Tour met wijnproeverij naar Ronda en El Tajo Gorge vanuit Malaga

 • Locatie: Malaga, Spanje
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 53,59

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken de bergachtige regio van Ronda tijdens deze ontspannende dagtrip vanuit Malaga. Bekijk alle hoogtepunten van de prachtige stad Ronda, met inbegrip van de Plaza de Toros en het bijbehorende museum. Bezoek de kerk van de Heilige Geest en het Plaza de España, het belangrijkste plein van de stad. Geniet van het uitzicht op het prachtige omringende landschap dat wordt gevormd door de Tajo de Ronda, die de stad in oude en nieuwe wijken splitst. Bekijk ook de Puente Nuevo, de brug die beide delen verbindt. Maak vervolgens een tour met gids naar een lokale wijnboer en proef lokale Spaanse wijn.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Allesomvattende stadstour
Geniet van een comfortabele rit van 1,5 uur van Malaga naar Ronda terwijl u geniet van het uitzicht op het platteland van Andalusië. U komt aan in Ronda en verkent vervolgens de pittoreske stad die over de diepe rivierkloof, El Tajo is gebouwd. Bewonder de indrukwekkende 18e-eeuwse brug Puente Nuevo die de verbinding vormt tussen de oude en nieuwe wijken. Breng een bezoek aan het hoofdplein van de stad, het Plaza de España, voordat u de 15e-eeuwse kerk van de Heilige Geest en de kerk van Santa Maria la Mayor gaat bekijken.

Breng daarna een bezoek aan het Plaza de Toros, de oudste stierenarena in Spanje waar enkele van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van stierenvechten plaatsvonden, waar uw gids u alles over zal vertellen. De stierenarena heeft zijn eigen museum, met een verzameling memorabilia inclusief foto's van de beroemde fans van stierengevechten, zoals Ernest Hemingway en Orson Welles.

Vervolg uw trip naar de wijnkelder Bodegas La Sangre de Ronda, waar u kunt genieten van een tour met gids door de wijnmakerij. U leert alles over Spaanse wijnen en u proeft een lokale wijn.

Geniet van uw vrije tijd om Ronda te verkennen en probeer een Spaanse lunch of Andalusische tapas in een lokaal restaurant (op eigen kosten). Geniet van schitterende uitzichten over de Tajo de Ronda, voordat u de ontspannen reis terug naar Malaga maakt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Málaga, vlakbij het Plaza Poeta Manuel Alcántara
Vertrektijd:
Centrum van Málaga om 6:55 uur. Neem contact op met de plaatselijke dienstverlener om uw exacte ophaaltijd en -locatie te controleren (contactgegevens staan op uw bevestigingsvoucher).
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Tour keert omstreeks 18:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

English Guide preferred
Code: TG1

Ronda and El Tajo Day Trip from Malaga on a multilingual day trip, preferred language in English

Engels
Van
USD 53,59
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour met wijnproeverij naar Ronda en El Tajo Gorge vanuit Malaga

Ronda and El Tajo Gorge Day Trip with Wine Tasting from Malaga

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Entreeprijs voor Plaza de Toros en museum
 • Wijnproeven
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Bij deze tour zijn meerdere ophaallocaties mogelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Mieke v , september 2013

Het was een mooie trip, met een fijne touringcar met airconditioning. We hebben op de heenreis nog een stop in Marbella gemaakt en een wandeling door het oude centrum gemaakt, dat was erg leuk. De gids sprak goed Engels, alleen vertelde hij het verhaal wel vaak dubbel of vergat hij dingen te vertalen maar dat vond ik niet zo'n probleem. We hadden in Ronda genoeg vrije tijd en alle belangrijkste bezienswaardigheden met uitleg bezichtigd. Ik was heel tevreden over deze excursie!

Beoordeling door: Evert G , maart 2016

We vertrokken om 7.10 uit Malaga en waren om 11.30 in Ronda .Onder weg zeker 15 keer gestopt om mensen op te pikken. Bij een halte een kwartier gewacht. De reisleider spraak gebrekkig Engels en Duits
In Ronda hebben sommige mensen de lokale bus naar malaga terug genomen om niet weer uren in de bus te zitten. Ronda zelf is erg mooi, maar per saldo hebben wij 8 uur in de bus gezeten voor 4 uur Ronda. Veel te veel stops bij hotels en onderweg om mensen op te haqlen
Positief punt voor de chauffeur en reisleider, die gezien de hoeveelheid stops het programma wat aangepast hadden,