Vierdaagse tour van Spanje: Córdoba, Sevilla en Granada vanuit Madrid

 • Locatie: Madrid, Spanje
 • Duur: 4 dagen (circa)
Van USD 580,68

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de beroemdste steden van Andalusië — Córdoba, Sevilla en Granada — op een vierdaagse rondreis door de thuisbasis van flamenco, tapas en de cultuur van Andalusië. U reist van Madrid naar Córdoba waar u op uw gemak door de straatjes van de Joodse wijk kunt slenteren. Vervolgens brengt u twee nachten door in Sevilla, de geboorteplaats van de flamenco. Bewonder de Moorse architectuur van het werelderfgoed Alhambra in Granada en wandel door het middeleeuwse Toledo met haar stadsmuur. In deze tour gaat de aandacht uit naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Andalusië, verspreid over vier dagen, met overnachting in viersterrenhotels voor alle drie de nachten. Let op: toegang tot het Alhambra is niet gegarandeerd, vanwege de grote vraag.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Meerdaagse trip
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Allesomvattende tour
Dag 1: Madrid — Córdoba — Sevilla (D)
Uw tour begint 's ochtends als u vanuit Madrid vertrekt naar Cordoba. Uw luxueuze touringcar voert u door het legendarische landschap zoals beschreven in Don Quichot, de man van La Mancha. Na een lunch (op eigen kosten) krijgt u een rondleiding door Córdoba en ontdekt u de mix van Joodse en Arabische cultuur in de stad. Bewonder de middeleeuwse architectuur van Córdoba, met zijn witgekalkte binnenplaatsen, steegjes en pleinen. U verlaat Córdoba en zet de reis voort naar Sevilla voor uw diner en accommodatie.

Overnachting: hotel Catalonia Santa Justa of hotel Melia Lebreros in Sevilla

Dag 2: Sevilla (O, D)
Na het ontbijt kunt u genieten van een ochtendtour door de prachtige stad Sevilla, met onder andere een bezoek aan de kathedraal (alleen de buitenkant), de wijk Santa Cruz en de Maria Luisa-tuinen. Ontdek de verborgen schatten van deze levendige stad aan de oever van de rivier de Guadalquivir met zijn rijke Arabische geschiedenis en de kleurrijke wijken Triana en La Macarena.

De middag kunt u vrij besteden in Sevilla, voordat u teruggaat naar uw hotel voor het diner. 's Avonds kunt u heerlijk slenteren over de boulevard langs de rivier, een bezoekje brengen aan een van de legendarische bars van de stad of genieten van drama en passie tijdens een Sevillaanse flamencoshow (extra optie).

Overnachting: hetzelfde als de vorige avond

Dag 3: Granada — Alhambra — Generalife-tuinen (B, D)
Na het ontbijt in uw hotel kunt u relaxen in de luxueuze touringcar en genieten van het prachtige landschap tijdens de rit over de historische Caliphate-weg naar Granada. In deze legendarische stad, die bekend staat om haar Moorse architectuur, kunt u mee tijdens een rondleiding langs werelderfgoedmonumenten zoals het Alhambra en de tuinen van Generalife, een van de speciale bezienswaardigheden van Andalusië. In de aangelegde tuinen met tegelmozaïeken van het Alhambra maakt u kennis met de geschiedenis en de cultuur van de Spaans-Moorse vorsten en kunt u hun exotische, architecturale erfgoed bewonderen. Na het diner in uw hotel kunt u de avond vrij besteden of naar een Zambra zigeuner-flamencoshow gaan in de zigeunerwijk van Granada, Sacromonte (extra optie). Let op: de toegang tot het Alhambra is afhankelijk van beschikbaarheid.

Overnachting: Hotel Los Angeles of Melia Granada Hotel in Granada


Dag 4: Granada — Toledo Madrid (B)
Na het ontbijt in uw hotel kunt u genieten van een prachtige rit naar de stad Toledo, eveneens op de Werelderfgoedlijst. Maak kennis met de multiculturele mix van christelijke, Moorse en Joodse invloeden en de goed bewaarde middeleeuwse architectuur. Na de lunch (op eigen kosten) kunt u met uw gids door de met kasseien geplaveide steegjes lopen en genieten van alle monumenten en bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de tour hoort u alles over het werk van de barokke artiest El Greco in Toledo en ziet u voorbeelden van de karakteristieke manier van metaalbewerken, damasceren van Toledo, met verfijnd geëtste of ingelegde patronen van goud. 's Middags vertrekt u weer uit Toledo en kunt u relaxen tijdens de terugrit naar Madrid, waar uw tocht eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Madrid
Vertrektijd:
08:30 uur
Duur:
4 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 19:30 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Standaard eenpersoonskamer
Code: ENG0830s3

Inclusief drie overnachtingen in een standaard eenpersoonskamer. Inclusief een Engels sprekende gids en een tweede taal

Engels
Van
USD 580,68
Prijsgegevens
Eersteklas eenpersoonskamer
Code: ENG0830s4

Inclusief drie overnachtingen in een eersteklas eenpersoonskamer. Inclusief een Engels sprekende gids en een tweede taal

Engels
Van
USD 615,87
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Vierdaagse tour van Spanje: Córdoba, Sevilla en Granada vanuit Madrid

