Toegangsbewijs voor de Tower of London inclusief rondleiding langs de kroonjuwelen en Beefeater-tour

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 1 dag (circa)

Speciale aanbieding

Van USD 34,89

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan

Speciale aanbieding

Upgrade en koop een Royal Palaces Pass en bespaar tot 12,5% op Londense toegangskaartjes, vergeleken met wanneer u de attracties afzonderlijk boekt.

Profiteer van speciale toegang tot de Tower of London, een van de populairste bezienswaardigheden van Londen, die op de lijst van UNESCO staat. Loop voorbij de lange rij bij het loket en ontdek dit indrukwekkende complex, dat in 1066 werd gebouwd. Bezoek de White Tower, Traitors’ Gate en Tower Green, waar Anna Boleyn in 1536 werd onthoofd en bekijk de ontzagwekkende kroonjuwelen en de legendarische raven. Binnen kunt u zelfstandig op onderzoek uit of kiezen voor een gratis rondleiding met een Yeoman Warder, ofwel een 'Beefeater', of een rondleiding met audiogids (op eigen kosten). Upgrade voor toegang tot twee andere paleizen in Londen: Hampton Court Palace en Kensington Palace.

Talen tour

Audio Engels
Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Ideaal voor families
Plan een bezoekje aan de Tower of London aan de oever van de Theems. Met uw toegangsbewijs hoeft u niet in de rij te staan bij de kassa, maar kunt u door de groepsingang en langs de beveiliging naar binnen in dit indrukwekkende paleisfort.

De Tower werd in 1066 gebouwd onder leiding van Willem de Veroveraar en heeft een duistere, 1000-jarige geschiedenis als koninklijk paleis, gevangenis, executieplaats, munt en wapenmagazijn. Al sinds 1303 worden hier de kroonjuwelen van de Britse vorst bewaard.

Binnen kunt u zelfstandig op onderzoek uit of kiezen voor een optionele rondleiding met een audiogids (op eigen kosten) of een gratis rondleiding met een Yeoman Warder, ofwel een ‘Beefeater’, een van de officiële bewakers. De rondleiding met een Yeoman duurt 1 uur, begint elke 30 minuten bij de ingang tot halverwege de middag en biedt een fascinerend inzicht in de geschiedenis en het terrein van de Tower.

Neem de sfeer in u op terwijl u de raven bekijkt en u laat meeslepen door de duistere, maar fascinerende verhalen over de torens, vertrekken en gebouwen om u heen. Bezoek de White Tower met de tentoonstelling Royal Armouries, met de koninklijke wapenuitrusting, en de Bloody Tower, waarin de 'Princes in the Tower' rond 1483 zouden zijn vermoord door een onbekende dader.

Bekijk Traitors’ Gate, waardoor Anna Boleyn per boot vanaf de Theems naar binnen werd gebracht na haar arrestatie. Loop vervolgens naar Tower Green, waar zij in 1536 in opdracht van Hendrik VIII werd onthoofd en waar nog vele andere vorsten en verraders aan hun eind kwamen.

Waan u in het tijdperk van de Tudors in het Medieval Palace, waar middeleeuwse interieurs zijn nagemaakt zodat u kunt zien hoe comfortabel Tudorvorsten zoals Hendrik VIII leefden. Strek uw benen tijdens een wandeling langs de enorme muur rondom het terrein om nog meer te ontdekken.

Verder zijn de kroonjuwelen ook zeker een bezoekje waard, de koninklijke regalia en juwelen die symbool staan voor de Britse monarchie. Sluit aan in de rij om deze sprankelende tentoonstelling te bekijken, met de Kroon van Sint-Eduard, die sinds 1661 bij kroningen wordt gebruikt, en de legendarische diamant Koh-i-Noor, de 105,6-karaats diamant die in 1849 aan koningin Victoria werd geschonken.

Als u genoeg hebt gezien, kunt u op eigen gelegenheid weer naar huis of naar uw hotel.

Royal Palaces Pass-upgrade
Wilt u meer te weten komen over de fascinerende koninklijke geschiedenis van Londen? Upgrade dan naar een Royal Palaces Pass. Hiermee hebt u een speciaal toegangsbewijs voor de Tower of London en toegang tot Hampton Court Palace en de tuinen, en Kensington Palace, het voormalige koninklijke verblijf van koningin Victoria en prinses Diana.

Met uw Royal Palaces Pass kunt elk van deze drie bezienswaardigheden eenmaal bezoeken. De pas is twee jaar lang geldig, dus u hebt de vrijheid om elke bezienswaardigheid en de bijbehorende geschiedenis te ontdekken wanneer het u uitkomt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De Tower of London bevindt zich aan de oostgrens van het Londense stadshart, grenzend aan de Theems en de Tower Bridge.
Vertrektijd:
Wanneer u uw kaartje vooraf online koopt, kunt u de wachtrij overslaan en mag u via de 'group ticket'-balie naar binnen. Snel en eenvoudig. We raden u aan 3 uur uit te trekken voor uw bezoek.

1 maart t/m 31 oktober:

 • Dinsdag t/m zaterdag 9:00 - 17:30 uur
 • Zondag en maandag 10:00 - 17:30 uur
 • Toegang tot 17:00 uur

1 november t/m 28 februari:

 • Dinsdag t/m zaterdag 9:00 - 16:30 uur
 • Zondag en maandag 10:00 - 16:30 uur
 • Toegang tot 16:00 uur
Duur:
1 dag (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen Tower of London
Code: TOWER

Speciale toegang tot de Tower of London, inclusief toegang tot de expositie van de kroonjuwelen

Engels
Engels
Van
USD 34,89
Prijsgegevens
Royal 3 Palaces-pas
Code: ROYAL

Met de Royal Palaces-pas hebt u een speciaal toegangsbewijs voor de Tower of London, inclusief toegang tot de expositie van de kroonjuwelen, en toegang tot Kensington Palace en Hampton Court Palace en de tuinen.

Engels
Engels
Van
USD 79,02
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Toegangsbewijs voor de Tower of London inclusief rondleiding langs de kroonjuwelen en Beefeater-tour

Tower of London Entrance Ticket

Inbegrepen:
 • Toegangsbewijs voor de Tower of London
 • Toegang tot de Tower en de kroonjuwelen
 • Yeoman Warder 'Beefeater'-tour met gids en praatje
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Rondleiding met audiogids (circa £4)

Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Let op: als de naam van de hoofdpassagier is toegevoegd, kan deze niet worden gewijzigd. Breng een identificatiebewijs mee dat overeenkomt met de naam van de hoofdreiziger op uw ticket. Dit kan bij de ingang worden gecontroleerd
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: Marcel D , juli 2016

Een echte aanrader de gids was indrukwekkend en heel bekwaam.
Goede lay-out van de Tower dus goed te volgen waar je heen moet.

Beoordeling door: RJA V , juli 2014

Interessant en leuk om te zien

Beoordeling door: Paul Clauwaert , Belgium, april 2014

Heel boeiend vooral met de uitleg van een van de Beafeaters.

Beoordeling door: Wesley B , augustus 2013

Aangezien het een oude gevangenis betreft verwacht je wat geschiedenis over het gevangenis leven dit is echter niet het geval. Er word vooral veel vertelt over de geschiedenis van het Engelse leger en de koningen en koninginnen van Engeland door de jaren heen. Het hoogtepunt is absoluut het bekijken van de kroonjuwelen die ook in dit gebouw te zien zijn.