Zelfstandige dagtrip vanuit Los Angeles naar Tijuana

 • Locatie: Los Angeles, Californië
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 100,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verlaat Los Angeles tijdens deze grensoverschrijdende dagtrip naar Tijuana voor typisch Mexicaanse winkels, etenswaren en cultuur. Reis per touringcar met airconditioning langs de legendarische kust van Californië en ontdek in vier uur zelfstandig de beste winkels en authentieke restaurants van Tijuana.

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Tijdens de twee tot drie uur durende busreis geeft uw chauffeur u een overzicht van het centrum van Tijuana, tips voor de beste plekken voor koopjesjagen en aanbiedingen, inclusief de do's en don'ts tijdens het verkennen van deze populaire bestemming voor een dagje uit.

Nadat u de grens bent overgestoken, steekt u met de chauffeur over naar Tijuana, waar u met een lokale bus binnen 10 minuten bij Avenida Revolución bent.
Als u eenmaal in Tijuana centrum bent gearriveerd, hebt u ongeveer vier uur de tijd om de stad te leren kennen. De levendige straat Avenida Revolución zit vol winkels en boetiekjes en is de beste plek om je afdingkwaliteiten te testen en te besparen op leren goederen, kleding en sieraden. Na uw typisch Mexicaanse winkelervaring kunt u genieten van authentiek eten in restaurants en populaire eetgelegenheden. U kunt in het centrum ook een bezoek brengen aan de arena voor stierenvechten of het culturele centrum van Tijuana. Deze tour is een mooie manier om even te proeven van de Mexicaanse kunst en cultuur.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Grauman’s Chinese Theatre of geselecteerde hotels in Los Angeles
Vertrektijd:
9:15

U wordt ongeveer 30-60 minuten vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt tussen 21:00 en 22:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Zelfstandige dagtrip vanuit Los Angeles naar Tijuana

Independent Day Trip to Tijuana from Los Angeles

Inbegrepen:
 • Vervoer heen en terug
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Bevestiging voor deze tour krijgt u bij de boeking
 • De bussen zijn niet uitgerust met een rolstoellift. In enkele gevallen kan de chauffeur echter helpen bij het in- en uitstappen, mits de personen enige mobiliteit in het onderlichaam hebben

  Amerikaanse staatsburgers: een identiteitskaart met foto en bewijs van burgerschap (een Amerikaanse geboorteakte of inburgeringscertificaat) is vereist voor terugkeer naar de Verenigde Staten. Burgers uit de VS die 16 jaar of ouder zijn, moeten een geldig Amerikaans paspoort of paspoortkaart kunnen voorleggen voor terugkeer naar in de VS, zelfs per reis over land.

  Niet-Amerikaanse burgers: een paspoort, I-94-kaart of verblijfsvergunning is vereist. Wegens aangescherpte beveiliging bij de douane zijn er extra formaliteiten vereist van reizigers uit bepaalde landen. Dit is alleen van toepassing op een paar landen. Zorg dat u op de hoogte bent van de status van uw land van herkomst of controleer dit bij uw plaatselijke immigratiekantoor om er zeker van te zijn dat meervoudige toegang tot de VS is toegestaan. Dit voorkomt onnodige vertragingen. Indien iemand wordt aangehouden bij terugkeer naar de VS, kunnen wij niet wachten tot de extra formulieren zijn ingevuld.

  Reizigers mogen maximaal $ 400 uitgeven aan belastingvrije koopwaar en aan één fles alcohol per persoon (ten minste 21 jaar).
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie