Algemeen toegangsbewijs voor Universal Studios Hollywood

 • Locatie: Los Angeles, Californië
 • Duur: Flexibel
Van USD 104,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bereid u alvast voor op de ultieme Hollywoodfilmervaring! Neem een kijkje achter de schermen bij de wereldberoemde Studio Tour en ontdek waar Hollywoodfilms worden gemaakt. Waag u vervolgens aan de bloedstollend spannende attracties en shows, waarbij het net lijkt alsof u in een aantal van de bekendste films ter wereld zit. Maak deel uit van de strijd en doe mee aan een missie om de Allspark uit de handen van de kwaadaardige Decepticons© te houden in TRANSFORMERS: The Ride 3D. Ontdek Despicable Me Minion Mayhem met Gru en zijn minions, ervaar Fast & Furious Supercharged en nu ook The Wizarding World of Harry Potter™.

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Familievriendelijk
Grijp uw kans om 's werelds grootste filmstudio en amusementspark te bezoeken! Universal Studios Hollywood bevat een hele wereld aan fantastische avonturen voor de hele familie. Neem de wereldberoemde Studio Tour, ervaar de spannendste en opwindendste themaritjes en beleef een hysterisch avontuur met de familie Simpson.

Waagt u zich aan de bloedstollende speciale effecten van Revenge of the Mummy - The Ride? Of aan de woedende dinosaurussen in Jurassic Park® - The Ride? Sluit uw dag af in typische Hollywood-stijl op Universal CityWalk®, met 30 geweldige restaurants, meer dan 30 winkels, zes trendy uitgaansgelegenheden en 19 bioscopen, waaronder een IMAX met maar liefst zeven verdiepingen, drie nachtclubs en meer.

Of tover je een weg door The Wizarding World of Harry Potter™ vol toverspreuken, magische wezens, gemene schurken en dappere helden. Nu geopend!

Upgrade uw ticket naar de express-optie en voorkom teleurstelling op de dag zelf. Bereid u alvast voor op de ultieme Hollywoodfilmervaring! Toegangsprioriteiten, gereserveerde zitplaatsen, speciale demonstraties en speciale tours zijn onderhevig aan de beschikbaarheid van ritten, shows en attracties. Een voorrangspas bij Universal Studios Hollywood geeft pashouders eenmalig het recht op snelle toegang tot elke rit, show en attractie op prioriteitsbasis met een maximale wachttijd van 15 minuten per attractie

Let op: voucher is alleen geldig voor geselecteerde reisdatum

Hieronder vindt u meer informatie over de attracties:

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
U kunt direct naar de poortjes bij de hoofdingang van Universal Studios Hollywood gaan, waar de barcode wordt gescand voor toegang tot het park.
Vertrektijd:
De openingstijden van het park variëren per seizoen. Wij raden u aan om voor vertrek Universal Studios Hollywood te bellen om de openingstijden te verifiëren.

BELANGRIJK: voucher is alleen geldig voor geselecteerde reisdatum
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

1-Day General Admission
Code: 1D_NPK_GA

Algemeen entreebewijs voor Universal Studios Hollywood; 1 dag geldig - laagseizoen

Van
USD 104,99
Prijsgegevens
1-Day General Admission
Code: 1D_PK_GA

Algemeen entreebewijs voor Universal Studios Hollywood; 1 dag geldig - hoogseizoen

Van
USD 114,99
Prijsgegevens
Algemene toegang voor 2 dagen
Code: 2D_NPK_GA_17

Algemeen entreebewijs voor Universal Studios Hollywood; 2 dagen geldig - laagseizoen

Van
USD 128,99
Prijsgegevens
2-Day General Admission
Code: 2D_PK_GA_17

Universal Studios Hollywood General Admission Ticket; valid for 2-days - Peak

Van
USD 158,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Algemeen toegangsbewijs voor Universal Studios Hollywood

