Panoramische sightseeingtour van Madrid

 • Locatie: Madrid, Spanje
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 33,65

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken de hoogtepunten van Madrid tijdens deze 2,5 uur durende tour langs bezienswaardigheden. Vanuit een touringcar met airconditioning kunt u fantastische attracties bekijken, zoals het Koninklijk Paleis van Madrid, de Alcalá-poort (Puerta de Alcalá) en de Cybele-fontein (Fuente de la Cibeles). Rijd over prachtige boulevards naar de oude stadspleinen Plaza Mayor en Plaza de la Villa. Ontdek verschillende districten, zoals het Barrio de la Morería, en laat uw gids u meer vertellen over de geschiedenis van de stad. Deze ochtend- of middagtour is perfect voor mensen die de stad voor het eerst bezoeken. De tour biedt een prima introductie tot de bezienswaardigheden van de stad.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Kies een stadstour in de ochtend of de middag en ga vervolgens naar het Plaza de España in het centrum van Madrid om uw gids te ontmoeten en in uw touringcar met airconditioning te stappen. De Spaanse hoofdstad Madrid kan bogen op een rijk en fascinerend erfgoed en op iedere straathoek staan u dan ook nieuwe verrassingen te wachten.

Rijd door de Barrio de la Morería om een indruk te krijgen van de middeleeuwse oorsprong van de stad. Luister hoe uw gids het koninklijke Alcazar van Madrid, een vroeger Arabisch fort, beschrijft en bewonder de indrukwekkende voorgevel van het koninklijke paleis van Madrid. In Madrid Rio rijdt u van Puente del Rey naar Puente de Segovia, terwijl u onderweg geniet van de mooiste attracties van de stad.

Stap uit de bus om de architectuur in barok- en renaissancestijl van dichtbij te bewonderen op de indrukwekkende pleinen, zoals het Plaza Mayor en de Plaza de la Villa, waar in de 16e eeuw de trotse koning Filips II vaak kwam. Bewonder topattracties van de stad zoals de beroemde Cybele-fontein (Fuente de la Cibeles), die wordt beschouwd als één van de belangrijkste symbolen van Madrid, en de schitterende, neoclassicistische Alcalá-poort (Puerta de Alcalá).

Ga langs de Gran Via en de Paseo de la Castellana naar Barrio Salamanca om een indruk te krijgen van het hedendaagse Madrid. Bekijk het imposante stadion Santiago Bernabéu en bewonder de indrukwekkende arena Las Ventas die door velen beschouwd wordt als thuisbasis van het traditionele Spaanse stierenvechten.

Ga verder naar het Plaza de Colón en stap uit de bus om te voet verder te gaan naar het beroemde Hard Rock Cafe van Madrid voor een gratis drankje. Na 2,5 uur lang de mooiste bezienswaardigheden van Madrid te hebben bewonderd, gaat u terug naar het vertrekpunt en eindigt uw tocht.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Madrid
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij de parkeerplaats voor bussen Plaza de Oriente, niveau -2, Madrid

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

9:00 uur: Engels en andere taal
Code: ENG945

Sightseeingtour van Madrid met tweetalige gids, vertrek om 9:00 uur

Engels
Van
USD 33,65
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Panoramische sightseeingtour van Madrid

Panoramic Madrid Sightseeing Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • 1 drankje in het Hard Rock Cafe
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Kinderen van 5 jaar en jonger mogen gratis mee, mits ze geen stoel bezetten
 • Verzorgd door een tweetalige gids in het Spaans en het Engels
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie