag vol plezier stapt u in de bus voor de ontspannende en stressvrije terugrit naar Miami.

Zie het gedeelte Reisplan hieronder voor meer informatie over de parken.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Bepaalde hotels in Miami
Vertrektijd:
Tussen 5:15 uur en 6:20 uur, afhankelijk van het hotel
Duur:
15 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Islands of Adventure
Code: IOA

Vervoer en toegang tot Islands of Adventure

Engels
Van
USD 199,00
Prijsgegevens
SeaWorld
Code: SW

Vervoer en toegang tot SeaWorld

Engels
Van
USD 199,00
Prijsgegevens
Universal Studios
Code: US

Vervoer en toegang tot Universal Studios

Engels
Van
USD 199,00
Prijsgegevens
Wet 'n Wild
Code: WNW

Vervoer en toegang tot Wet n’ Wild

Engels
Van
USD 199,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Toegang voor 1 dag tot Universal Studios of SeaWorld Orlando met vervoer vanuit Miami

1-Day Admission to Universal Studios or SeaWorld Orlando with Transport from Miami

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel van Miami naar Orlando
 • Toegang tot een van de vier beschikbare themaparken
 • Zelf te besteden tijd van ongeveer 6 uur in het park
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Frisdrank en vruchtensap (kan worden aangeschaft tijdens de busrit)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Reisplan:
Universal Studios Florida ®:
Waarom een film kijken als u er in mee kunt spelen! Loop onder de enorme bogen door van Universal Studios Florida® en accepteer een glansrol in een van de grootste films of tv-shows die ooit zijn gemaakt. In het eerste op films en tv-shows gebaseerde themapark ter wereld vindt u een ongelooflijk aanbod van ritten, shows, filmsets en attracties. En hoewel elke stunt, elke schreeuw en elk schrikeffect wordt gebracht met Hollywood-flair, is dat alles niet meer dan de achtergrond voor uw herinneringen van later.

Universal's Islands of Adventure
®:
Legendarische helden. Verhalen die generaties lang blijven boeien. Wezens uit het verleden en uit uw rijkste fantasieën. Epische avonturen en onvergetelijke reizen. Dit is Universal’s Islands of Adventure®, uw eigen persoonlijke speelterrein. Beleef geavanceerde ritten, shows en interactieve attracties die al uw zintuigen prikkelen. Omdat in deze landen de grote verhalen van overal ter wereld tot leven komen en er niet valt te voorspellen wat er straks gebeurt.

SeaWorld
® Orlando:
SeaWorld biedt onderdak aan een van de meest spectaculaire shows met zeedieren ter wereld! Interactie met dolfijnen, kijken naar spelende pinguïns, een nat pak halen door spetterende orka's of de spanning opzoeken met de achtbaan Journey to Atlantis: het pakket activiteiten en ritten van SeaWorld biedt amusement voor het hele gezin.

Wet 'n Wild
® Orlando:
Spanning en avontuur moet worden gedeeld! Alleen Wet 'n Wild® Orlando biedt u meer spannende, meerpersoonsthemaritten dan elk ander waterpark. Met bekende attracties als Disco H20™, Brain Wash™, Bubba Tub, The Flyer en Blastaway Beach™, het grootste waterspeelterrein in Florida.

© 2013 Wet ‘n Wild – Orlando. Universal-elementen en daarmee samenhangende aanduidingen TM & © 2013 Universal Studios. © 2013 Universal Orlando. Alle rechten voorbehouden.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Werner Blarinckx , België, juli 2014

Het was een zeer grote teleurstelling. Door omstandigheden werd ons hotel omgeboekt. We hebben dit 2 dagen op voorhand doorgegeven en ons nieuw adres doorgegeven. Een zekere Christophe Hernandez bevestigde ons dat alles in orde was en dat het nieuwe hotel stond geboekt. De dag zelf hebben we dus meer dan een uur gewacht maar geen bus. Dan maar gebeld en wij werden de les gelezen omdat we niet tijdig hadden gebeld. We stonden dus nog op het vorige hotel. Na een moeilijk gesprek kregen we een trip voor de dag erna. Nu was de bus er wel op tijd. Het beloofde ontbijt met koffie hebben we nooit gezien, het was een wilde onbeleefde chauffeur die spaan sprak en heel gebrekkig Engels. We kregen geen enkele uitleg en werden helemaal niet geinformeerd. Het enige positieve was het park zelf. Op de terugreis liep er veel fout en was de chauffeur wederom erg brutaal en grof. NOOIT meer en veel te veel betaald voor zulke behandeling. Wij zijn nochtans heel makkelijke mensen en heel vlug tevreden maar dit was er echt over. We hebben helemaal niet gekregen wat op onze coupon stond en werden zeer nors behandeld zonder enige info. Niet voor herhaling vatbaar !