Universal Studios Hollywood General Admission Ticket

Inbegrepen:
 • Toegang tot Universal Studios Hollywood (aantal dagen afhankelijk van gekozen optie)
 • Express ticket (afhankelijk van de gekozen optie)
 • Toegang tot alle ritten en attracties
Niet inbegrepen:
 • Express ticket (tenzij deze optie is geselecteerd)
 • Eten en drinken (te koop)
 • Extra kermisattracties
 • Filmkaartjes voor Universal CityWalk-bioscopen
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Let op: om de veiligheid van gasten te waarborgen, zijn gewijzigde procedures ingevoerd. Tassen van bezoekers aan het park worden door het personeel geïnspecteerd. Grote tassen en koeltassen zijn niet in het park toegestaan. Voedsel van buitenaf is niet binnen het park toegestaan, met uitzondering van flessen water, fruit en babyvoedsel.
 • BELANGRIJK: voucher is alleen geldig voor geselecteerde reisdatum
Reisplan:
Ritjes, shows en attracties:

The Wizarding World of Harry Potter

Van toverspreuken tot magische wezens en van gemene schurken tot dappere helden: u vindt het allemaal in The Wizarding World of Harry Potter™. Ontdek de mysteries van Zweinstein™, bezoek de winkeltjes van Zweinsveld™, waag u aan etenswaar in enkele van de bekendste etablissementen in de tovenaarswereld. Beleef hartversnellende attracties die u meenemen naar een wereld vol magische spanning en sensatie.

Despicable Me Minion Mayhem:
Rijd mee met Gru, zijn dochters en de ondeugende Minions in de hartverwarmende en spannende 3D-attractie, Despicable Me Minion Mayhem. Uw avontuur begint in Gru’s huis, waar u gestrikt wordt voor zijn laatste plan en waarbij u zelf een Minion wordt. Bezoek vervolgens het onvergetelijke park dat op de eerste film is gebaseerd, “Super Silly Fun Land,” een compleet nieuw, te gek speelgebied voor het gezin, geïnspireerd op de ervaringen van Gru en zijn drie lieve meisjes: Margo, Edith en Agnes.

TRANSFORMERS: The Ride 3D:
Een meeslepende, spannende rit waarbij de grens tussen fantasie en werkelijkheid vervaagt. Deze sensationele rit combineert HD 3D-media met vliegsimulatietechnogie om een nog nooit eerder vertoonde ervaring te creëren. In dit indrukwekkende nieuwe TRANSFORMERS-avontuur, gebaseerd op de populaire films, bevindt u zich midden in het ultieme oorlogsgebied. Vecht zij aan zij met Optimus en probeer te overleven wanneer u de Allspark beschermt tegen de Decepticons® in vier verhalen. De toekomst van het menselijk ras ligt in uw handen. Bereid u voor op de spannendste strijd van uw leven. TRANSFORMERS: The Ride 3D.

Fast and Furious – Supercharged
Ervaar de nieuwe grote finale van de Studio Tour: Fast & Furious–Supercharged. Sluit je aan bij de grote sterren uit de populaire filmserie in een spannende, supersnelle achtervolging die u meevoert door de risicovolle onderwereld van snelle auto's en internationale misdaadkartels.

Special Effects Show
Mis onze vernieuwde Special Effects Show niet, waar echte Hollywood-stuntmannen en ultramoderne technologie samenkomen om scènes uit uw favoriete films na te spelen!

Studio Tour:
Neem een kijkje achter de schermen, ontdek waar films worden gemaakt en waar de grootste sterren van Hollywood dagelijks werken. Doe mee aan de wereldberoemde Studio Tour en ontdek de geheimen van de filmindustrie. Ervaar de grootste straat op een filmset in de geschiedenis van Hollywood, gebouwd op basis van creatief advies van Steven Spielberg zelf. Bekijk de sets van de populaire serie Desperate Housewives van ABC en geniet van speciale effecten die gebruikt zijn in kaskrakers als War of the Worlds en Universal Pictures’ King Kong.

