Tour langs de hoogtepunten van Madrid met entree voor stadion Santiago Bernabéu

 • Locatie: Madrid, Spanje
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 64,22

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Combineer een tour door Madrid met een bezoek aan het stadion Santiago Bernabéu, thuisbasis van het legendarische voetbalteam Real Madrid. Bekijk de gebouwen die Madrid vorm hebben gegeven, van de Moorse wijk tot het Koninklijk Paleis en de grootse pleinen uit de periode van de Habsburgers en het Huis Bourbon. Neem daarna een kijkje achter de schermen bij het stadion Santiago Bernabéu en ervaar de opwinding als u op het thuisveld van Real Madrid loopt. Sightseeing en voetbal, de perfecte combinatie!

Talen tour

Gids Engels
U vertrekt uit het centrum van Madrid en kunt genieten van een panoramische tour waarin u de Arabische, middeleeuwse en Habsburgse erfenis van Madrid ontdekt. U leert over de Moorse oorsprong van Madrid door de oude gebouwen van het Barrio de la Moreria, de oude Moorse wijk. Daarna kunt u de gebouwen in renaissance- en barokstijl uit de Habsburgse tijd bewonderen in de Calle Mayor en op het Plaza Mayor en het Plaza de la Villa. Neem foto's van de prachtige barokke fonteinen en rijd met de comfortabele touringcar langs het beroemde Museo del Prado.

U komt ook voorbij het Monumento de la Encarnacion, Puerta de la Opera, Puerta del Sol en andere bekende bezienswaardigheden en pleinen, en u leert dat Madrid zich tijdens het bewind van Karel III in de 18e eeuw tot een belangrijk centrum van cultuur en wetenschap ontwikkelde en veel kunstenaars en intellectuelen aantrok.

Bekijk de indrukwekkende buitenkant van het Koninklijk Paleis en zie daarna de bezienswaardigheden van het moderne Madrid aan de elegante boulevards Gran Vía en Paseo de la Castellana. Bewonder sierlijke pleinen, zoals Plazas de España, Plaza Puerta del Sol en Plaza Puerta de Alcala, en passeer de mooie parken Casa de Campo en Retiro. U komt tijdens deze tour ook langs de universiteit van Madrid en de stierengevechtarena.

Als u van voetbal houdt, worden uw dromen werkelijkheid bij het laatste onderdeel van deze tour: een bezoek aan het stadion van Real Madrid, het Estadio Santiago Bernabéu. Ga mee met een unieke rondleiding in het Bernabéu-stadion, met speciale toegang tot delen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek.

Volg de tunnel die naar de kleedkamers leidt en zie waar de spelers op de bank zitten. Ga langs het veld, de perskamer en presidentiële loge en sluit dan uw bezoek af met een rondleiding door het museum van het stadion, vol met trofeeën en memorabilia ter ere van het team van Real Madrid.

Uw tour eindigt in het Bernabéu-stadion, dus u kunt de tijd nemen en zo lang als u wilt in Madrids voetbaltempel blijven.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanuit het centrum van Madrid
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Tour eindigt bij het Bernabéu-stadion


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

9:00 uur: Engels en andere taal
Code: ENG945

Stadstour Madrid en stadion Santiago Bernabéu om 9:00 uur met tweetalige gids

Engels
Van
USD 64,22
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour langs de hoogtepunten van Madrid met entree voor stadion Santiago Bernabéu

Madrid City Tour and Bernabeu Stadium
©1253301

Inbegrepen:
 • Toegangsbewijs voor stadion Bernabéu
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Gratis drankje in het Hard Rock Café tijdens de tour
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Wilhelmus v , augustus 2015

Leuke toer we hebben daarna nog veel terug gezien waar we met de bus al waren geweest