4-Day Spain Tour: Cordoba, Seville and Granada
©1758280

Inbegrepen:
 • Entree
 • Rondleidingen in Sevilla
 • Rondleidingen in Córdoba
 • Rondleidingen in Granada
 • 3 overnachtingen
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, D=diner)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen/afzetten in Madrid inbegrepen
 • Entreeprijs voor de kathedraal van Sevilla
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 7 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Het kindertarief is uitsluitend van toepassing in combinatie met 2 betalende volwassenen
 • Als u met 3 volwassenen en 1 kind reist, hebt u 2 tweepersoonskamers nodig (kindertarief wordt niet toegepast) of u kunt 1 eenpersoonskamer (1 volwassene) en 1 driepersoonskamer (2 volwassenen + 1 kind) reserveren.
 • Kinderen van 3 jaar en jonger mogen gratis mee, mits ze geen stoel in de bus bezetten. Alle kosten die u maakt in het hotel (bijvoorbeeld wiegje, maaltijden, enz.) dienen direct aan het hotel te worden betaald
 • Er is in de touringcar geen toilet
 • De prijzen voor 1, 2 en 3 personen zijn respectievelijk voor een eenpersoons-, tweepersoons- en een driepersoonskamer
 • Hotels worden in Spanje anders ingedeeld dan in andere westerse landen. 'Standaardhotels' zijn doorgaans drie- of viersterrenhotels en 'luxe hotels' zijn viersterrenhotels met betere voorzieningen en locaties
 • Maximaal 3 personen per kamer
 • Elke reiziger mag maximaal 1 koffer meenemen.
 • Let op: kathedraal van Sevilla kan alleen van buiten worden bekeken.
Reisplan:
Dag 1: Madrid — Córdoba — Sevilla (D)
Uw tour begint 's ochtends als u vanuit Madrid vertrekt naar Cordoba. Uw luxueuze touringcar voert u door het legendarische landschap zoals beschreven in Don Quichote. Na een lunch (op eigen kosten) krijgt u een rondleiding door Córdoba en ontdekt u de mix van Joodse en Arabische cultuur in de stad. Bewonder de middeleeuwse architectuur van Cordoba, met zijn witgekalkte binnenplaatsen, kronkelige steegjes en lommerrijke pleinen. U verlaat Córdoba en zet de reis voort naar Sevilla voor uw diner en accommodatie.

Overnachting: het standaardklasse hotel Catalonia Santa Justa of het superior-klasse hotel Melia Lebreros in Sevilla

Dag 2: Sevilla (O, D)
Na het ontbijt kunt u genieten van een ochtendtour door de prachtige stad Sevilla, met onder andere een bezoek aan de kathedraal (alleen de buitenkant), de wijk Santa Cruz en de Maria Luisa-tuinen. Ontdek de verborgen schatten van deze levendige stad aan de oever van de rivier de Guadalquivir met zijn rijke Arabische geschiedenis en de kleurrijke wijken Triana en La Macarena.

De middag kunt u vrij besteden in Sevilla, voordat u teruggaat naar uw hotel voor het diner. 's Avonds kunt u heerlijk slenteren over de boulevard langs de rivier, een bezoekje brengen aan een van de legendarische bars van de stad of genieten van drama en passie tijdens een Sevillaanse flamencoshow (extra optie).

Overnachting: hetzelfde als de vorige avond


Dag 3: Granada — Alhambra — Generalife-tuinen (B, D)
Na het ontbijt in uw hotel kunt u relaxen in de luxueuze touringcar en genieten van het prachtige landschap tijdens de rit over de historische Caliphate-weg naar Granada. In deze legendarische stad, die bekend staat om haar Moorse architectuur, kunt u mee tijdens een rondleiding langs werelderfgoedmonumenten zoals het Alhambra en de tuinen van Generalife, een van de speciale bezienswaardigheden van Andalusië. In de aangelegde tuinen met tegelmozaïeken van het Alhambra maakt u kennis met de geschiedenis en de cultuur van de Spaans-Moorse vorsten en kunt u hun exotische, architecturale erfgoed bewonderen. Na het diner in uw hotel kunt u de avond vrij besteden of naar een Zambra zigeuner-flamencoshow gaan in de zigeunerwijk van Granada, Sacromonte (extra optie).

Overnachting: standaardklasse hotel Los Angeles of superior-klasse hotel Melia Granada Hotel in Granada

Dag 4: Granada — Toledo — Madrid (B)
Na het ontbijt in uw hotel kunt u genieten van een prachtige rit naar de stad Toledo, eveneens op de Werelderfgoedlijst. Maak kennis met de multiculturele mix van christelijke, Moorse en Joodse invloeden en de goed bewaarde middeleeuwse architectuur. Na de lunch (op eigen kosten) kunt u met uw gids door de met kasseien geplaveide steegjes lopen en genieten van alle monumenten en bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de tour hoort u alles over het werk van de barokke artiest El Greco in Toledo en ziet u voorbeelden van de karakteristieke manier van metaalbewerken, damasceren van Toledo, met verfijnd geëtste of ingelegde patronen van goud. 's Middags vertrekt u weer uit Toledo en kunt u relaxen tijdens de terugrit naar Madrid, waar uw tocht eindigt.

De hierboven vermelde hotels dienen uitsluitend ter referentie en kunnen worden gewijzigd.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.