King Kong 360-3D:
Uw hart bonst. De adrenaline stroomt door uw lichaam. Uw overlevingsinstinct staat op scherp. U bevindt zich te midden van een bloedstollende worsteling tussen een Tyrannosaurus Rex van 11 meter en het achtste wereldwonder - King Kong. Zo echt heeft u hem nog nooit meegemaakt. Welkom bij King Kong 360 3D, de grootste, meest intense 3D-beleving ter wereld. Hier kunt u het niet alleen zien en horen: u kunt het ook voelen. Een nieuwe beleving van 3D. Terreur heeft een nieuwe naam: King Kong 360 3D gemaakt door Peter Jackson.

The Simpsons Ride ™:
Ga mee met het populairste tekenfilmgezin van Amerika tijdens een wild en grappig avontuur in The Simpsons Ride™. Rijd naast Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie terwijl Springfield tot leven komt en geniet na elke bocht van een nieuwe spannende en leuke verrassing.

Revenge of the Mummy - The Ride:
Ervaar superspannende speciale effecten en schokken bij elke bocht en kom oog in oog te staan met strijdlustige mummiekrijgers, tijdens een rit door de wereld van The Mummy!

Jurassic Park® - The Ride:
Stap in een wereld van 65 miljoen jaar oud en overleef een spannend oerwoudrivieravontuur. Ontsnap aan de reusachtige en meedogenloze Tyrannosaurus Rex en andere angstaanjagende dinosauriërs. Er is maar één ontsnapping mogelijk... met een raft een waterval van 25 meter af!

WaterWorld® - een vloedgolf van explosieve actie:
Spannende stunts, extreme actie, spectaculaire prestaties en adembenemende pyrotechniek - en je kan het bijna aanraken!

Dierenacteurs van Universal:
Verbaas u wanneer de meest getalenteerde dierensterren ter wereld de show stelen! U zult gegarandeerd genieten van deze live voorstelling. Misschien mag u zelfs meespelen!

©2017 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden. Artistieke weergave van autorit. Personages, namen en daarmee samenhangende aanduidingen uit HARRY POTTER zijn © & ™ Warner Bros Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (S17). Universal's Animal Actors © 2017 Universal Studios. Jurassic Park TM & © 2017 Universal Studios en Amblin Entertainment, Inc. The Mummy © 2017 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden. THE SIMPSONS TM & © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. Alle rechten voorbehouden. The Walking Dead © 2017 AMC Film Holdings LLC. Alle rechten voorbehouden. TRANSFORMERS en alle bijbehorende personages zijn handelsmerken van Hasbro en worden met toestemming gebruikt. © 2017 Hasbro. Alle rechten voorbehouden. © 2017 DreamWorks LLC en Paramount Pictures Corporation. Onder licentie van Hasbro. Alle rechten voorbehouden.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: gilberte.detroyer , juni 2015

Superleuke ervaring!

Beoordeling door: Ernestina T , september 2013

Heel gaaf en groot park, we hebben de pas daar wel op gewaardeerd voor 2 personen kosten 150 dollar, echt een aanrader anders kan je niet alles zien. Er stonden wachttijden van 1,5 uur nu kreeg je voorrang en kreeg je de beste plaatsen bij een show en we hebben nergens hoeven wachten.

Beoordeling door: carrie b , december 2013

Op zich een klein park die je makkelijk binnen een dag kunt zien. Erg mooie en leuke attracties van deze tijd zoals 3D en 4D films. Het ziet er netjes uit en er is genoeg amusement tussen de attracties door.
Eten is op zijn Amerikaans (hamburgers en friet). Fruit of een sprietje groente was gewoon op.
Verder veel Chinese bezoekers die niet altijd op hun beurt kunnen wachten.

Beoordeling door: TorWal , Sverige, augustus 2013

Bra med matställen och toaletter. Bra attraktioner. Det negativa är alla köer. Trots att man kan köpa sig bättre plats är det köer upp till 90 minuter. Lite orättvist. Vi var ett sällskap i övre medelåldern men som helhet BRA.