Viator

Flamencoshow in Café de Chinitas

 • Locatie: Madrid, Spanje
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 52,11

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar de passie en vurigheid van de traditionele dans van Spanje bij de legendarische flamencoshow in het legendarische Café de Chinitas. Laat u opzwepen door het ritme van de nationale Spaanse dans, uitgevoerd door een bekende groep flamencoartiesten tegen een achtergrond van prachtige Spaanse tegels, gebaseerd op het Alhambra in Granada. Enkelen van de bekendste namen op het gebied van flamenco hebben gezongen en gedanst op het podium. Uw reis naar Spanje is pas compleet wanneer u flamenco in Madrid hebt ervaren. Geniet tijdens de show van een drankje of kies voor de dineroptie om een traditionele Spaanse maaltijd te proeven.

Hoogtepunten

 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Café Chinitas is opgericht in 1970 en is gevestigd in een prachtig en gezellig 18e-eeuws herenhuis - een perfecte plek voor degenen die mediterrane gerechten willen combineren met de beste flamenco in de Spaanse hoofdstad. Verschillende bekende flamenco-artiesten hebben opgetreden in Café de Chinitas. Tomas de Madrid, La Chunga, altijd op blote voeten en spontaan, de legendarische Rosario, Maria Albaicin, Carmen Mora, PastoraImperio, Manuela Vargas en de familie "Los Pelaos", evenals de meest markante zangers in verschillende stijlen, zoals Carmen Linares, Tony Maya, Maria Vargas, Enrique Morente, El Lebrijano en Jose Merce, die zijn carrière in deze tablao begon en is uitgegroeid tot een van de beroemdste flamenco-artiesten van dit moment.

Van alle gitaristen die hier hebben opgetreden mogen de grand maestro Victor Monge "Serranito", Andres Heredia, Manuel Sison, El Entri en de gebroeders Carmona, beter bekend als "Los Habichuela", niet onvermeld blijven. Tegenwoordig treden sommige van de beste flamenco-artiesten en aanstormende talenten regelmatig op in Café Chinitas. Zij zien de tablao als een opstapje naar de flamenco-wereld.

Voorbeeldmenu:

Olijven, brood en boter
Salade "Café de Chinitas"
Paella "Café de Chinitas"
 Dessert
 Sangria

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Café de Chinitas, Madrid
Vertrektijd:
Flamencoshow en drankje om 20:00 uur en 22:00 uur
Flamencoshow met diner en drankjes om 19:30 uur en 22:00 uur
Duur:
4 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Flamencoshow en drankje om 22:00 uur
Code: MA10S

Flamencoshow om 22:00 uur, inclusief 1 drankje.

Van
USD 52,11
Prijsgegevens
Flamencoshow en drankje om 20:00 uur
Code: MA14S

Flamencoshow om 20:00 uur, inclusief 1 drankje.

Van
USD 52,11
Prijsgegevens
Flamencoshow en diner om 22:00 uur
Code: MA10SD

Flamencoshow met diner en drankjes om 22:00 uur.

Van
USD 101,75
Prijsgegevens
Flamencoshow en diner om 19:30 uur
Code: MA14SD

Flamencoshow met diner en drankjes om 19:30 uur.

Van
USD 101,75
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Flamencoshow in Café de Chinitas

Flamenco Show at Torres Bermejas
©17789410

Inbegrepen:
 • Flamencoshow
 • Diner en drankjes (als de optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven (aanvullende drankjes zijn te koop)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Kinderen van 5 jaar en jonger mogen gratis mee, mits ze geen stoel bezetten
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Karin K , juli 2015

Tegenvallende ervaring. De kwaliteit van de show staat niet in verhouding tot de prijs. Erg onvriendelijke en onpersoonlijke ontvangst. De hele avond het gevoel gehad van een toerist die er in getuind is. Een diner dat die naam niet mag dragen, zeer kleine porties en 1 glaasje wijn. Onder de dansers waren twee uitblinkers, maar die maakten het geheel niet goed.