Privétour: dagtrip naar Segovia vanuit Madrid

 • Locatie: Madrid, Spanje
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 91,22

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar een trip terug naar het Romeinse tijdperk op deze 8 uur durende privétour naar Segovia. Laat Madrid achter u en reis naar deze eeuwenoude Romeinse stad, die is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Kies ervoor de stad in uw eigen tempo te bekijken met een privéchauffeur of neem een upgrade om er ook een gids bij te krijgen. Bekijk bezienswaardigheden zoals de kathedraal van Segovia, het kasteel Alcázar de Segovia en het aquaduct van Segovia, en duik de zijstraatjes van de sfeervolle oude stad in.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Bij deze privétour van een hele dag hebt u de keuze uit een chauffeur voor de dag of een chauffeur plus een gids. Als u alleen een chauffeur boekt, krijgt u de vrijheid om Segovia op uw eigen tempo te verkennen en de bezienswaardigheden aan te doen die u het liefst wilt zien met makkelijk transport van A naar B. Neemt u een upgrade naar een gids, dan geniet u een flexibele rondleiding door de stad met vervoer naar alle locaties. Lees verder om een beeld te krijgen van hoe een tour met chauffeur en gids eruit zou kunnen zien!

Chauffeur en gids:
U wordt opgehaald bij uw hotel in Madrid en maakt dan een ontspannen rit naar de beroemde stad Segovia, die is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Deze eeuwenoude Romeinse stad ligt idyllisch tussen de rivieren Eresma en Clamores. De imposante bergketen Sierra de Guadarrama vormt een natuurlijke grens.

Eerst bekijkt u de verbluffende kathedraal van Segovia, die vanwege haar elegantie ook wel 'de dame van de kathedralen' wordt genoemd. Deze rooms-katholieke kerk is gebouwd in laatgotische stijl, staat in het centrum van de stad en heeft een fascinerende geschiedenis. Vervolgens gaat u samen met uw gids op pad om het indrukwekkende Alcázar de Segovia te bewonderen, een van de meest opmerkelijke kastelen van het land.

Als u een rustpauze wilt, kunt u op het grote plein in Segovia even genieten van de schaduw. Hier gaat het leven van alledag gewoon door, zoals dit al eeuwenlang gaat en u kunt er de sfeer opsnuiven terwijl u de omgeving in u opneemt. Een van de voordelen van een privétour is dat het reisplan relatief flexibel is en u pauzes kunt inlassen of andere bezienswaardigheden kunt bezoeken als u dit wilt. Bespreek uw wensen met de gids.

Neem tussen alle wonderen van Segovia door de tijd om u te verbazen over het enorme aquaduct dat in de stad staat; het is een van de mooiste Romeinse monumenten dat nog op het Iberische schiereiland te vinden is. Wanneer het aquaduct van Segovia exact is gebouwd, is een mysterie; men meent echter dat het in de 1e eeuw moet zijn geweest. Nog altijd stroomt er via dit aquaduct water van de rivier Fuente Fría naar de stad!

Volg uw deskundige gids door de stad en misschien kunt u vragen waar u goed kunt lunchen; wellicht kunt u lokale delicatessen proberen, zoals big of heerlijke Castiliaanse soep. Eten en drinken zijn voor eigen rekening. Aan het einde van de tour neemt u afscheid van uw gids en rijdt u met uw chauffeur terug naar uw hotel in Madrid.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in het centrum van Madrid
Vertrektijd:
Start tussen 09:00 uur en 17:00 uur; neem van tevoren contact op met de lokale touroperator voor de gewenste ophaaltijd
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen met chauffeur
Code: DRIVER

Privédagtocht alleen met chauffeur

Engels
Van
USD 91,22
Prijsgegevens
Chauffeur en gids
Code: DRIVER&GUIDE

Privédagtocht met chauffeur en gids

Engels
Van
USD 176,46
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: dagtrip naar Segovia vanuit Madrid

Private Full Day Segovia Tour from Madrid

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer per particulier voertuig
 • Privéchauffeur
 • Privégids (indien optie gekozen)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Entree
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er wordt een redelijke afstand gelopen; comfortabele kleding en schoenen zijn aan te bevelen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.