Viator

Viator Exclusive: vroege toegang tot het kasteel van Chapultepec plus bezoek aan het Nationaal Antropologisch museum in Mexico-Stad

 • Locatie: Mexico-stad, Mexico
 • Duur: 5 uur 30 minuten (circa)
Van USD 42,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontloop de drukte tijdens deze tour in de vroege ochtend van het kasteel van Chapultepec en ervaar een van de meest bezochte steden van Mexico-Stad in relatieve rust. Ga met een ervaren gids verder naar Chapultepec Park bij het Nationaal Antropologisch Museum. Krijg historisch en cultureel inzicht terwijl u staatskoetsen, muurschilderingen van epische veldslagen, een zwaard dat tijdens de revolutie is gedragen, en de beroemde Azteekse Steen van de zon bewondert. U kunt deze exclusieve Viator-tour nergens anders boeken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief gratis toegang tot lokale topattracties
Begin uw tour in het park van Chapultepec, het grootste stadspark ter wereld en neem de trein naar de top van de heuvel en het paleis van Chapultepec (Castillo de Chapultepec). Met deze Viator Exclusive komt u als een van de eerste bezoekers aan om de twaalf zalen van het 18e-eeuwse kasteel te ontdekken en te genieten van de kamers en tentoonstellingen zonder dat u last hebt van hordes mensen.

Wandel tijdens uw twee uur durende tour door hallen die door de zon worden verlicht, over trappen van marmer en door appartementen in Neoklassieke stijl. Luister naar de oorsprong van Chapultepec dat als vakantieoord diende voor de Azteekse heersers voordat het werd vernietigd en herbouwd tot huis voor Keizer Maximiliaan I. Daarna diende het als woning voor de presidenten van Mexico voordat het grootste deel van het kasteel werd omgevormd tot Nationaal Historisch Museum. De tentoonstellingen laten de geschiedenis van het land zien. Van de pre-Colombiaanse periode en het Spaanse kolonialisme tot de Mexicaanse revolutie en de onafhankelijkheid van het land.

Bewonder de koetsen van Benito Juárez en keizer Maximiliaan I, en leer de verhalen achter de beeldhouwwerken en bustes van historische figuren. Bekijk het zwaard van de onafhankelijkheidsstrijder José María Morelos en bewonder de muurschilderingen van slagvelden geschilderd door beroemde kunstenaars als José Clemente Orozco, John O'Gorman en David Alfaro Siqueiros.

Na het bezoek aan het kasteel kunt u een lunch kopen op een lokale plek waarbij u de keuze hebt uit sandwiches, salades en traditionele gerechten als chapatas en chilaquiles, samen met koffie en thee.

Als u weer energie hebt gekregen gaat u naar een ander deel van Chapultepec Park en komt u aan bij het Nationaal Antropologisch Museum dat van wereldklasse is. Het is het meest bezochte museum van de stad en bijna 8 hectare groot. Het museum is in 1964 geopend en huisvest de grootste verzameling traditionele Mexicaanse kunst in de wereld.

Tijdens de 2,5 uur neemt u gids u mee op een informatieve reis langs de tentoonstellingen en toont hij/zij u de meest indrukwekkende locaties. Bewonder de Azteekse Steen van de zon en de Olmeekse uitgehouwen hoofden die diep in de jungle van Tabasco en Veracruz zijn ontdekt. Kom meer te weten over de verschillende culturele regio's en de inheemse volkeren die aan de oorsprong liggen van deze veelzijdige hoofdstad.

Uw zes uur durende tour eindigt in de namiddag zodat u de rest van de dag op eigen gelegenheid kunt doorbrengen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Monument ter nagedachtenis aan de Heldenkinderen in het Chapultepec-bos
Vertrektijd:
8:50 uur
Duur:
5 uur 30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Viator Exclusive: vroege toegang tot het kasteel van Chapultepec plus bezoek aan het Nationaal Antropologisch museum in Mexico-Stad

Viator Exclusive: Early Access to Chapultepec Castle plus Anthropology Museum in Mexico City

Inbegrepen:
 • Entree
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken 
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen (3 km)
 • Opmerking: dranken en drankjes zijn niet toegestaan in het kasteel en museum
 • Let op: toegang tot het kasteel van Chapultepec is op zondag gratis
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.