Privétour: dagtrip naar Segovia vanuit Madrid met de hogesnelheidstrein

 • Locatie: Madrid, Spanje
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 126,26

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Reis terug naar de tijd van de Romeinse heerschappij op deze 8 uur durende privétrip naar Segovia, inclusief retourtje voor de hogesnelheidstrein vanuit Madrid. Aangekomen in Segovia, ontmoet u uw privégids en maakt u samen een stadswandeling door deze fascinerende stad, die tot het UNESCO-werelderfgoed behoort. Bewonder het aquaduct van Segovia, bekijk het 11e-eeuwse kasteel Alcázar de Segovia en laat de gids u vertellen over de kathedraal van Segovia. Doe uw voordeel met de persoonlijke aandacht die uw privégids u geeft en geniet nog van wat vrije tijd voordat u terugreist naar Madrid.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Uw retourkaartje voor de trein wordt vóór de tour naar uw hotel in Madrid gestuurd. Ga zelfstandig naar station Chamartín in Madrid, stap in de hogesnelheidstrein en maak bij aankomst in Segovia kennis met uw gids. De Romeinse stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en ligt idyllisch tussen de rivieren Eresma en Clamores. De imposante bergketen Sierra de Guadarrama vormt een natuurlijke grens. Kijk onderweg uit het raam van de trein en neem elk adembenemend beeld dat gaandeweg in zicht komt in u op.

Bij aankomst rijdt u met uw gids in een taxi naar het centrum van Segovia voor een stadswandeling. Neem eerst de tijd om u te verbazen over het enorme aquaduct dat in de stad staat; het is een van de mooiste Romeinse monumenten dat nog op het Iberische schiereiland te vinden is. Wanneer het aquaduct van Segovia exact is gebouwd, is een mysterie; men meent echter dat het in de 1e eeuw moet zijn geweest. Nog altijd stroomt er via dit aquaduct water van de rivier Fuente Fría naar de stad! Kijk eens hoe groot dit meesterlijke Romeinse bouwwerk wel is en zet dit belangwekkende monument vooral op de foto.

Dan gaat u samen met uw gids op pad om het indrukwekkende Alcázar de Segovia te bewonderen, een van de meest opmerkelijke kastelen van het land. Dit middeleeuwse fort is gebouwd in de 11e eeuw en wordt vaak genoemd als de inspiratiebron voor het sprookjeskasteel van Disney! Stelt u zich eens voor, terwijl u de buitenkant van het kasteel bekijkt, hoeveel middeleeuwse toernooien, feesten en festivals er ooit binnen de muren misschien wel hebben plaatsgevonden.

Uw volgende stop is de verbluffende kathedraal van Segovia, die vanwege haar elegantie ook wel 'de dame van de kathedralen' wordt genoemd. Deze rooms-katholieke kerk is gebouwd in laatgotische stijl, staat in het centrum van de stad en heeft een fascinerende geschiedenis. Ga op de foto voor dit schitterende gebouw en laat uw gids u vertellen over het verleden.

Na de wandeling hebt u wat vrije tijd om de stad verder te verkennen in uw eigen tempo. Misschien kunt u uw gids vragen waar u goed kunt lunchen en kunt u lokale delicatessen proberen, zoals big of heerlijke Castiliaanse soep. Maaltijden, drankjes en entreekaartjes zijn voor eigen rekening.

Ga op de geplande tijd zelfstandig terug naar het treinstation van Segovia en stap in de trein naar station Chamartín in Madrid. Let op: de gids is 3 of 5 uur lang beschikbaar tijdens de tour

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Station Chamartín, in het centrum van Madrid
Vertrektijd:
De trein vertrekt tussen 09:00 uur en 12:00 uur; vraag de lokale touroperator naar de exacte vertrektijd voordat u op pad gaat
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

3 uur met gids
Code: AVESEGOVIA3H

Privétour: dagtrip naar Segovia vanuit Madrid met de hogesnelheidstrein, met gids voor 3 uur

Engels
Van
USD 126,26
Prijsgegevens
5 uur met gids
Code: AVESEGOVIA5H

Privétour: dagtrip naar Segovia vanuit Madrid met de hogesnelheidstrein, met gids voor 5 uur

Engels
Van
USD 143,73
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: dagtrip naar Segovia vanuit Madrid met de hogesnelheidstrein

Private Full Day Segovia Tour from Madrid with High Speed Train Tickets

Inbegrepen:
 • Privégids (3 of 5 uur lang beschikbaar tijdens de tour)
 • Retour Madrid-Segovia met de hogesnelheidstrein
 • Taxi van station Segovia naar het centrum van Segovia
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er wordt een redelijke afstand gelopen; comfortabele kleding en schoenen zijn aan te bevelen
 • Niet toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.