Privétour: Gastronomische dagtrip naar Essaouira vanuit Marrakesh

 • Tourcode: 10118ESSAOUIRA
 • Locatie: Marrakech, Marokko
 • Duur: 10 uur 30 minuten (circa)
Van USD 26,39

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Ontvlucht de stad en ontdek de smaken van de Marokkaanse kustlijn tijdens deze culinaire dagtrip naar Essaouira vanuit Marrakesh. Bezoek een lokale producent van arganolie met uw privégids en zie met eigen ogen hoe de werknemers de waardevolle kookolie winnen. Verken de bruisende medina, waar pottenbakkers, zilversmeden en houtwerkers traditionele kunstwerken produceren en geniet van een lunch met lokale lekkernijen. Ga naar de haven en kijk toe hoe de plaatselijke vissers hun netten aan land slepen terwijl u meer te weten komt over de Portugese koloniale geschiedenis van Essaouira. Vervolgens reist u naar Val d'Argan voor heerlijke wijnen en verse tapas.

Talen tour

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
Uw tour begint wanneer u 's ochtends opgehaald wordt bij uw hotel of riad in Marrakesh, waarna u de stad verlaat tijdens een 2,5 uur durende rit naar de kuststad Essaouira. Essaouira wordt gezien als de parel van de Marokkaanse kustlijn en biedt een heerlijke zeebries, levendige markten en een rijk, culinair erfgoed.
Bij aankomst in Essaouira, volgt u uw gids naar een lokaal bedrijf in arganolie. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe de werknemers de kostbare olie winnen uit de pitten van de arganboom. Arganolie is onmisbaar in de Marokkaanse keuken en wordt over pasta of couscous gesprenkeld om de regionale gerechten extra smaak te geven.
U gaat verder naar de drukke medina, waar lokale kunstenaars, schilders, pottenbakkers, zilversmeden en houtwerkers prachtige kunstwerken produceren op dezelfde manier als hun voorouders. Wandel met uw gids langs de drukke marktkraampjes en bewonder de kwaliteit en creativiteit van de traditionele items die hier worden geproduceerd. U neemt een korte pauze voor een heerlijke lunch (inbegrepen) met regionale specialiteiten.
Vervolgens vertrekt u naar de haven - die nog steeds erg druk is - waar u toekijkt hoe vissers hun netten aan land slepen. Uw gids vertelt u verhalen over de rijke Portugese koloniale erfenis die nog steeds duidelijk aanwezig in Essaouira. Bewonder het prachtige uitzicht op de medina vanuit het fort langs de zee.
U reist met uw privégids mee en verruilt de stad voor van het wijngebied Val d'Argan, waar de wijnstokken vol druiven zitten en uitstekend gedijen in de warme Marokkaanse zon. U verkrijgt meer inzicht in de lange geschiedenis van wijnbereiding in de regio en neemt plaats op het schaduwrijke terras om een de wijnen te proeven waar de regio bekend om staat, gevolgd door een selectie van tapas.
Als het tijd is om de wijngaarden achter u te laten, springt u in uw eigen minibus voor de terugreis naar uw accommodatie in Marrakesh, waar uw tour eindigt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel of riad in Marrakesh
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
10 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Privétour: Gastronomische dagtrip naar Essaouira vanuit Marrakesh

Private Tour: Essaouira Gourmet Day Trip from Marrakech

Inbegrepen:
 • Lunch
 • Tapas
 • Wijnproeven
 • chauffeur en gids
 • Vervoer per particulier voertuig
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie