Winkeldagtrip vanuit Madrid naar La Rozas Village

 • Locatie: Madrid, Spanje
 • Duur: 6 uur (circa)
Van USD 21,41

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Winkel in stijl en bespaar tegelijkertijd geld op dit zelfstandige dagje winkelen in La Rozas Village vanuit Madrid! In deze luxe outlet vindt u meer dan 100 luxe winkels met merken van over de hele wereld die kortingen tot wel 60% bieden op collecties van voorgaande seizoenen. Kies voor de 'Express-optie' voor volledig vervoer vanuit Madrid of upgrade naar de 'Experience-optie' voor nog meer voordeel met onder andere een cadeaubon van 50 euro en een tweegangenlunch.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Kortingen bij geselecteerde restaurants, winkels en attracties
Ontmoet uw gastheer in het centrum van Madrid en stap aan boord van uw comfortabele bus voor uw reis naar La Rozas Village, de luxe winkelbestemming op ongeveer een half uur rijden. Kies uit de Express-optie of de Experience-optie en — na uw dagje winkelen — ontmoet uw gids weer op het vooraf afgesproken tijdstip voor de terugkeer naar het centrum van Madrid.

Express-optie:

Stap bij aankomst in La Rozas Village uit de bus en ga naar binnen voor ongeveer 5 uur winkelplezier. Verken op eigen gelegenheid het ruim opgezette winkelcentrum en snuffel rond in meer dan 100 chique winkels. U vindt hier dames- en herenkleding, sportkleding, accessoires, cosmetica en meer. In het dorp zijn tal van internationale merkwinkels gevestigd, waaronder Burberry, Calvin Klein Jeans, Camper en CH Carolina Herrera Company Store. Veel winkels bieden tot wel 60% korting op de adviesprijs.

Pauzeer even in een van de vier cafés van de outlet. Hier kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan eten en drinken. Eten en drinken zijn voor eigen rekening.

Experience-optie:

Geniet van ongeveer 6 uur vrije tijd om zelfstandig te winkelen en maak gebruik van een aantal extra voordelen voor een heerlijke dag in La Rozas Village! Deze upgrade-optie is inclusief een tweegangenlunch met koffie en water in Café & Té, een cadeaubon van 50 euro en een VIP-kaart waarmee u nog eens maximaal 10% korting krijgt bij deelnemende winkels.

Gebruik uw VIP-kortingskaart voor korting bij verschillende winkels in La Rozas Village, waaronder Swarovski, TCN, Tommy Hilfiger, TOUS, Versace en nog veel meer.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Madrid
Vertrektijd:
11:00, 13:00 of 15:00 uur
Duur:
6 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Express-optie
Code: EXPRESS

Inclusief retour Madrid-Las Rozas Village, vertrektijd 11:00 uur. Terugreis vanuit Las Rozas Village om 17:00 uur

Engels
Van
USD 21,41
Prijsgegevens
Experience-optie
Code: EXPERIENCE

Inclusief retour Madrid-Las Rozas Village, vertrektijd 11:00 uur, tweegangenlunch, cadeaubon en VIP-kortingskaart. Terugreis vanuit Las Rozas Village om 17:00 uur

Engels
Van
USD 103,47
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Winkeldagtrip vanuit Madrid naar La Rozas Village

La Rozas Village Shopping Day Trip from Madrid

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Tweegangenlunch met koffie en water (indien optie geselecteerd)
 • VIP-kortingskaart (indien deze optie is geselecteerd)
 • Cadeaubon van 50 euro (indien deze optie is geselecteerd — alleen volwassenen)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: het kindertarief is exclusief een cadeaubon van 50 euro
Reisplan:
Express-optie: Stap bij aankomst in La Rozas Village uit de bus en ga naar binnen voor ongeveer 5 uur winkelplezier. Verken op eigen gelegenheid het ruim opgezette winkelcentrum en snuffel rond in meer dan 100 chique winkels. U vindt hier dames- en herenkleding, sportkleding, accessoires, cosmetica en meer. In het dorp zijn tal van internationale merkwinkels gevestigd, waaronder Burberry, Calvin Klein Jeans, Camper en CH Carolina Herrera Company Store. Veel winkels bieden tot wel 60% korting op de adviesprijs.
Pauzeer even in een van de vier cafés van de outlet. Hier kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan eten en drinken. Eten en drinken zijn voor eigen rekening. 
Experience-optie: Geniet van ongeveer 6 uur vrije tijd om zelfstandig te winkelen en maak gebruik van een aantal extra voordelen voor een heerlijke dag in La Rozas Village! Deze upgrade-optie is inclusief een tweegangenlunch met koffie en water in Café & Té, een cadeaubon van 50 euro en een VIP-kaart waarmee u nog eens maximaal 10% korting krijgt bij deelnemende winkels. 
Gebruik uw VIP-kortingskaart voor korting bij verschillende winkels in La Rozas Village, waaronder Swarovski, TCN, Tommy Hilfiger, TOUS, Versace en nog veel meer.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.