Warner Bros Studio Tour London: The Making of Harry Potter en een dagtocht vanuit Londen naar Oxford

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 9 uur 30 minuten (circa)
Van USD 128,49

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek Wegisweg, Perron 9 ¾ en de beroemde bezienswaardigheden van Oxford op deze dagtrip naar Warner Bros. Studio Tour Londen - The Making of Harry Potter en de universiteitsstad Oxford . Wandel over de originele sets, bekijk de authentieke kostuums en rekwisieten en kom meer te weten over de speciale effecten en animatronics die de magische wereld van J. K. naar de bioscoop hebben gebracht. Ga vervolgens naar Christ Church College, Bodleian Library en andere ongelooflijke bezienswaardigheden tijdens een rondleiding met gids in Oxford. Met retourrit per luxe touringcar vanuit het centrum van Londen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Directe bevestiging
Ga op eigen gelegenheid naar metrostation Great Portland Street in het centrum van Londen en laat u vervolgens neerzakken in een comfortabele stoel aan boord van een luxe bus voor de reis naar Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter. Na ongeveer een uur komt u aan op de plaats van bestemming en gaat u naar de magische filmsets, kostuums en rekwisieten waarmee de populaire Harry Potter-boeken van J. K. Rowling zijn verfilmd tot één van de meest succesvolle filmseries ter wereld.

Volg in de voetsporen van Harry, Hermelien en Ron, en verken in de daarop volgende 3,5 uur zelfstandig de studio's. Wandel over de Wegisweg en poseer voor Ollivanders toverstokkenwinkel, de Tovertweeling Topfopshop, de tovenaarsbank Goudgrijp en meer. Bezoek daarna het Ministerie van Toverkunst waar u meer te weten komt over de mythische regering die in de Harry Potter-gemeenschap de dienst uitmaakt.

Lees meer over de animatronics en de make-up die leven hebben ingeblazen in Dobby en de Dooddoeners, evenals over de speciale effecten die de Grote Zaal en het kantoor van Perkamentus zo magisch maakten. Daarna door naar Perron 9 ¾, waar u kunt poseren met de verdwijnende bagagetrolley en kunt zien hoe stoompluimen uit de originele Zweinsteinexpres komen. Mocht u tijdens het bezoek trek krijgen, dan kunt u zich tegoed doen aan een lunch in Studio Café of genieten van een boterbiertje en snacks in de Backlot (op eigen kosten).

Vervolgens gaat u terug naar de bus en rijdt u verder naar Oxford. Na aankomst in de stad der dromerige spitsen ontmoet u uw gids en strekt u uw benen tijdens een wandeling. Slenter door straatjes met de schitterende, oude gebouwen en bewonder de universiteitsgebouwen die bedekt zijn met klimop, de verborgen doorgangen, de prachtige eetzalen en de bibliotheken met rijen boeken - waaronder Christ Church College, Bodleian Library en andere beroemde bezienswaardigheden.

Na de rondleiding hebt u tijd om zelf rond te wandelen, waarna u teruggaat naar uw touringcar voor de terugreis naar Londen waar de tocht eindigt waar die is begonnen.

TM & © 2012 Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR

Let op: op woensdag en zondag gaat de tocht in omgekeerde richting.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Central London
Vertrektijd:
Woensdag: 8:00 uur
Vrijdag: 9:00 uur
Zaterdag: 9:00 uur
Zondag: 10:00 uur
Duur:
9 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Warner Bros Studio Tour London: The Making of Harry Potter en een dagtocht vanuit Londen naar Oxford

Harry Potter Warner Bros. Studio Tour and Visit to Oxford

Inbegrepen:
 • Reis per luxe touringcar met airconditioning
 • Toegang tot Warner Bros. Studio Tour Londen - The Making of Harry Potter
 • Professionele gids (wandeling door Oxford)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Let op: op woensdag en zondag gaat de tocht in omgekeerde richting
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: familie , augustus 2018

We vonden de stad Oxford heel erg mooi, de stadswandeling was ook zinvol. Er werd veel verteld, maar we hadden verwacht dat we ook gebouwen en locaties konden bezoeken die gerelateerd waren aan Harry Potter en dat viel ons wat tegen. Na de toer had je 2 uur de tijd om dit zelf te bezoeken maar dat paste niet echt met rondleidingen en tijd. Bovendien kwamen er dan nog eens extra kosten bij.
De studio vonden we geweldig en dit was ook prima geregeld. Genoeg te zien en te doen.