De VIP-ervaring bij Universal Studios Hollywood

 • Locatie: Los Angeles, Californië
 • Duur: Flexibel
Van USD 348,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ga volledig op in de wondere wereld van films met een opgeleide gids en ontdek de Universal Studios Hollywood℠ zoals het publiek ze normaal niet te zien krijgt. U kunt bovendien profiteren van extra VIP-voordelen zoals de hele dag vrije toegang tot het park, onbeperkt voorrang bij alle ritten en attracties, exclusieve gereserveerde zitplaatsen bij alle shows, een gourmetlunch, parkeerservice bij aankomst en nog veel meer!

Het aantal plaatsen voor de VIP-ervaring is erg beperkt en u dient vantevoren te reserveren. Zorg er dus voor dat u op tijd boekt en uw plek reserveert!

Hoogtepunten

 • Vermijd de wachtrijen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Lunch inbegrepen
Altijd al behandeld willen worden als een filmster? Met de VIP-ervaring wordt deze droom werkelijkheid. Deze unieke ervaring bestaat uit een uitgebreide rondleiding door Universal Studios Hollywood℠ en zijn filmstudio, met toegang tot delen van de studio waar het grote publiek nooit komt.

Uw VIP-gids zal u ook u begeleiden naar de populairste attracties van het park waarbij u via speciale en exclusieve VIP-ingangen naar binnen mag. Daarna geniet u op uw gemak van het enorme park, kunt u de wachtrijen overslaan bij elke attractie en krijgt u de beste zitplaatsen voor elke show. Verder kunt u genieten van een heerlijke, culinaire lunch en nog veel meer.

De VIP-ervaring biedt het volgende:
 • Een hele dag in de wondere wereld van films met een speciaal opgeleide gids, naar locaties die voor het grote publiek gesloten zijn
 • Tour langs historische Backlot-locaties
 • Wandeling over de echte sets van War of the Worlds
 • Rondlopen door het grootste magazijn met rekwisieten
 • Foto's maken van het originele huis uit Psycho
 • Vooraan-de-rij bij ALLE ritten, shows en attracties
 • Gereserveerde zitplaatsen bij ALLE shows
 • Een heerlijke lunch op een exclusieve culinaire locatie
 • Kleine versnaperingen in onze exclusieve VIP-Lounge
 • Parkeerservice

Let op: boeking is alleen geldig op de geselecteerde reisdatum.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
U dient uw voucher in te wisselen bij de VIP-balie van de Universal Studios Hollywood. Deze bevindt zich naast de Guest Services-balie aan de rechterkant van de ingang van het park
Vertrektijd:
Let op: de openingstijden van het park variëren per seizoen. Wij raden u aan om voor vertrek Universal Studios Hollywood te bellen om de openingstijden te verifiëren.

Bij herbevestiging krijgt u de vertrektijden te horen. Volg de aanwijzingen op de vooruitbetaalde voucher die u na de boeking ontvangt.

Let op: boeking is alleen geldig op de geselecteerde reisdatum.
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

De VIP-ervaring bij Universal Studios Hollywood

The VIP Experience at Universal Studios Hollywood

Inbegrepen:
 • Toegang tot Universal Studios Hollywood
 • Toegang en vooraan-de-rij voor alle attracties en shows van Universal Studios Hollywood
 • Parkeerservice
 • Culinaire lunch
Niet inbegrepen:
 • Drankjes
 • Extra kermisattracties
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Filmkaartjes voor Universal CityWalk-bioscopen
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Let op: boeking is alleen geldig op de geselecteerde reisdatum.
 • Minimumleeftijd is 5 jaar
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • teneinde de veiligheid van gasten te handhaven, zijn gewijzigde procedures ingevoerd. Tassen van bezoekers aan het park worden door het personeel geïnspecteerd. Grote tassen en koeltassen zijn niet in het park toegestaan. Voedsel van buitenaf is niet binnen het park toegestaan, met uitzondering van flessen water, fruit en babyvoedsel.
Reisplan:
Ritjes, shows en attracties:

The Wizarding World of Harry Potter

Van toverspreuken tot magische wezens en van gemene schurken tot dappere helden: u vindt het allemaal in The Wizarding World of Harry Potter™. Ontdek de mysteries van Zweinstein™, bezoek de winkeltjes van Zweinsveld™, waag u aan etenswaar in enkele van de bekendste etablissementen in de tovenaarswereld. Beleef hartversnellende attracties die u meenemen naar een wereld vol magische spanning en sensatie.

Despicable Me Minion Mayhem:
Rijd mee met Gru, zijn dochters en de ondeugende Minions in de hartverwarmende en spannende 3D-attractie, Despicable Me Minion Mayhem. Uw avontuur begint in Gru’s huis, waar u gestrikt wordt voor zijn laatste plan en waarbij u zelf een Minion wordt. Bezoek vervolgens het onvergetelijke park dat op de eerste film is gebaseerd, “Super Silly Fun Land,” een compleet nieuw, te gek speelgebied voor het gezin, geïnspireerd op de ervaringen van Gru en zijn drie lieve meisjes: Margo, Edith en Agnes.

TRANSFORMERS: The Ride 3D:
Een meeslepende, spannende rit waarbij de grens tussen fantasie en werkelijkheid vervaagt. Deze sensationele rit combineert HD 3D-media met vliegsimulatietechnogie om een nog nooit eerder vertoonde ervaring te creëren. In dit indrukwekkende nieuwe TRANSFORMERS-avontuur, gebaseerd op de populaire films, bevindt u zich midden in het ultieme oorlogsgebied. Vecht zij aan zij met Optimus en probeer te overleven wanneer u de Allspark beschermt tegen de Decepticons® in vier verhalen. De toekomst van het menselijk ras ligt in uw handen. Bereid u voor op de spannendste strijd van uw leven. TRANSFORMERS: The Ride 3D.

Fast and Furious – Supercharged
Ervaar de nieuwe grote finale van de Studio Tour: Fast & Furious–Supercharged. Sluit je aan bij de grote sterren uit de populaire filmserie in een spannende, supersnelle achtervolging die u meevoert door de risicovolle onderwereld van snelle auto's en internationale misdaadkartels.

Special Effects Show
Mis onze vernieuwde Special Effects Show niet, waar echte Hollywood-stuntmannen en ultramoderne technologie samenkomen om scènes uit uw favoriete films na te spelen!

Studio Tour:
Neem een kijkje achter de schermen, ontdek waar films worden gemaakt en waar de grootste sterren van Hollywood dagelijks werken. Doe mee aan de wereldberoemde Studio Tour en ontdek de geheimen van de filmindustrie. Ervaar de grootste straat op een filmset in de geschiedenis van Hollywood, gebouwd op basis van creatief advies van Steven Spielberg zelf. Bekijk de sets van de populaire serie Desperate Housewives van ABC en geniet van speciale effecten die gebruikt zijn in kaskrakers als War of the Worlds en Universal Pictures’ King Kong.

King Kong 360-3D:
Uw hart bonst. De adrenaline stroomt door uw lichaam. Uw overlevingsinstinct staat op scherp. U bevindt zich te midden van een bloedstollende worsteling tussen een Tyrannosaurus Rex van 11 meter en het achtste wereldwonder - King Kong. Zo echt heeft u hem nog nooit meegemaakt. Welkom bij King Kong 360 3D, de grootste, meest intense 3D-beleving ter wereld. Hier kunt u het niet alleen zien en horen: u kunt het ook voelen. Een nieuwe beleving van 3D. Terreur heeft een nieuwe naam: King Kong 360 3D gemaakt door Peter Jackson.

The Simpsons Ride ™:
Ga mee met het populairste tekenfilmgezin van Amerika tijdens een wild en grappig avontuur in The Simpsons Ride™. Rijd naast Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie terwijl Springfield tot leven komt en geniet na elke bocht van een nieuwe spannende en leuke verrassing.

Revenge of the Mummy - The Ride:
Ervaar superspannende speciale effecten en schokken bij elke bocht en kom oog in oog te staan met strijdlustige mummiekrijgers, tijdens een rit door de wereld van The Mummy!

Jurassic Park® - The Ride:
Stap in een wereld van 65 miljoen jaar oud en overleef een spannend oerwoudrivieravontuur. Ontsnap aan de reusachtige en meedogenloze Tyrannosaurus Rex en andere angstaanjagende dinosauriërs. Er is maar één ontsnapping mogelijk... met een raft een waterval van 25 meter af!

WaterWorld® - een vloedgolf van explosieve actie:
Spannende stunts, extreme actie, spectaculaire prestaties en adembenemende pyrotechniek - en je kan het bijna aanraken!

Dierenacteurs van Universal:
Verbaas u wanneer de meest getalenteerde dierensterren ter wereld de show stelen! U zult gegarandeerd genieten van deze live voorstelling. Misschien mag u zelfs meespelen!

©2017 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden. Artistieke weergave van autorit. Personages, namen en daarmee samenhangende aanduidingen uit HARRY POTTER zijn © & ™ Warner Bros Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (S17). Universal's Animal Actors © 2017 Universal Studios. Jurassic Park TM & © 2017 Universal Studios en Amblin Entertainment, Inc. The Mummy © 2017 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden. THE SIMPSONS TM & © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. Alle rechten voorbehouden. The Walking Dead © 2017 AMC Film Holdings LLC. Alle rechten voorbehouden. TRANSFORMERS en alle bijbehorende personages zijn handelsmerken van Hasbro en worden met toestemming gebruikt. © 2017 Hasbro. Alle rechten voorbehouden. © 2017 DreamWorks LLC en Paramount Pictures Corporation. Onder licentie van Hasbro. Alle rechten voorbehouden.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.