Phillip Island Penguin Parade, Brighton Beach, Moonlit Sanctuary vanuit Melbourne

 • Locatie: Melbourne, Australië
 • Duur: Varieert van 9 tot 12 uur
Van USD 101,95

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze ecotour vertrekt met een kleine groep vanuit Melbourne en biedt u alle eersteklas attracties van Phillip Island in één dag. Na vertrek uit Melbourne rond het middaguur reist u naar de kleurrijkste attractie van Victoria: de iconische strandhuisjes op Brighton Beach. U hebt tijd om het strand op te gaan en deze historische bezienswaardigheden te bewonderen. U ziet koala's en andere Australische dieren in het Moonlit Sanctuary Conservation Park. Het hoogtepunt van deze excursie naar Phillip Island mag u verwachten wanneer het begint te schemeren en u de dwergpinguïns op het strand naar hun holletjes in de zandduinen ziet waggelen. Door de groepen tot maximaal 24 personen te beperken, biedt deze tour u de mogelijkheid om al het mooie van Phillip Island in een intieme en ontspannen sfeer te verkennen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Kleine groepstour per minibus
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Ideaal voor families
De eerste stop op deze dagtrip op Phillip Island is Brighton. Hier ziet u de iconische strandhuisjes op Brighton Beach en hebt u tijd om het strand op te gaan en deze historische bezienswaardigheden te bewonderen.

Op Phillip Island bezoekt u het Moonlit Sanctuary Conservation Park, waar u meer leert over een breed scala aan wilde dieren van Australië. U krijgt de kans om schattige koala's en andere dieren van dichtbij te bekijken tijdens het voeren. Inbegrepen bij uw bezoek is de spectaculaire 'Conservation in Action'-wildlifeshow, waarin een aantal minder bekende Australische diersoorten te zien zijn via interactieve en aansprekende rangerpresentaties.

Ga verder naar de zuidwestelijke punt van het eiland waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op The Nobbies, een groep ruige rotsen die opstijgt uit de zee, en de Seal Rocks, de thuisbasis van de grootste zeehondenbevolking van Australië.

In de schemering waggelen elke avond 's werelds kleinste pinguïns aan wal na een dagje vissen vangen op zee. U wordt naar uw zitplaats gebracht in het hoofdobservatiepunt om te kijken naar de parade van de waggelende pinguïns. Om deze ervaring nog onvergetelijker te maken, kunt u upgraden naar de Penguins Plus- of de Private Penguin Parade-ervaring. Bekijk hieronder meer details.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Tour vertrekt vanaf de meeste hotels in Melbourne

Vertrektijd:
Ophalen begint om 11:00 uur
Neem contact op met uw lokale touroperator voor het exacte ophaalpunt en ophaaltijd.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
Varieert van 9 tot 12 uur
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Pinguïnparade standaard
Code: SPP

Bekijk de pinguïnparade op Phillip Island vanaf openbare promenades en uitkijkpunten. Geen maximum aantal personen

Engels
Van
USD 101,95
Prijsgegevens
Penguin Plus-uitkijkplatform
Code: PPVP

Unieke ontmoeting met pinguïns met commentaar van een ranger met ecologische kwalificaties. U kunt de pinguïns uitstekend bekijken vanaf houten stoelen en promenades. Max. 150 personen

Engels
Van
USD 120,83
Prijsgegevens
Ondergronds uitkijkpunt
Code: PIUND

Kijk op ooghoogte naar de kleine pinguïns vanuit dit ondergrondse uitkijkpunt. Beperkt tot maximaal 70 personen, dus geniet van het gemak van het binnen en undercover zijn, zonder invloed van weerselementen.

Engels
Van
USD 128,39
Prijsgegevens
Rangertour met gids
Code: GRT

Tour in kleine groep onder leiding van een ranger inclusief VIP-plaatsen op het strand vóór het algemene kijkgedeelte

Engels
Van
USD 143,49
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Phillip Island Penguin Parade, Brighton Beach, Moonlit Sanctuary vanuit Melbourne

Phillip Island Penguin Small Group Eco Tour from Melbourne

Inbegrepen:
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Plaatselijke gids
  • Vervoer per minibus met airconditioning met gratis WiFi
  • Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Park
  • Sightseeing bij The Nobbies en de Seal Rocks
  • Toegang tot de beroemde Penguin Parade
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Lunch
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 4 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • iPod-vertaalprogramma's voor de gesproken taal worden verstrekt voor gebruik en moeten worden aangevraagd op het moment van boeking
 • Let op: fotograferen op welke manier dan ook is niet toegestaan bij de Phillip Island Penguin Parade
 • Let op: kinderen jonger dan 12 jaar kunnen niet deelnemen aan de Guided Ranger-tour. Kies de Penguin Plus of Standard Penguin Parade
Reisplan:
Penguins Plus
Zie de pinguïnparade vanaf een exclusief uitkijkplatform. Gelegen in een gebied waar altijd veel pinguïns komen, biedt de Penguins Plus-promenade zitgelegenheid aan de helft van het aantal mensen op het belangrijkste uitkijkplatform. Ongeveer 50-60% van de pinguïns komt dicht bij de Penguins Plus-promenade, wat betekent dat er meer pinguïns zijn en minder mensen!
Guided Ranger Tour
Deze interactieve ervaring met een kleine groep, begeleid door een ranger, omvat een VIP-zitplaats op een rustige plek uit de buurt van de grote menigte.

Seizoenscyclus van pinguïns op Phillip Island:
Februari t/m april: ruien
Mei t/m jul: nesten bouwen
Augustus t/m oktober: eieren leggen
November t/m januari: jongen voeden
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u op de dag van vertrek een papieren of elektronische voucher overleggen, of gewoon het identiteitsbewijs van de hoofdreiziger tonen. Onze organisator heeft uw reservering en hoeft op de reisdag alleen een geldig identiteitsbewijs van de hoofdreiziger te zien. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.