Tours van Melbourne voor sportliefhebbers

 • Locatie: Melbourne, Australië
 • Duur: Varieert
Van USD 89,47

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Iedereen weet dat Melbourne Australië's sporthoofdstad is, maar om te begrijpen waarom neemt u een kijkje achter de schermen met een lokale gids op een tour voor sportliefhebbers. Alle tours voor sportliefhebbers nemen u mee naar renbaan Flemington, thuisbasis van de Melbourne Cup-paardrenwedstrijd, en op een ritje rond het Formule 1 Grand Prix-circuit van Albert Park. Upgrade naar een rondleiding achter de schermen van Melbourne Cricket Ground (MCG), Australië's beroemdste sportstadion, en voeg een uitgebreide tour van het National Sports Museum toe. Volg een rondleiding achter de schermen van Rod Laver Arena, de thuishaven van het Australian Open-tennistoernooi, en speel een wedstrijd op de showtennisbaan voor de ultieme tenniservaring. Er zijn vier tours voor sportliefhebbers om uit te kiezen, afhankelijk van de door u gekozen sport, die de geschiedenis, sensatie en beroemde locaties van Australië's meest sportgekke stad belichten.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Lunch inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Ga zitten in het vak van de coach, zie de mediafaciliteiten, breng een bezoek aan gebieden voor exclusieve leden, wandel op het gewijde gras en ruik de zalf in de kleedkamers als u een tour van Melbourne voor sportliefhebbers doet!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Federation Square of stadshotels in Melbourne

Vertrektijd:
8:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

OCHTENDTOUR
Code: MCG

Tour voor sportliefhebbers in Melbourne en een rondleiding achter de schermen van Melbourne Cricket Ground (MCG). Eindigt om 13:30 uur

Engels
Van
USD 89,47
Prijsgegevens
MCG en Sports Museum
Code: MCGNSM

Tour voor sportliefhebbers in Melbourne met een rondleiding achter de schermen van Melbourne Cricket Ground (MCG); en een tour door het National Sports Museum. Eindigt om 15:30 uur

Engels
Van
USD 101,51
Prijsgegevens
MCG, Sports Museum, Rod Laver
Code: TMRMU

Tour voor sportliefhebbers in Melbourne met een rondleiding achter de schermen van Melbourne Cricket Ground (MCG) en Rod Laver; en een tour door het National Sports Museum. Eindigt om 17:00 uur

Engels
Van
USD 112,03
Prijsgegevens
Met Rod Laver en tennis
Code: SLTT

Tour voor sportliefhebbers in Melbourne met een rondleiding achter de schermen van Rod Laver Arena en de mogelijkheid om 1 uur tennis te spelen op de showtennisbanen. Tour eindigt om 16:15 uur. Minimaal 2 personen zijn vereist

Engels
Van
USD 112,03
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tours van Melbourne voor sportliefhebbers

Sports Lovers Tours of Melbourne

Inbegrepen:
 • Alle toegangsprijzen
 • Lunch bij het stadion Etihad
 • Ophalen en afzetten bij geselecteerde hotels
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Voor de Tour en Tennis-optie zijn minimaal 2 personen per boeking vereist
Reisplan:
Ochtendtour voor sportliefhebbers
Alle tours voor sportliefhebbers beginnen met het ophalen bij geselecteerde hotels in Melbourne, waarna u naar de renbaan Flemington wordt gebracht om te zien waar Australië's beroemdste paardrenwedstrijd, de Melbourne Cup, elk jaar in november wordt gehouden. Tour langs Flemington's beroemde iconen, van de finishpost en klokkentoren tot de opstijgplaats, stallen, weddenschapsring en de beroemde rozentuinen.

Zet uw sporttour van Melbourne voort naar het atletendorp voor de Commonwealth Games, gebouwd voor de Commonwealth Games van 2006 aan de rand van het stadscentrum in Parkville. Reis daarna naar het Formule 1 Grand Prix-circuit in Albert Park en laat u rondrijden over het circuit langs het Melbourne Sports en Aquatic Centre.

Geniet van een trip door de stad naar Melbourne Cricket Ground (MCG), Australië's meest historische en iconische sportlocatie. Volg een rondleiding achter de schermen om de kleedkamers te zien die Australian Rules-footballspelers en internationale Test Match-cricketspelers gebruiken. Breng ook een bezoek aan het Bill Lawry Cricket Centre en het vak van de coaches, zie waar de footballlfans zitten op de Ponsford-tribune en maak een wandeling over het gewijde gras van de arena.

Maak uw tour voor sportliefhebbers compleet met een lunch bij het stadion Etihad in Melbourne's Docklands.

Voeg voor een nog betere sportbeleving een van de volgende optionele tours toe:

Ochtendtour voor sportliefhebbers met National Sports Museum
Doe de ochtendtour voor sportliefhebbers en beng na de lunch een bezoek aan het National Sports Museum. Zie meer dan 2500 beroemde sportartefacten en multimediatentoonstellingen, en verken de geschiedenis van MCG, cricket, Australian Rules-football, rugby, voetbal, tennis en Australië's sporthelden. Leef uw sportieve fantasieën uit in de interactieve speelgalerij voor meerdere sporten, herbeleef de momenten die Australië's rijke sporttradities en culturele erfgoed hebben gevormd, en zie uw favoriete sterren in actie bij Cinema Sport.

Ochtendtour voor sportliefhebbers met National Sports Museum en Rod Laver Arena
Doe de ochtendtour voor sportliefhebbers van racebaan Flemington, Albert Park Formule 1 Grand Prix-circuit en MCG en ga vervolgens naar Rod Laver Arena, de thuishaven van het Australian Open-tennistoernooi elk jaar in januari. Ervaar de sensatie van de arena en volg in de voetsporen van Roger Federer, Andy Murray en andere tenniskampioenen. Ga achter de coulissen en bekijk de kleedkamers van de sterren, en luister naar de verhalen over popconcerten en andere sportevenementen die zijn gehouden in deze belangrijke arena. Breng ook een bezoek aan het National Sports Museum en herbeleef de momenten in cricket, voetbal, tennis en vrijwel elke andere denkbare sport die de rijke sporttradities en het culturele erfgoed van Australië hebben gevormd.

Ochtendtour voor sportliefhebbers met Rod Laver Arena en tenniswedstrijd
Doe de ochtendtour voor sportliefhebbers van racebaan Flemington en Albert Park Formule 1 Grand Prix-circuit. Volg na de lunch een rondleiding achter de schermen van Rod Laver Arena, de thuishaven van het Australian Open-tennistoernooi elk jaar in januari. Ervaar de sensatie van de arena en volg in de voetsporen van Roger Federer, Andy Murray en andere tenniskampioenen. Ga achter de coulissen en bekijk de kleedkamers van de sterren, en luister naar de verhalen over popconcerten en andere sportevenementen die zijn gehouden in deze belangrijke arena. Beleef de echte sensatie van Grand Slam-tennis door een één uur durende wedstrijd te spelen op de showtennisbanen, waar veel van 's werelds kampioenspelers hebben gespeeld. Huur van racket en bal uit de Australian Open-winkel is inbegrepen, maar u moet uw eigen tennisuitrusting meenemen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.