Dagtrip naar Jungfraujoch, de top van Europa, vanuit Luzern

 • Locatie: Luzern, Zwitserland
 • Duur: 9 uur 30 minuten (circa)
Van USD 240,51

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Reis vervolgens naar de top van Europa en bewonder de torenhoge pieken van de Zwitserse Alpen tijdens deze 9,5 uur durende dagtocht naar de Jungfraujoch vanuit Luzern. Rijd samen met uw gids door de hoge bergpassen naar het schilderachtige Lauterbrunnen. Ga aan boord van het tandradtreintje en reis naar de bergpas Kleine Scheidegg, onder de noordelijke helling van de beroemde Eiger. U stapt uit op de Jungfraujoch - het hoogste treinstation van Europa op een duizelingwekkende hoogte van 3454 meter en tevens beschermd als UNESCO Werelderfgoed. Ontdek het IJspaleis en geniet van de panoramische uitzichten over de machtige Aletschgletsjer vanaf het observatieplatform.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Tour toegankelijk voor rolstoelen
 • Treinreis

Ontmoet uw gids en stap aan boord van de touringcar met airconditioning in het centrum van Luzern in de ochtend, en verlaat de stad voor een mooie tour in de indrukwekkende bergwereld van het Berner Oberland.

Omgeven door torenhoge bergtoppen in pittoreske Lauterbrunnen stapt u aan boord van de tandradtrein met uw gids en geniet u van een adembenemend mooie rit naar de Kleine Scheidegg tot aan de voet aan de noordkant van de beroemde Eiger.

Geniet van spectaculaire vergezichten over de vallei en reis daarna verder naar de majestueuze Jungfraujoch op een indrukwekkende hoogte van 3454 meter boven de zeespiegel. Deze hooggelegen wildernis is in Zwitserland in de Berner Alpen gelegen en kan bogen op een plek in de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Ga voor het echte Alpengevoel — er is een metro geopend die heen en weer rijdt om de honderdste verjaardag van de Jungfrau-spoorbaan te markeren. Wandel door het ijspaleis en geniet van het panoramische uitzicht over de Aletschgletsjer (Europa's langste gletsjer) vanaf uw uitkijkpunt op het Sphinx-observatieplatform. Op een heldere dag kunt u zelfs de besneeuwde bergtoppen van buurlanden zien!

Reis via de berghelling terug naar het Alpenstadje Grindelwald en stap daarna in de touringcar voor de terugreis naar het centrum van Luzern waar uw tour eindigt.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Luzern, vlak bij het centraal station
Vertrektijd:
9:30 uur
Duur:
9 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour keert omstreeks 19:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Jungfraujoch, de top van Europa, vanuit Luzern

Jungfraujoch Top of Europe Day Trip from Lucerne

Inbegrepen:
   • Tandradtrein
   • Professionele gids
   • Vervoer per touringcar met airconditioning
   Niet inbegrepen:
    • Fooien (optioneel)
    • Eten en drinken, tenzij aangegeven
    • Ophalen en afzetten bij hotel
    Aanvullende informatie:
     • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
     • De voertuigen zijn toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel. Vanwege verzekeringsvoorschriften mag de chauffeur echter niet helpen bij het in- en uitstappen
     Voucherinfo
     Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
     Informatie lokale operator:
     Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

     Annuleringsbeleid

     Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie