Viator

Avondwandeling door Madrid met tapas

 • Locatie: Madrid, Spanje
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 50,02

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Proef het Spaanse nachtleven en de heerlijke tapas van Madrid tijdens een avondwandeling die uw smaakpapillen zal prikkelen! Met een amusante fijnproever als gids is deze stadswandeling de beste introductie tot de relaxte Madrileense levensstijl. U bezoekt de verborgen hoekjes van Madrid en geniet van heerlijke hapjes die u zelf nooit zou hebben ontdekt, waardoor u een blijvend zwak voor Madrid en haar mensen krijgt – en trek in het fantastische eten en drinken!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service

Tijdens de wandeltocht bezoekt u vier traditionele bars/restaurants om te proeven van de authentieke Spaanse delicatessen. Dat kunnen chorizo in cider, octopus uit Galicia, cider uit Asturias, sherry uit Andalusië of andere regionale specialiteiten zijn. In de prijs van de tour zijn het eerste drankje en de tapas in de eerste bar inbegrepen. Vervolgens kunt u kiezen hoe veel of hoe weinig u wilt eten en drinken in de andere bars/restaurants die u bezoekt tijdens de avondwandeling. Voor een voldaan gevoel moet u rekenen op een uitgave van rond de 30 tot 35 euro per persoon.

Onderweg legt uw Engels sprekende gids de tradities achter de gerechten en de wijn in Madrid uit, en adviseert over lokale specialiteiten. Uw lokale gids helpt u ook met de taal en de vertaling, en vertelt interessante weetjes over de geschiedenis, cultuur en gebruiken van Madrid.

De gemiddelde groepsgrootte is acht personen, u kunt dan ook genieten van een unieke, persoonlijke ervaring op deze speciale avondwandeling langs de beroemde tapasbars en -restaurants van Madrid. Het is de perfecte manier om kennis te maken met lokale geschiedenis terwijl u proeft van traditionele gerechten en drankjes in geweldig gezelschap. Uw Spaanse avontuur krijgt zo meer kraak en smaak!


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt van het Oso y Madrono (Beeld van de Beer) in Puerta del Sol
Vertrektijd:
19:00 of 20:00 uur 's avonds, afhankelijk van de geselecteerde optie
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour wordt afgesloten in de laatste bar/het laatste restaurant. Er kan een taxi terug naar uw hotel worden geregeld door de gids (niet inbegrepen in de prijs van de tour).

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Rondleiding om 19:00
Code: 2294ADVTAPAS19

Tour begint om 19:00 uur

Engels
Van
USD 50,02
Prijsgegevens
Rondleiding om 20:00
Code: 2294ADVTAPAS20

Tour begint om 20:00 uur

Engels
Van
USD 50,02
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Avondwandeling door Madrid met tapas

Madrid Tapas Night Walking Tour

Inbegrepen:
 • Drankje en tapas in de eerste bar
 • Bezoek met gids aan 4 bars/restaurants
 • Hulp bij de vertaling
 • Advies over de Spaanse gerechten en dranken
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimumleeftijd 17 jaar
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
 • Onthoud dat sommige tapas worden gedeeld met andere reizigers
Reisplan:

Eerste stop:
een authentieke Asturische bar, waar Spanjaarden van alle leeftijden en pluimage komen. Een geweldige plek om de avond in te luiden. Proef van specialiteiten als cabrales (blauwe kaas), chorizo en cider, op allerlei originele manieren geschonken!

Tweede stop:
Een typische, erg traditionele 'fino', oftewel sherrybar. Deze locatie is maar weinig veranderd sinds de vorige eeuw. Er zijn staanplaatsen aan de bar of zitplaatsen aan houten tafels achterin. De bar staat vol met authentieke eiken sherryvaten. Er worden verschillende soorten 'Fino'- en 'Manzanilla'-sherry's geschonken, per glas of uit flessen die zijn getapt van de vaten. De drankjes worden geserveerd met gratis olijven of stukjes brood.

Volgende stop:
In deze intieme lokale bar proeft u het echte Madrid. De muren hangen vol met stierenkoppen en verschillende voetbalshirts. De vloer is bezaaid met zaagsel dat de uitgespuwde olijvenpitten van de lokale bewoners opvangt, om aan het einde van de avond bijeen te worden geveegd. Op de bar is een enorme keuze aan 'tapitas' en 'pinchos' uitgestald (vergelijkbaar met canapés). Naast de bar bevindt zich een modelschip vol garnalen, die over het algemeen gratis worden geserveerd als 'tapita' bij uw drankjes.

Laatste stop:
een enorm populair(e) bar/restaurant met heerlijke 'tostadas' en geweldige salades, vleesgerechten, kaas en tapas. Dit is een fantastische eetgelegenheid met gerechten van topkwaliteit, zonder poeha. Er hangt een geweldige sfeer, waarbij de bestellingen van bediende naar bediende naar de chefkok worden geschreeuwd!

Hierna is de nacht van u! Madrid heeft de grootste dichtheid aan bars en restaurants per vierkante meter in Europa en staat bekend om zijn bruisende nachtleven. Zelfs om 4 uur 's ochtends zijn de straten nog gevuld met feestvierders. Sommigen zijn nog maar halverwege hun avondje uit, anderen op weg om te genieten van het traditionele 'chocolate y churros' (een warme chocoladebrij en gefrituurde donutrollen) voordat ze gaan slapen. Madrid is geen plek om te gaan zitten en alles op een afstandje te bekijken, maar een plek om je vol in te storten!

BOVENSTAAND REISSCHEMA IS MAAR EEN VOORBEELD EN KAN GEWIJZIGD WORDEN.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Angelique W , oktober 2013

Super with James

Beoordeling door: robina g , juli 2013

Super leuk, leerzaam en lekker! Wij hebben er veel aan gehad onze dagen in Madrid. Echt een aanrader.

Beoordeling door: Verleyzen P , juli 2013

Super!

Beoordeling door: Verleyzen P , juli 2013

Super.!