Wandeltocht centrum van Melbourne

 • Locatie: Melbourne, Australië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 37,78

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek Melbourne vanuit het oogpunt van een bewoner tijdens deze wandeltocht door de stad Melbourne. Volg de rijke geschiedenis van de culturele hoofdstad van Australië terwijl u luistert naar verhalen over traditionele landeigenaren en de Europese nederzetting en meer leert over het immigratie- en migratiebeleid dat Melbournes culturele diversiteit heeft gevormd. Verken Melbournes befaamde lanen; raak bekend met een aantal voorbeelden van Melbournes iconische architectuur, zoals het Federation Square, de Melbourne Cricket Ground (MCG) en het station Flinders Street; en krijg inzicht in Melbournes extreem sportieve cultuur evenals de levendige muziek- en kunstscène.

Talen tour

Gids Engels
Federation Square, plaatselijk bekend als Fed Square, is één van de meest ambitieuze architectonische ontwerpen in Australië. Het plein beslaat een heel stadsblok in Melbournes Central Business District (CBD) en combineert het culturele erfgoed van Melbourne met een maatschappelijk doel. Hier zal uw wandeltocht door de stad aanvangen met een korte inleiding tot de geschiedenis van Melbourne. Volg Melbournes tijdlijn van de oorspronkelijke inheemse landeigenaren tot de immigranten en migranten uit de jaren 1970 die Melbournes rijke cultuur hebben gevormd.

Wandel door Melbournes beroemde winkelstraten en omarm de stedelijke aard van de stad. Van mode tot voedsel; deze straten zijn de thuisbasis van opkomende en bekende lokale ambachtslieden en kunstenaars. Geniet van de sfeer die door de cafés wordt gecreëerd, adem het aroma van koffie en specerijen in en bekijk de verscheidenheid aan stedelijke beeldende-kunstprojecten verspreid door de straten.

Melbourne beschikt een internationale evenementenagenda waar de meeste steden jaloers op zouden zijn en is de thuisbasis van een sportgekte die de hele stad in haar greep houdt. Zie waar wedstrijden op het veld zijn gewonnen en verloren op de Melbourne Cricket Ground of op de tennisbaan in de Rod Laver Arena. Luister naar verhalen over de beruchte Melbourne Cup, de paardenrace waar de gehele natie voor stopt met werken om die kunnen te zien.

De wandeling is ongeveer 4 kilometer lang en wordt gedaan in een rustig tempo. U ontdekt verborgen juweeltjes en verkent de stad als een inwoner.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Federation Square, Melbourne
Vertrektijd:
13:00 uur
Duur:
3 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Wandeltocht centrum van Melbourne

Melbourne's laneways

Inbegrepen:
 • Wandeling
 • Ervaren lokale gids
 • Gratis koffie, thee of warme chocolademelk
 • Gids voor de komende evenementen en gebeurtenissen
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.