Tour met kleine groep: Windsor Bike Ride inclusief het platteland van de Thames Valley

 • Tourcode: 5452WCBIKE
 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 3 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Ontdek het echte Engeland door middel van een 3 uur durende fietstocht in de ochtend of middag door Windsor en de Thames Valley. Op slechts een uur afstand van het centrum van Londen met de trein ligt het pittoreske platteland met schitterende Engelse dorpjes en indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het landhuis Dorney Court, Dorney Lake (een van de locaties van de Olympische Spelen van 2012), Windsor Castle en Eton College. Dit is allemaal inbegrepen in de tocht van 13 km. Leer via een gids alles over het gebied en geniet ook van een korte stop om iets te eten en te drinken bij Dorney Court. Deze fietstocht is voor maximaal 14 personen zodat u meer persoonlijke aandacht krijgt.
Kies voor een ochtend- of middagtour en ontmoet uw gids bij het treinstation Windsor and Eton (vanaf het centrum van Londen 40-50 minuten per trein). Doe uw helm op, spring op uw fiets en fiets achter uw gids aan om de Thames Valley te ontdekken. Dit gebied omringt het bestuurlijke gebied Windsor.

De Thames Valley is een idyllisch voorbeeld van het Engelse platteland vanwege zijn groene velden en historische huisjes aan de waterkant. Fiets door schilderachtige Engelse dorpjes en geniet van de omgeving voordat u stopt om iets te eten en te drinken bij Dorney Court, een Tudor-herenhuis, dat zich midden in een prachtig groot park en schitterend aangelegde tuinen bevindt.

Als u uitgerust bent, kunt u verder fietsen naar Dorney Lake, een meer dat tijdens de Olympische Spelen van 2012 is gebruikt. Hoor hoe prins Harry op het meer heeft gewerkt aan zijn roeitechnieken, en leer meer over de opwindende tijden van de Olympische Spelen toen de locatie plaats moest bieden aan duizenden toeschouwers die de roei- en kajakevenementen kwamen bijwonen.

Fiets rustig terug naar de verkeersvrije oevers van de rivier de Theems en geniet van een schitterend uitzicht op Windsor Castle. Tijdens een korte stop kunt u luisteren naar interessante weetjes over de geschiedenis van het koninklijke monument (vanaf de beginjaren toen het een Normandisch fort was tot de huidige residentie van Koningin Elizabeth II) en ga op de foto met het kasteel op de achtergrond.

Fiets vanaf de rivier langs Eton College waar veel Engelse premiers naar school gingen en ga dan weer terug naar het centrum van Windsor. Uw tour eindigt op korte wandelafstand van Windsor Castle en het treinstation.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Windsor

Let op: Windsor is ongeveer 55 minuten met de trein vanaf het centrum van Londen. Transport naar en van het centrum van Londen is niet inbegrepen.
Vertrektijd:
10:30 uur
14:30 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Tour met kleine groep: Windsor Bike Ride inclusief het platteland van de Thames Valley

Small-Group Windsor Castle Bike Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Fiets en helm voor tijdens de tocht
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Toegang tot Windsor Castle
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Vanwege veiligheidsredenen moeten fietsers minimaal 1,50 meter zijn om comfortabel op de fiets te kunnen zitten
 • Een ontspannen rit van 13 km, geschikt voor fietsers van elk niveau
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie