Lift- en treinkaartje voor de berg Rigi: dagpas

 • Locatie: Lausanne, Zwitserland
 • Duur: 4 tot 5 uur
Van USD 51,36

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Rigi is een van de beroemdste bergen van Zwitserland en een populaire locatie voor gezinnen, wandelaars en liefhebbers van een ontspannende dag in de natuur. De berg is net een schiereiland in het Vierwoudstrekenmeer en het meer van Zug, in het hart van Zwitserland. Hij is heel eenvoudig te bereiken vanuit Luzern — met de boot, trein of auto richting Vitznau of Weggis — en vanuit Zürich via een rechtstreekse treinverbinding of de A4 (snelweg) naar Arth-Goldau. Het 360-graden uitzicht vanaf de top is adembenemend en de talloze optionele activiteiten bieden volledige ontspanning voor iedereen.
Stap op de tandradtrein in Vitznau — de eerste tandradtrein van Europa — die je naar de top van de Rigi Kulm brengt, oftewel 'koningin van de bergen'. Op weg naar de top geniet u al van de vele panoramische uitzichten op het Vierwoudstrekenmeer. Aan de top van de Rigi bergketen — op 1798 meter hoogte — geniet u van een prachtig uitzicht over het Zwitserse Plateau met de Berner Alpen, de Vogezen, het Zwarte Woud, de Glarner Alpen en meer. Op mistige dagen hebt u een prachtig, zonnig uitzicht over de uitgestrekte mist. Maak een korte wandeling om te genieten van het adembenemende uitzicht van 360 graden op talloze meren of geniet gewoon van de zon en het eindeloze panorama-uitzicht terwijl u op een van de vele comfortabele bankjes zit. Als u deze tour hebt geselecteerd, kunt u uw tijd zelf indelen en kiezen wat u wilt doen — ga bijvoorbeeld op een eenvoudige, goed voorbereide, winterse wandeltocht, huur een slee of sneeuwschoenen of ga lekker lunchen in een van de gezellige restaurants (activiteiten en eten zijn op eigen kosten).

Wanneer het tijd is, brengt de tandradtrein u naar het bergresort Rigi Kaltbad. Op een hoogte van 1.433 meter, is dit het perfecte uitkijkpunt over het Vierwoudstrekenmeer. Ga hier aan boord van de kabelbaan en daal af naar het mooie stadje Weggis.

Als u liever een andere tandradtrein en route wilt ontdekken, kunt u ook op de trein in de richting van Goldau stappen. Daar zijn talloze directe treinverbindingen naar bijvoorbeeld Zürich (37 min), Luzern (28 min) of andere plaatsen.

* Let op: afhankelijk van uw persoonlijke planning kunt u uw tour ook starten en eindigen in Goldau of Weggis. Met het ticket kunt u onbeperkt gebruikmaken van de drie services gedurende de hele dag en kunt u zelf uw route kiezen.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Treinstation van Vitznau, Goldau of Weggis
Vertrektijd:
Tandradtrein vanuit Vitznau: elk uur van 9:15 - 16:15 uur
Tandradtrein vanuit Goldau: elk uur van 10:10 - 16:10 uur
Kabelbaan vanuit Weggis: de hele dag elke 30 minuten
Kabelbaan vanaf de top: elk uur van 11:00 - 16:00 uur

Geldig vanaf eerste gebruik voor de geselecteerde opeenvolgende dagen.

Duur:
4 tot 5 uur
Gegevens terugreis:
Eindigt bij het treinstation van Vitznau, Goldau of Weggis

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

De Rigi – vanuit Arth-Goldau
Code: TG1

Trip vanuit Arth-Goldau, op slechts 34 min. van Zürich, via een rechtstreekse treinverbinding of de snelweg. Een tandradtrein brengt u binnen een half uur naar de top van Rigi. Keer terug naar het gewenste station.

Van
USD 51,36
Prijsgegevens
Mt. Rigi - from Vitznau
Code: TG2

Trip vanuit Vitznau, 1 uur met de boot vanuit Luzern of mooie rit langs het Vierwoudstrekenmeer. Een tandradtrein brengt u binnen een half uur naar de top van Rigi. Keer terug naar het gewenste station.

Van
USD 51,36
Prijsgegevens
Mt. Rigi - from Weggis
Code: TG3

Trip vanuit Weggis, 45 min. met de boot vanuit Luzern of mooie rit langs het Vierwoudstrekenmeer. Kabelbaan naar het tussenstation, daarna verder naar de top met de tandradtrein. Keer terug naar het gewenste station.

Van
USD 51,36
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Lift- en treinkaartje voor de berg Rigi: dagpas

Top of Mount Rigi in Winter

Inbegrepen:
 • Tandradtrein van Vitznau of Goldau naar Rigi Kulm
 • Kabelbaan van Weggis naar Rigi Kaltbad (met uitzondering van de liftonderhoudsperiode)
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Activiteiten op de top
 • Parkeerkosten 
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk. Plaats een opmerking in het vak 'Speciale wensen' wanneer u boekt
 • Deze tour gaat bij alle weersomstandigheden door. Trek dus geschikte kleding aan.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie