Elvis Presley's Graceland-tour

 • Locatie: Memphis, Tennessee
 • Duur: Flexibel
Van USD 59,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Treed in de voetsporen van de koning van de rock-'n-roll op de plek waar Elvis Presley heeft gewoond, Graceland in Memphis, Tennessee. Met de volledige Graceland-ervaring doorloopt u de hele carrière van Elvis, vanaf zijn begindagen tot aan zijn hoogtijdagen. Zie hoe een rock-'n-roll-legende met familie en vrienden heeft gewoond. Geniet van video's, foto's, persoonlijke aandenkens van Elvis, filmmemorabilia, filmkostuums en nog veel meer.

Talen tour

Audio Engels
Audio Nederlands

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Audio-commentaar via koptelefoon
De reis naar Graceland begint op de Elvis Presley Boulevard bij Graceland Plaza.

Elvis Experience Tour:
Arrangement bestaat uit een audiotour door het Graceland Mansion met introductiefilm, Elvis' twee naar wens aangepaste vliegtuigen (indien deze optie is geselecteerd), evenals zelfstandige rondleidingen naar het Elvis Presley Automobile Museum, Elvis The Entertainer Career Showcase Museum, de Elvis Discovery Exhibits en nog veel meer! Een bezichtiging van de twee aangepaste vliegtuigen van Elvis kan aan deze tour worden toegevoegd.

Alle tentoonstellingen, behalve die van het Graceland-landhuis, bevinden zich op het Graceland Plaza of bij het Graceland Crossing.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De Graceland-tours vertrekken vanaf het kaartenloket op Elvis Presley Blvd
Vertrektijd:
De tours door het landhuis beginnen 30 minuten nadat het kaartenloket opengaat en de laatste tour door het landhuis begint wanneer het kaartenloket dichtgaat.
Alle plaza-attracties die u op eigen gelegenheid kunt bezoeken, gaan ongeveer een uur open na opening van het kaartenloket en sluiten ongeveer een uur nadat het kaartenloket sluit.

Openingstijden kaartenloket:
Dagelijks van 9:00 - 17:00 uur; op zondag om 16:00 uur gesloten

Alle openingstijden zijn aan verandering onderhevig. U moet de voorafgaande dag bellen om te controleren of de openingstijden voor de dag van uw bezoek niet zijn veranderd
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Elvis Experience zonder vliegtuigen
Code: PLATINUM

Elvis Experience-tour - inclusief audiotour van het Graceland Mansion, het landgoed en zelfstandige tours van alle attracties

Engels
Nederlands
Van
USD 59,00
Prijsgegevens
Elvis Experience met vliegtuigen
Code: 3935ExperWithPlanes

Geniet van de Elvis-ervaring inclusief toegang tot zijn twee aangepaste vliegtuigen

Engels
Nederlands
Van
USD 64,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Elvis Presley's Graceland-tour

Elvis Presley's Graceland Tour

Inbegrepen:
De Elvis Experience Tour is inclusief:
 • Audiotour door Graceland met introductiefilm
 • Graceland Archives Experience
 • Zelfstandige rondleiding door het Automobile Museum
 • Zelfstandige rondleiding door het museum Elvis: The Entertainer Career Showcase
 • Zelfstandige rondleiding van de Elvis Discovery Exhibits
 • Volledige toegang tot het ultramoderne entertainmentcomplex voor bezoekers
 • Zelfstandige rondleiding van Elvis Hawaii: Concerts, Movies and More! Tentoonstelling
 • Bewonder Elvis' twee volledig naar wens aangepaste vliegtuigen (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Maaltijden en dranken
 • Souvenirs
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Van tijd tot tijd kunnen bepaalde tentoonstellingen in Graceland zijn gesloten voor het publiek wegens het vervangen van artefacten, schoonmaken of reparaties. Dit komt zelden voor en wordt strategisch gepland wanneer het niet zo druk is

Belangrijke informatie over camera's:
Fototoestellen - gasten mogen op alle plekken van het Graceland-complex foto's maken met een gewoon fototoestel, zowel binnen als buiten en met inbegrip van het landgoed. Flitsers zijn niet toegestaan in het landhuis of in de musea en andere attracties. Statieven zijn niet toegestaan aangezien zij een gevaar vormen voor passerende gasten.
Audiovisuele apparatuur en digitale camera's: bij uw bezoek aan Graceland is het niet toegestaan om audio- en video-opnameapparatuur mee te nemen in het Graceland Mansion, in de musea, attracties of souvenirwinkels. Ze zijn ook niet toegestaan in de pendelbussen. Daarnaast mogen er geen video-opnamen worden gemaakt met digitale camera's en mobiele telefoons in Graceland zelf, op het Graceland-landgoed, in de musea, attracties of souvenirwinkels. 

Gasten met een handicap:
rolstoelen zijn gratis beschikbaar en mogen alleen op het landgoed worden gebruikt. Als u assistentie nodig hebt op het landgoed, kunt u dat bij de shuttleopstapplaats of aan de shuttlechauffeur vragen. Graceland beschikt ook over tourshuttles met een rolstoellift.
Alle souvenirwinkels, restaurants, toeristische voorzieningen, het automobielmuseum en het Sincerely Elvis-museum zijn volledig rolstoeltoegankelijk. De tour door het landhuis is toegankelijk voor rolstoelen afgezien van twee kamers in de kelder. De vliegtuigtour is niet toegankelijk voor rolstoelen, maar gasten die niet fysiek in staat zijn de tour te maken, hebben gratis toegang tot de terminal waar ze kunnen genieten van de video en waar ze gratis toegang hebben tot de tentoonstellingsruimte van het vliegtuig waar ze het vliegtuig kunnen bekijken en foto's kunnen maken.
De scripts van de tour door het landhuis zijn voor slechthorende gasten beschikbaar bij de Guest Services-balie en bij het landhuis.

Er is van Elvis Presley Enterprises, Inc toestemming gekregen om de Elvis-afbeelding(en) te gebruiken

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Lieuwe B , december 2014

netjes georganiseerd en indrukwekkend dat er zoveel bewaard is gebleven.