Dagtour Haleakala, Iao Valley en centraal Maui

 • Locatie: Maui, Hawaï
 • Duur: 8 - 9 uur
Van USD 144,46

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Op deze mooie en informatieve dagtrip, inclusief ophalen en afzetten bij uw hotel, ziet u het beste van centraal Maui. Uw deskundige lokale gids neemt u mee naar de vulkanische Haleakala-krater, Iao Valley, de unieke rotsachtige piek die bekend staat als de Iao Needle, en de historische stad Wailuku. U vangt blikken op van het schitterende landschap van Maui, maakt kennis met zijn agrarische geschiedenis, en verkent buitenwerelds terrein in zijn parken tijdens deze ervaringsgerichte sightseeingtour.

Talen tour

Gids Engels
Uw 8 uur durende dagtrip door centraal Maui begint als u wordt opgehaald bij uw hotel. U ontmoet uw gids en maakt u klaar voor een rijke blik op de vele unieke hoogtepunten van Maui, waaronder mooie ritjes door de valleien en agrarische gebieden, wandelingen door de regionale en nationale parken, en een kijkje in de zetel van de regering van Maui.
Uw dag begint met spectaculaire uitzichten op Haleakala National Park, dat een oppervlakte van 13.000 hectare aan rotsachtige, vulkanische wildernis beslaat en de thuisbasis is van een verscheidenheid aan wilde dieren. Ga naar de top van de 3007 meter hoge, slapende vulkaan van Maui terwijl u informatie krijgt over de geologische geschiedenis. Geniet van de tropische landschappen en weidse vergezichten, en rijd daarna verder naar de volgende oogstrelende trekpleister: de Iao Needle in het Iao Valley State Park.
De Needle (naald) is een fascinerende, door erosie ontstane piek die meer dan 360 meter boven de bodem van de Iao Valley uitrijst en omgeven is door een vulkanische krater. Volg een kort pad naar een panoramisch uitkijkpunt en geniet van het uitzicht. Ontdek meer over de nabijgelegen Kaahumanu-kerk, vernoemd naar koningin Kaahumanu en gebouwd in 1876. U hebt 30 minuten de tijd om haar architectuur en het uitzicht op Iao Valley te bewonderen.
Snuif vervolgens de Hawaïaanse cultuur op tijdens een rit door de stad Wailuku. Dit is de zetel van de regering van Maui en de locatie van zijn historische regionale en federale gebouwen. Luister naar uw gids terwijl u langs Maui's beroemde bloemkwekerijjen, ananasvelden en suikerrietplantages rijdt. Vergeet niet uw fototoestel mee te brengen - dit zijn beelden die u nergens anders ziet. Nadat de tour is afgelopen, wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

De tour begint met het ophalen bij hotels in Maui of vanaf Kahului Airport. Ophalen bij het cruiseschip is niet beschikbaar

Vertrektijd:
Ophalen bij geselecteerde hotels om ongeveer 6:45 uur
Duur:
8 - 9 uur
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

06:00
Code: DEFAULT~06:00

Engels
Van
USD 118,42
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtour Haleakala, Iao Valley en centraal Maui

Caldera of the Haleakala volcano
©101736706

Inbegrepen:
  • Vervoer per touringcar of minibus met airconditioning
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • chauffeur en gids
  • Entree
  • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • "Iao Valley State Park is voor onbepaalde tijd gesloten in vermand met schade die werd veroorzaakt door zware regenval en overstromingen. Tours vinden nog steeds plaats en er worden alternatieve haltes aangedaan."
  • Verzoeken voor speciale behoeften moeten TEN MINSTE 1 week voor aanvang van de tour worden gemeld bij de lokale aanbieder. Alle verzoeken voor speciale behoeften worden behandeld op basis van de omstandigheden.
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie