Dagtrip Wilsons Promontory vanuit Melbourne

 • Locatie: Melbourne, Australië
 • Duur: 13 uur 30 minuten (circa)
Van USD 100,05

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Op een dagtrip vanuit Melbourne krijgt u de natuurlijke schoonheid te zien van Wilsons Promontory National Park, de grootste wildernis aan de kust van Victoria. Het park, dat door de lokale bevolking The Prom wordt genoemd, is beroemd om zijn ongerepte witte stranden, regenwouden en uitstekende wandelpaden, en is het leefgebied van veel inheemse Australische dieren. Tijdens de wandeling onder begeleiding van een gids door de bush en het regenwoud hebt u ruim de tijd om te genieten van de spectaculaire kust en het natuurschoon van het park.
Wilsons Promontory National Park, in de volksmond The Prom geheten, is een van de meest geliefde en gekoesterde natuurattracties van Victoria. Dit park is gelegen aan het meest zuidelijke puntje van het vasteland van Australië, is sinds 1898 een nationaal park en beslaat de grootste wildernis aan de kust in Victoria.

De beste manier om dit park te ontdekken, is te voet omdat u alleen op die manier enkele van de spectaculaire, gemakkelijke tot redelijk pittige tracks kunt volgen. U krijgt meer dan genoeg mogelijkheden om foto's te maken en als u geluk hebt, stuit u op kangoeroes, wombats en zelfs emoes.

Loop langs Squeaky Beach, waar het zuiver witte kwartszand onder uw voeten zingt. Geniet van het schitterende uitzicht en de schoonheid van het gebied.

Let op: de rit erheen duurt ongeveer drie uur, maar er zijn genoeg stopplaatsen om even uw benen te strekken.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
570 Flinders Street, Melbourne
Vertrektijd:
7:15 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
13 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Is omstreeks 20:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Dagtrip Wilsons Promontory vanuit Melbourne

Coastal Views

Inbegrepen:
 • Entree National Park
 • Plaatselijke gids
 • Afhalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet aanbevolen voor kinderen en kleuters
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.