Avondwandeling door Madrid met tapas

 • Locatie: Madrid, Spanje
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 46,79

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van het legendarische Spaanse nachtleven en de overheerlijke tapascultuur tijdens deze 4 uur durende tour met een kleine groep door Madrid. Volg uw deskundige foodie-gids terwijl u de typische avondrituelen van de gemiddelde Madrileen doorloopt. Verken Madrids moeilijk te vinden zijstraten en eet bij sommige van de ongelofelijk goede tapasbars van de stad. Deze avond zal u een hernieuwde waardering geven voor de levendige inwoners en het aanbod van overheerlijk eten en drinken in de Spaanse hoofdstad. Deze wandeltocht met een kleine groep, beperkt tot slechts 8 gasten, omvat bezoeken aan vier bars, een drankje en tapas in de eerste bar, hulp met de taal en advies bij het bestellen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
Krijg een voorproefje van de levendige tapascultuur en het bruisende nachtleven van Madrid, de Spaanse hoofdstad van de handel en de keuken, tijdens deze 4 uur durende tour van de vele tapasbars van de stad met een kleine groep, beperkt tot slechts 8 gasten. Tijdens uw tour krijgt u de kans om verschillende heerlijke regionale lekkernijen uit het hele land te proeven en van alles te leren over de unieke cultuur en rituelen van de stad.

Begin uw avond om 19.00 of 20.00 uur (afhankelijk van de geselecteerde touroptie) aan de voorzijde van het beroemde Oso y Madroño in het Puerto del Sol-gebied van Madrid. Ontmoet uw gids, die u de tradities van Madrids beroemde eet- en drinkcultuur uitlegt, helpt vertalen bij het bestellen en suggesties doet over de beste lokale specialiteiten.

Tijdens de tour stopt u bij vier verschillende bars om een verscheidenheid aan eten en drinken te proeven. Een drankje en tapas is inbegrepen bij uw eerste stop. Daarna kunt u zelf kiezen hoeveel of hoe weinig u wilt uitgeven bij de daarop volgende bars. Een geslaagd avondje uit kost doorgaans ongeveer 30 tot 35 euro per persoon. Onderweg kunt u genieten van favoriete lokale specialiteiten zoals chorizo in cider, octopus uit Galicië, cider uit Asturië of sherry uit Andalusië. Neem hieronder een kijkje voor een voorbeeldreisplan van uw reis.
Sluit uw avond af bij de vierde tapasbar, waarna u op eigen gelegenheid teruggaat naar uw hotel of aan uw gids om hulp vraagt voor het boeken van een taxi (op eigen kosten).

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt van het Oso y Madrono (Beeld van de Beer) in Puerta del Sol
Vertrektijd:
19:00 of 20:00 uur 's avonds, afhankelijk van de geselecteerde optie
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour wordt afgesloten in de laatste bar/het laatste restaurant. Er kan een taxi terug naar uw hotel worden geregeld door de gids (niet inbegrepen in de prijs van de tour).

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Rondleiding om 20:00
Code: 2294ADVTAPAS20

Tour begint om 20:00 uur

Engels
Van
USD 46,79
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Avondwandeling door Madrid met tapas

Madrid Tapas Night Walking Tour

Inbegrepen:
 • Drankje en tapas in de eerste bar
 • Bezoek met gids aan 4 bars/restaurants
 • Hulp bij de vertaling
 • Advies over de Spaanse gerechten en dranken
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimumleeftijd 17 jaar
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
 • Onthoud dat sommige tapas worden gedeeld met andere reizigers
Reisplan:

Eerste stop:
een authentieke Asturische bar, waar Spanjaarden van alle leeftijden en pluimage komen. Een geweldige plek om de avond in te luiden. Proef van specialiteiten als cabrales (blauwe kaas), chorizo en cider, op allerlei originele manieren geschonken!

Tweede stop:
Een typische, erg traditionele 'fino', oftewel sherrybar. Deze locatie is maar weinig veranderd sinds de vorige eeuw. Er zijn staanplaatsen aan de bar of zitplaatsen aan houten tafels achterin. De bar staat vol met authentieke eiken sherryvaten. Er worden verschillende soorten 'Fino'- en 'Manzanilla'-sherry's geschonken, per glas of uit flessen die zijn getapt van de vaten. De drankjes worden geserveerd met gratis olijven of stukjes brood.

Volgende stop:
In deze intieme lokale bar proeft u het echte Madrid. De muren hangen vol met stierenkoppen en verschillende voetbalshirts. De vloer is bezaaid met zaagsel dat de uitgespuwde olijvenpitten van de lokale bewoners opvangt, om aan het einde van de avond bijeen te worden geveegd. Op de bar is een enorme keuze aan 'tapitas' en 'pinchos' uitgestald (vergelijkbaar met canapés). Naast de bar bevindt zich een modelschip vol garnalen, die over het algemeen gratis worden geserveerd als 'tapita' bij uw drankjes.

Laatste stop:
een enorm populair(e) bar/restaurant met heerlijke 'tostadas' en geweldige salades, vleesgerechten, kaas en tapas. Dit is een fantastische eetgelegenheid met gerechten van topkwaliteit, zonder poeha. Er hangt een geweldige sfeer, waarbij de bestellingen van bediende naar bediende naar de chefkok worden geschreeuwd!

Hierna is de nacht van u! Madrid heeft de grootste dichtheid aan bars en restaurants per vierkante meter in Europa en staat bekend om zijn bruisende nachtleven. Zelfs om 4 uur 's ochtends zijn de straten nog gevuld met feestvierders. Sommigen zijn nog maar halverwege hun avondje uit, anderen op weg om te genieten van het traditionele 'chocolate y churros' (een warme chocoladebrij en gefrituurde donutrollen) voordat ze gaan slapen. Madrid is geen plek om te gaan zitten en alles op een afstandje te bekijken, maar een plek om je vol in te storten!

BOVENSTAAND REISSCHEMA IS MAAR EEN VOORBEELD EN KAN GEWIJZIGD WORDEN.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Angelique W , oktober 2013

Super with James

Beoordeling door: robina g , juli 2013

Super leuk, leerzaam en lekker! Wij hebben er veel aan gehad onze dagen in Madrid. Echt een aanrader.

Beoordeling door: Verleyzen P , juli 2013

Super!

Beoordeling door: Verleyzen P , juli 2013

Super.!