Universal Studios Hollywood en Movie Stars' Homes Tour

 • Locatie: Los Angeles, Californië
 • Duur: 9 uur 30 minuten (circa)
Van USD 191,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Mis niets met deze super tour die de Movie Stars' Homes Tour combineert met een bezoek aan Universal Studios Hollywood. U zult tijdens deze geweldige tour sterren zien en het leven van een lokale beroemdheid ervaren!
Movie Stars' Homes Tour
Kijk waar de sterren wonen, winkelen en tot rust komen in L.A.'s afgelegen heuvels en in de statige straten van Beverly Hills waar een aantal van 's werelds bekendste beroemdheden verblijven.

U krijgt de herenhuizen te zien van supersterren zoals Nicolas Cage, Phil Collins, Diana Ross, Steve Martin, Harrison Ford, Johnny Carson, Richard Gere, Barbara Streisand, Eddie Murphy, Michael Douglas, Tori en Aaron Spelling, Peter Falk en tientallen meer, en het Playboy Mansion.

Ook krijgt u de huizen te zien van de Hollywood-legendes waaronder Lucille Ball, Jimmy Stewart, Marilyn Monroe en Fred Astaire alsmede het exclusieve 'Pink Palace', het Beverly Hills Hotel, Regent Beverly Wilshire Hotel, de Rodeo Drive, de Sunset Strip, het Hollywood Sign en al die andere bezienswaardigheden die de levensstijl van de rijken der aarde laat zien!

Universal Studios Hollywood
 • Neem een kijkje achter de schermen bij de wereldberoemde Studio Tour en ontdek waar Hollywoodfilms worden gemaakt
 • Waag u aan de bloedstollend spannende attracties en shows waarbij het net lijkt alsof u in een aantal van de bekendste films ter wereld zit
 • Maak deel uit van de strijd en doe mee aan een missie om de Allspark uit de handen van de kwaadaardige Decepticons© te houden in Transformers™: The Ride 3D.

Let op: dit is een combinatietrip en de voucher kan niet worden ingewisseld bij Universal Studios Hollywood.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanaf Grauman's Chinese Theatre of geselecteerde hotels in Los Angeles. Het is NIET mogelijk om in Anaheim opgehaald te worden
Vertrektijd:
9:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
9 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vanaf Chinees theater
Code: FCT

Vanaf Chinees theater

Van
USD 191,00
Prijsgegevens
Met hoteltransfer
Code: HPU

Vanuit hotels in Los Angeles

Van
USD 191,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Universal Studios Hollywood en Movie Stars' Homes Tour

Universal Studios Hollywood and Movie Stars' Homes Tour

Inbegrepen:
 • Toegang tot Universal Studios Hollywood
 • Movie Stars' Homes Tour
 • chauffeur en gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel (als optie is geselecteerd)

Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel (tenzij optie is geselecteerd)
 • Eten en drinken

Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De bussen zijn niet uitgerust met een rolstoellift. In enkele gevallen kan de chauffeur echter helpen bij het in- en uitstappen, mits de personen enige mobiliteit in het onderlichaam hebben
 • U brengt ongeveer 4,5 uur door in de Universal Studios Hollywood
 • Dit is een pakket voor vervoer en toegang. Uw voucher is niet geldig voor Universal Studios Hollywood
Reisplan:
Ritten, shows en attracties:

Transformers™: The Ride 3D:
Een meeslepende, spannende rit waarbij de grens tussen fantasie en werkelijkheid vervaagt. Deze sensationele rit combineert HD 3D-media met vliegsimulatietechnogie om een nog nooit eerder vertoonde ervaring te creëren. In dit indrukwekkende nieuwe Transformers™-avontuur, gebaseerd op de populaire films, bevindt u zich midden in het ultieme oorlogsgebied. Vecht zij aan zij met Optimus en probeer te overleven wanneer u de Allspark beschermt tegen de Decepticons® in vier verhalen. De toekomst van het menselijk ras ligt in uw handen. Bereid u voor op de spannendste strijd van uw leven. Transformers™: The Ride 3D.

Studio Tour:
Neem een kijkje achter de schermen, ontdek waar films worden gemaakt en waar de grootste sterren van Hollywood dagelijks werken. Doe mee aan de wereldberoemde Studio Tour en ontdek de geheimen van de filmindustrie. Ervaar de grootste straatvergroting op een filmset in de geschiedenis van Hollywood, gebouwd op basis van creatief advies van Steven Spielberg zelf. Bekijk de sets van ABC's populaire serie Desperate Housewives en geniet van speciale effecten die gebruikt zijn in kaskrakers als War of the Worlds, Universal Pictures’ King Kong en The Fast and the Furious: Tokyo Drift.

King Kong 360-3D:
Uw hart bonst. De adrenaline stroomt door uw lichaam. Uw overlevingsinstinct staat op scherp. U bevindt zich te midden van een bloedstollende worsteling tussen een Tyrannosaurus Rex van 11 meter en het achtste wereldwonder - King Kong. Zo echt heeft u hem nog nooit meegemaakt. Welkom bij King Kong 360 3D, de grootste, meest intense 3D-beleving ter wereld. Hier kunt u het niet alleen zien en horen: u kunt het ook voelen. Een nieuwe beleving van 3D. Terreur heeft een nieuwe naam: King Kong 360 3D gemaakt door Peter Jackson.

The Simpsons Ride ™:
Ga mee met het populairste tekenfilmgezin van Amerika tijdens een wild en grappig avontuur in de Simpsons Ride. Rijd naast Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie terwijl Springfield tot leven komt en geniet na elke bocht van een nieuwe spannende en leuke verrassing.

Revenge of the Mummy - The Ride:
Ervaar superspannende speciale effecten en schokken bij elke bocht en kom oog in oog te staan met strijdlustige mummiekrijgers, tijdens een rit door de wereld van The Mummy!

Shrek 4D ™:
Ontmoet Shrek en Donkey in een indrukwekkend 4D-avontuur waarin prinses Fiona wordt gered, met een extra dimensie waardoor u de actie VOELT - terwijl u in uw stoel zit! Vier spannende dimensies zorgen samen voor één geweldige ervaring.

Jurassic Park® - The Ride:
Stap in een wereld van 65 miljoen jaar oud en overleef een spannend oerwoudrivieravontuur. Ontsnap aan de reusachtige en meedogenloze Tyrannosaurus Rex en andere angstaanjagende dinosauriërs. Er is maar één ontsnapping mogelijk... met een raft een waterval van 25 meter af!

WaterWorld® - een vloedgolf van explosieve actie:
Spannende stunts, extreme actie, spectaculaire prestaties en adembenemende pyrotechniek - en je kan het bijna aanraken!

Special Effects Stages:
Mis onze Special Effects Stage niet. Hier ontdekt u de geheimen achter het maken van uw favoriete films. Word een expert in Hollywoodfilms maken en kom meer te weten over CGI, stop-motion, motion capture en 3D-technologie

Dierenacteurs van Universal:
Verbaas u wanneer de meest getalenteerde dierensterren ter wereld de show stelen! U zult gegarandeerd genieten van deze live voorstelling. Misschien mag u zelfs meespelen!
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie