3-daagse tour naar de kust van Californië: Santa Barbara, San Francisco en Carmel

 • Locatie: Los Angeles, Californië
 • Duur: 3 dagen (circa)
Van USD 473,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Wilt u het beste van de westkust zien tijdens drie gedenkwaardige dagen? Deze unieke tour met een busje of per touringcar brengt u vanuit Los Angeles naar de must-see bestemmingen in Midden- en Noord-Californië: Santa Barbara, Solvang, Carmel, San Francisco, Yosemite National Park of Hearst Castle. Leun achterover en ontspan terwijl u van de ene fantastische Californische bestemming wordt vervoerd naar de andere!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Meerdaagse trip
Maak deze 3-daagse tour vanuit Los Angeles om de populairste attracties in Midden- en Noord-Californië te bekijken! U reist in een comfortabel busje of per touringcar en geniet van de spectaculaire kustlijn tijdens stops in Santa Barbara, Solvang en Carmel. Daarna gaat u naar San Francisco voor een overnachting en een uitgebreide tour door het prachtige City by the Bay.

In San Francisco maakt u een cruise door de baai langs Alcatraz, onder de Golden Gate Bridge door, en geniet u van een sightseeingtour langs de mooiste bezienswaardigheden, waaronder Union Square, Chinatown en Nob Hill!

De volgende stop is afhankelijk van het seizoen. In de zomer gaat u naar Yosemite National Park. In de winter, als de bergwegen gesloten zijn, brengt u een bezoek aan Hearst Castle (vanaf 1 november). Op beide locaties is voldoende te zien. In Yosemite kunt u zich vergapen aan 3100 km2 bossen, meren en watervallen die worden beschermd door de Sierra Nevada. Bij Hearst Castle laat u zich verrassen door de majestueuze voormalige residentie van William Randolph Hearst.

Bekijk het reisplan hieronder voor informatie over elke dag van de tour.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Los Angeles Farmers Market of Four Points Sheraton Culver City
(specifieke vertreklocaties staan op de voucher)

Vertrektijd:
Vertrek om 6:30 uur - Los Angeles Farmers Market
Vertrek om 7:00 uur - Four Points Sheraton Culver City
Duur:
3 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Keert terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt om 19:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

3-daagse tour naar San Francisco
Code: ENG

3-daagse tour naar San Francisco, Santa Barbara, Carmel en Yosemite National Park vanuit Los Angeles

Engels
Van
USD 473,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

3-daagse tour naar de kust van Californië: Santa Barbara, San Francisco en Carmel

3-Day California Coast Tour: Santa Barbara, San Francisco and Carmel

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Vervoer met een minibus voor 15 personen of een grote bus
 • Sightseeing in Santa Barbara, Carmel en San Francisco
 • 2 overnachtingen in hotelaccommodatie, inclusief belastingen en continentaal ontbijt
 • Toegang tot Yosemite Park (in de winter naar Hearst Castle)
 • Cruise door de baai van San Francisco
 • WIFI uitsluitend in de touringcar
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Voor tours met minder gasten kunnen bestelbussen worden ingezet
 • Rondleidingen kunnen tweetalige/meertalig zijn aangezien deze in allerlei verschillende talen worden aangeboden
 • Maximaal drie personen per kamer. Als u reist met een gezelschap dat uit 4 of meer personen bestaat, of als u aparte kamers wenst, dient u daarvoor apart te boeken.
 • Kinderen jonger dan 2 jaar reizen gratis. Geef tijdens de boeking aan dat u met een jong kind reist
 • Bagage is beperkt tot één stuks en een kleine draagtas per persoon
 • Rolstoeltoegankelijk. Als u rolstoelgebruiker bent, vermeldt u dit tijdens het boeken
Reisplan:

Dag 1: maandag - Los Angeles - Santa Barbara - 17 Mile Drive - Carmel

U vertrekt in noordelijke richting langs de spectaculaire Californische kust naar de eerste stop in Santa Barbara. Bezoek een Spaanse missiepost en kom te weten hoe deze religieuze voorposten de sleutel waren tot de ontwikkeling van de hele regio. Ga verder naar Solvang, een schilderachtige Deense gemeenschap, waar u de lokale winkeltjes kunt bekijken. De tour gaat dan verder richting het noorden, naar de wereldberoemde 17-Mile Drive (deel van Route 1) waar u de spectaculaire Californische kust van dichtbij ziet.

Vervolgens brengt u een bezoek aan het stadje Carmel, de thuisbasis van de acteur Clint Eastwood. Geniet van wat vrije tijd voor een wandeling door de stad voordat u naar Silicon Valley reist voor de overnachting. Overnachting: Santa Clara - La Quinta Inn & Suites of vergelijkbaar.

Dag 2: dinsdag - San Francisco - Cruise door de baai - Golden Gate Bridge - Chinatown

Ontdek zelf waarom San Francisco als één van de mooiste steden ter wereld wordt beschouwd. De tour begint bij Fisherman's Wharf met een cruise door de wereldberoemde baai, onder de Golden Gate Bridge door en rond het beruchte eiland Alcatraz. Vaar terug naar Pier 39 voor een ontspannen lunch (op eigen gelegenheid) voordat u begint aan een middagtour langs alle beroemde bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Golden Gate Bridge, Union Square, Chinatown en Nob Hill. De dag eindigt met een nachtelijk uitzicht over de stad vanaf de Bay Bridge. Overnachting: Modesto - Park Inn Hotel (in de winter Monterey/Holiday Inn-hotel) of vergelijkbaar.

Dag 3: woensdag - San Francisco - Yosemite - Los Angeles

In de zomer maakt de tour een rit oostwaarts door de landerijen van Joaquin Valley richting Yosemite National Park. Dit wonderland van bijna 2000 vierkante kilometer aan bossen, meren en watervallen ligt zich in de Sierra Nevada. Stop bij El Capitan, Bridal-Veil Falls en Half Dome en vervolg uw wandeling naar het Yosemite Visitor Center om bij een van de hoogste watervallen van Noord-Amerika te komen: de Yosemite Falls (730 meter).

In de winter begint de dag met een tour door Monterey, langs de werf en Cannery Row. Vervolgens vertrekt de tour in zuidelijke richting voor een bezoek aan het wereldberoemde Hearst Castle. Bezoek het beroemde huis vol antiek van de krantenmagnaat William Randolph Hearst en ontdek waarom het kasteel gedurende de eerste helft van de 20ste eeuw een speeltuin voor de rijke en beroemde mensen was.

In de avond keert u terug naar Los Angeles.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.