Southern California CityPASS: Disneyland Resort, SeaWorld San Diego en LEGOLAND California

 • Tourcode: 3328CP
 • Locatie: Anaheim - Buena Park, Californië
 • Duur: Flexibel

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Bezoek de beroemdste attracties in Zuid-Californië tegen een geweldige prijs. U hebt voldoende tijd om alles te zien! Met de Southern California CityPASS, kunt u Disneyland® Park, Disney's California Adventure™, LEGOLAND® California en SeaWorld® San Diego bezoeken! U hebt 14 dagen de tijd om al uw tickets te gebruiken. U kunt dat in een weekend doen of de tijd nemen voor een bezoek aan deze wereldberoemde bezienswaardigheden in San Diego en Anaheim!

Let op: dit product is alleen beschikbaar voor inwoners van de VS.

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Familievriendelijk
 • Inclusief gratis toegang tot lokale topattracties
Disneyland® Park
Disneyland Park is de leukste plek op aarde! Het is een plek waaraan u mooie herinneringen zult overhouden, vol met fantasie en acht verschillende, maar zeer magische werelden! Van Fantasyland tot Adventureland en van Tomorrowland tot Frontierland, er is veel te zien en nog meer te doen! Uw 3-daagse Park Hopper omvat eenmalige toegang tot Magic Morning die toegang verleent tot de attracties voordat het publiek daar toegang tot heeft! Zorg ervoor dat u gebruikmaakt van Disney's FASTPASS®-dienst waarmee u de lange wachtrijen kunt overslaan en zo bij de FASTPASS-rij kunt aansluiten! Minder wachten, betekent meer plezier!

Disney's California ® Adventure
Nieuwe, spannende avonturen beginnen zodra je Disney California Adventure Park binnenstapt. Het park is de plek voor zowel de bekende Disney-verhalen als Californische dromen. Attracties zoals de prachtige landschappen van Soarin’ Over California, een reis van Little Mermaid - Ariel’s Undersea Adventure, een rit in de Twilight Zone Tower of Terror en de spannende California Screamin'-achtbaan in Paradise Pier!

SeaWorld® San Diego
Ontdek de wereld van het zeeleven in SeaWorld San Diego, de thuisbasis van Shamu de orka. Kom oog in oog te staan met de vriendelijke dolfijnen, prachtige witte beloega's en speelse pinguïns van SeaWorld San Diego. Iedere ontmoeting is een nieuw avontuur!

LEGOLAND ® California
Geniet van een dagje fantasie en plezier tijdens een reis naar LEGOLAND California. Meer dan 60 attracties zijn ontworpen voor entertainment en om uw horizon te verbreden tijdens uw ontdekkingstocht door de wondere wereld van LEGO.

Let op: tickets zijn alleen geldig op de geselecteerde reisdatum.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Om uw Southern California CityPASS-ticketkaart in ontvangst te kunnen nemen, moet u uw pas eerst ophalen bij het Disneyland Resort.

U moet een geldig identiteitsbewijs met foto bij u hebben. De ticketkaart wordt niet van tevoren naar u verzonden.
Vertrektijd:
Uw Southern California CityPASS is 14 dagen geldig vanaf de datum waarop u die voor het eerst gebruikt op de geselecteerde reisdatum
Duur:
Flexibel

Aanvullende informatie

Southern California CityPASS: Disneyland Resort, SeaWorld San Diego en LEGOLAND California

Southern California CityPASS

Inbegrepen:
 • 3-daagse Disneyland Resort Park Hopper Ticket (inclusief toegang tot Disneyland Park en Disney's California Adventure)
 • 1-daagse toegang tot Legoland California
 • 1-daagse toegang tot SeaWorld® San Diego
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Transport naar/van bezienswaardigheden
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Dit product is alleen beschikbaar voor inwoners van de VS en u wordt misschien om een bewijs van uw woonplaats gevraagd.
 • De CityPASS biedt toegang voor één persoon tot elke bezienswaardigheid
 • Uw kaart is 14 dagen geldig vanaf de datum waarop u dit voor het eerst gebruikt en bevat nuttige informatie zoals openingstijden, openbaar vervoer en speciale 'Tips' voor de beste tijd voor een bezoek aan elke attractie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.