Viator

Middagtour door Los Angeles met het Hollywood Sign en huizen van sterren

 • Locatie: Los Angeles, Californië
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 63,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de hoogtepunten van Los Angeles tijdens deze 3,5 uur durende sightseeingtrip met een lokale gids. Van de historische architectuur van downtown Los Angeles naar de bruisende energie van de Hollywood Walk of Fame en het TCL Chinese Theatre voor een complete LA-beleving. Stop bij een schilderachtige uitkijkpunt achter het wereldberoemde Hollywood Sign, rij langs huizen van beroemdheden, neem een kijkje in de winkels op Rodeo Drive en eindig in het chique Beverly Hills en Bel Air, verblijfplaats van de rijken en beroemden. Volledig vervoer van en naar uw hotel is inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Familievriendelijk
Wilt u de hoogtepunten van Los Angeles zien, maar hebt u niet een hele dag de tijd om dat te doen? Volg dan deze 3,5 uur durende middagrondleiding. Ophalen bij het hotel is beschikbaar voor geselecteerde hotels in Hollywood of downtown LA. van 13:40 - 14:20 uur. Zodra uw kleine groep verzameld is, begint u in downtown Los Angeles met een stop bij het kruispunt van kunst en cultuur: The Music Center. U bekijkt het Dorothy Chandler Pavilion en kunt foto's maken in de Walt Disney Concert Hall, dat bekend staat om zijn torenhoge, gebogen stalen exterieur dat door de architect Frank Gehry is ontworpen. U rijdt langs de kleurrijke geboorteplaats van de stad, het historische Olvera Street, en door het iconische Chinatown dat door de gelijknamige film beroemd is geworden.

Wanneer de tour verder gaat naar Hollywood, stopt u bij het beroemde Grumman’s Chinese Theater, waar u over de hand- en voetafdrukken in cement van filmsterren van nu en vroeger kunt lopen. Wandel over de Hollywood Walk of Fame en zoek de ster van uw favoriete entertainer. Bekijk het Dolby Theatre, waar elk jaar de Academy Awards worden uitgereikt. Trek vervolgens letterlijk de heuvels in door de bochten van Mulholland Drive om uiteindelijk uit te komen bij het iconische Hollywood Sign. Daarvandaan gaat de tour verder naar West Hollywood en Beverly Hills, langs huizen van beroemdheden, en verder naar de exclusieve designerwinkels van Rodeo Drive voordat u terugkeert naar uw hotel.

Ophalen en afzetten bij uw hotel in downtown LA of in Hollywood is inbegrepen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels in het centrum van Los Angeles of Hollywood

*Als u niet in het centrum van Los Angeles of Hollywood verblijft, neemt u telefonisch contact op voor de dichtstbijzijnde ophaallocatie.
Vertrektijd:
Tussen 13:40 en 14:20 uur afhankelijk van het hotel dat is gekozen.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
3 uur 30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Middagtour door Los Angeles met het Hollywood Sign en huizen van sterren

Sunset Blvd

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.